Home compatibilitate zodii Cât timp ne ia să ne îndrăgostim, în funcție de zodie. Află cât îți va lua să cucerești persoana pe care o placi

Cât timp ne ia să ne îndrăgostim, în funcție de zodie. Află cât îți va lua să cucerești persoana pe care o placi

autor Elena Yvette
128 vizualizari
Cat timp ne ia sa ne indragostim, in functie de zodie. Afla cat iti va lua sa cuceresti persoana pe care o placi
  • Cât durează pentru ca o zodie  se îndrăgostească
  • Cât îți va lua să cucerești persoana pe care o placi

Atunci când vrei să cucerești pe cineva, faci tot ce îți stă în putință pentru a-i atrage atenția persoanei pe care ai pus ochii. Află cât timp îi ia fiecărei zodii să se îndrăgostească, pentru a ști de la început la ce trebuie să te aștepți.

Horoscop Berbec

Berbecii sunt greu de mulțumit și e nevoie de multă muncă de convingere. Dă-ți tot interesul și fă tot ce trebuie pentru a-i câștiga inima. S-ar putea să dureze multe luni până să obții o întâlnire oficială.

Horoscop Taur

În câteva săptămâni poți ține de mână partenerul Taur, dar asta doar dacă îi demonstrezi că intențiile tale sunt cu adevărat serioase.

Horoscop Gemeni

Gemenii au nevoie de romantism, declarații siropoase, melodii cu versuri cu subînțeles și vorbe dulci. Dacă te conformezi, nu îți va lua mai mult de o săptămână să le ajungi la inima. O relație cu o astfel de persoană va fi un vis.

Horoscop Rac

Racii se vor îndrăgosti în câteva minute, dar nu îți vor arăta asta, sub nicio formă. Totuși, nu ți-o lua în cap și arată-ți intențiile pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Pe cât de repede se îndrăgostesc, pe atât de repede le și trece.

Horoscop Leu

Leilor nu le plac declarațiile siropoase, și nici gesturile tandre în public. Nu pune presiune, fii sincer si vei reuși în mai puțin de o lună să le câștigi încrederea.

Horoscop Fecioară

Pentru o Fecioară, relația este foarte importantă, și din acest motiv nu se grăbește să se arunce în ceva de care nu este 100% sigură că va avea continuitate pe termen lung. Dă-i toată atenția și ai răbdare chiar și câteva luni.

Horoscop Balanță

Unei Balanțe îi este foarte ușor să se îndrăgostească, dar, de obicei este foarte greu să mențină ceva pe termen lung. Din acest motiv, daca îți dorești ceva frumos, trage de timp și ia-o ușor. Vei avea doar de câștigat.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pun imediat suflet, însă încearcă să se detașeze, până în momentul în care sunt 100% siguri de ceva. Din acest motiv, daca simți reci nativii acestei zodii, să știi că sunt doar metode de precauție de început.

Horoscop Săgetător

Nici nu apuci să clipești și Săgetătorul s-a și îndrăgostit. Ai mare grijă să nu rănești un nativ al acestei zodii. Ei pun mult suflet și au așteptări mari de la tine.

Horoscop Capricorn

Nu te aștepta să câștigi repede inima unui Capricorn. Ia în calcul măcar 2 săptămâni pentru munca de convingere. După ce reușești să obții întâlniri dese cu un nativ al acestei zodii, totul va merge ușor, ca uns.

Horoscop Vărsător

Dacă vrei să cucerești un Vărsător, ține minte că trebuie să faci eforturi mari, pentru o perioadă lungă de timp. Vărsătorii au nevoie de multe dovezi pentru a prinde încredere.

Horoscop Pești

Gesturile mici dar sincere te vor ajuta să câștigi imediat inima nativilor Pești. Aceștia au nevoie să le arăți că pui suflet în tot ceea ce faci, iar apoi se vor deschide în fața ta…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies