Homecompatibilitate zodii Cât de feminină ești în funcție de zodie: Nativele din zodia Leu emană feminitate prin toți porii

Cât de feminină ești în funcție de zodie: Nativele din zodia Leu emană feminitate prin toți porii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views 3 minute timp de citit
Cat de feminina esti in functie de zodie

Femeile – ființe sensibile, delicate și pline de mister. Totuși, știm că fiecare persoană este unică în felul ei, iar acest principiu se aplică și atunci când vine vorba de feminitate. Află din următorul articol cât de feminină ești în funcție de zodie!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativele din zodia Berbec sunt îndrăznețe și determinate. Le place să fie independente și nu acceptă ajutorul nimănui, mai ales din partea bărbaților. Sunt de părere că se pot descurca excelent în viață de unele singure.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativele din zodia Taur sunt guvernate de planeta Venus, cunoscută ca fiind Zeița Frumuseții. Nu e de mirare că se numără printre cele mai feminine native. Sunt extrem de devotate și ar face orice pentru a-și demonstra loialitatea.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativele din zodia Gemeni au dublă personalitate, lucru deja cunoscut. Ele reușesc să fie feminine în preajma persoanelor de care sunt atrase, însă atunci când se află în preajma prietenilor, tind să fie mult mai „îndrăznețe”.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativele din zodia Rac sunt sensibile și iubitoare. Emană căldură și liniște. Empatizează cu problemele celor din jurul lor, tocmai de aceea sunt privite ca o rază de lumină într-o zi înnorată.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativele din zodia Leu emană feminitate prin toți porii. Sunt extrem de determinate să ducă la îndeplinire tot ceea ce au în plan, sunt pline de senzualitate și pot face pe oricine să întoarcă privirea după ele.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativele din zodia Fecioară sunt într-o continuă luptă cu ele însele. Își doresc să atingă perfecțiunea cu orice preț, iar orice mic „defect” este corectat de îndată. Această cursă este destul de riscantă, căci, cândva, s-ar putea pierde în încercarea de a deveni „femeile fatale”.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativele din zodia Balanță sunt cele lângă care îți regăsești liniștea de care ai nevoie. Sunt echilibrate și armonioase, exact așa cum ar trebui să fie o femeie. Dacă ai nevoie de cineva care să te asculte, poți apela cu încredere la o Balanță.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativele din zodia Scorpion sunt femei complexe, ale căror calități se așteaptă să fie apreciate pe măsură. Întotdeauna vor lupta pentru ceea ce își doresc cu adevărat și nu se vor lăsa doborâte de micile obstacole care le ies în cale.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativele din zodia Săgetător sunt jucăușe și mereu puse pe șotii. Au un simț al umorului foarte bine dezvoltat și cu greu poți sta supărat în preajma lor. În mod cert, plictiseala nu își face apariția atunci când petreci timpul cu o femeie Săgetător.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativele din zodia Capricorn sunt extrem de dominatoare. Nu suportă să li se spună ceea ce au de făcut, căci sunt capabile să ia singure decizii pentru ele însele. Pentru femeile Capricorn, feminitatea înseamnă putere.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativele din zodia Vărsător sunt întotdeauna imprevizibile – nu știi niciodată la ce să te aștepți de la ele. Sunt feminine atunci când interacționează cu partenerul lor, însă atunci când sunt în preajma amicilor de sex opus, sunt de nerecunoscut…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativele din zodia Pești sunt genul de femei care își doresc întotdeauna să își păstreze aura de mister până în ultima clipă. Sunt extrem de feminine și reușesc să emane senzualitate doar prin felul în care conversează cu cei din jurul lor.

Loading RSS Feed