Care îți este destinul în funcție de anul când te-ai născut?

Share

Ai avut vreodată curiozitatea de a afla ce înseamnă anul tău de naștere raportându-te la destin?

Pe scurt, care îți este destinul în funcție de anul când te-ai născut. Astrologii au descoperit de-a lungul timpului o metodă de a îți afla destinul în funcție de anul nașterii folosindu-se de numărul vieții. Acesta îți dezvăluie scopul vieții tale, inclusiv cadourile, talentele, abilitățile și provocările tale. De asemenea, te poate ajuta să descoperi de ce ai trăit anumite circumstanțe din viața ta.

Pentru a afla care este numărul vieții pentru tine și care îți este destinul, este nevoie doar de un calcul  rapid. Tot ce trebuie să faci este să însumezi cifrele anului tău de naștere, iar apoi să însumezi rezultatul pentru a ajunge la o singură cifră. De exemplu:

  • Dacă anul tău de naștere este 1999: 1+9+9+9=28. 2+8=10. 1+0=1, este numărul vieții pentru tine.
  • Dacă anul tău de naștere este 1985: 1+9+8+5=23. 2+3=5, este numărul vieții pentru tine.

În cazul în care vei obține 11, 22 sau 33, nu vei mai aduna încă o dată, deoarece ele sunt numere vizionare și au o semnificație aparte.

Numărul vieții: 1. Creativitate și încredere

Vei fi inspirată divin și vei avea o mare cantitate de energie, abilități de comunicare și multe talente. Având în vedere că 1 este un număr important, te vei strădui să fii numărul unu și să fii competitivă, chiar dacă este vorba de propria persoană. Ești încrezătoare în tine însăți, ai standardele ridicate și te vei strădui să fii prima la tot ceea ce faci. Ești o persoană inovatoare și inventatoare care adoră să găsească soluții. Ești un lider născut, deci ai potențial pentru a fi antreprenoare sau manager excelent.

Numărul vieții: 2. Intuiție și emoție

Vei fi foarte iubită și îți vei dori să faci pe plac tuturor. Numărul 2 indică totuși puțină nebunie. Ești puternic conectată cu amintiri din copilărie și cu visurile de atunci. Având 2 ca număr al vieții, poți fi o excelentă scriitoare. Ești o fire pacifistă și vezi întotdeauna ambele părți ale unei situații. Acest număr al vieții iubește iubirea și te va conduce întotdeauna spre relații pline de iubire și armonie. Te bucură să faci parte din parteneriate, indiferent că sunt de iubire, prietenie sau afaceri.

Numărul vieții: 3. Empatie și expresie

Cooperarea și dezvoltarea personală sunt teme existențiale pentru tine. Îți place să creezi și să oferi emoție. Cei din numărul 3 se nasc pentru a-i inspira și ridica pe ceilalți, de obicei prin a vorbi, a scrie sau a cânta, deși talentele tale se pot manifesta în orice efort creativ. Ești un consilier natural și îți place să faci oamenii să se simtă confortabil. Aceasta este o vibrație extrem de sociabilă, care adoră să zâmbească, să se distreze și să facă oamenii să râdă.

Numărul vieții: 4. Securitate și familie

Te interesează toate aspectele lumii fizice, precum structură, familie, ordine, logică etc. Este foarte important pentru tine să ai securitate, siguranță și să împărtășești cu alții momentele frumoase. Dacă nu te-ai simțit protejat în timpul creșterii, îți vei căuta familia spirituală de-a lungul vieții. Te-ai născut pentru a transmite o moștenire de un fel, iar acest lucru se poate manifesta în construirea de afaceri, familii sau învățarea altora. Cei cu numărul 4 sunt cinstiți, loiali și așteaptă același lucru și de la ceilalți.

Numărul vieții: 5. Libertate și schimbare

Având numărul 5, ești o persoană plină de dragoste, distracție, care iubește să învețe și să se joace. Ești o luptătoare pentru libertate și iubitoare de aventuri în care experimentezi lucruri. Îți dorești o varietate de activități. Ești un povestitor natural și, de asemenea, un foarte bun consilier. Ești sufletul petrecerii mereu și e distractiv să te aibă cineva în preajmă. O carieră ce presupune să fii sociabilă ți s-ar potrivi cel mai bine.

Numărul vieții: 6. Balanță și armonie

Ești foarte sensibilă la vibrații și, prin urmare, dorești ca mediul și toate relațiile tale să fie pașnice și armonioase. De multe ori ești foarte idealistă și găsești frumusețe în jurul tău. Ești puternic conectată la muzică, artă, culori și orice lucru care aduce armonie. Poți ridica energia unei persoane sau a unei încăperi instantaneu, deoarece ești extrem de intuitivă. Îți place să-i ajuți pe alții și ești în mod natural bună cu animalele, copiii și plantele. Un job în acest mediu nu este exclus.

Numărul vieții: 7. Încredere și credință

Încrederea este cheia pentru tine. Ai o minte minunată care iubește să pătrundă în adevărul fiecărei situații și, prin urmare, te poate face un mare cercetător. Reușești să citești printre rânduri. Îți place să explorezi toate misterele vieții și îți poți aplica mintea la orice ai alege. Întrucât mintea ta este atât de puternică și cuviincioasă, culegi întotdeauna frecvențe mai mari, de aceea ai nevoie de mult timp singură pentru meditație, introspecție și a procesa toată energia pe care o primești.

Numărul vieții: 8. Putere și abundență

Ești o persoană magnetică ce poate fi un lider și organizator excelent, datorită capacității tale de a vedea imaginea de ansamblu a lucrurilor. De asemenea, ai un avantaj pentru gestionarea oamenilor și a proiectelor la scară largă și ai capacitatea de a câștiga sume mari de bani. Ești puternică, atât fizic, cât și emoțional, iar puterea ta este adesea testată. Îți place ca oamenii să te vadă cu admirație și respect.

Numărul vieții: 9. Integritate și dăruire

Ești o profesoară și consilier natural. Mulți te văd ca un suflet bătrân, pentru că îl ai astfel. Ești extrem de intuitivă și ai o legătură strânsă cu o înțelepciune profundă, chiar dacă nu ești conștientă de asta. Ai capacitatea de a sintetiza informații vaste și complexe pentru a le înțelege cu ușurință. De multe ori ești foarte magnetică, deoarece oamenii sunt atrași de înțelepciunea ta înnăscută. Poți, de multe ori, să te adâncești în psihicul unei persoane și să afli ce gândește…

Numărul vieții: 11, 22 sau 33. Inspirație, putere spirituală și creativitate vizionară

Cu un număr vizionar, cel mai probabil vei simți că ai venit pe această lume să faci ceva grozav – pentru că așa și este! Prin simplul fapt că ești ceea ce ești, prin prezența ta charismatică, vindeci lumea. Vei simți o mare responsabilitate pentru multe lucruri, deoarece simți că tu poți face mai mult decât alții.  Vei fi supusă multor teste și provocări care îți vor testa puterea spirituală și te vor ajuta să devii cine ești menită să fii. Ești aici pentru a schimba lumea!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news