Homecompatibilitate zodii Ce gen de carte prefera sa citeasca fiecare zodie. Fecioarele sunt pasionate de psihologie

Ce gen de carte prefera sa citeasca fiecare zodie. Fecioarele sunt pasionate de psihologie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 758 views
Ce gen de carte prefera sa citeasca fiecare zodie. Fecioarele sunt pasionate de psihologie

Atunci când abordăm subiectul lecturii, știm foarte bine faptul că fiecare dintre noi are alte preferințe, extrem de diferite, atât în ceea ce privește subiectele, cât și autorii. Lectura ne ajută să ne detașăm de stresul de zi cu zi, să ne transpunem în altă lume sau să învățăm lucruri noi.

Dacă vrei să știi mai multe despre preferințele cuiva în materie de lectură, am pregătit o listă, în funcție de zodie. Aceasta te va ajuta atât să afli mai multe despre cei apropiați, dar și să faci un cadou reușit.

Horoscop Berbec

Berbecii iubesc poveștile SF, motiv pentru care preferă să citească o carte tot în această abordare. Se pierd în astfel de subiecte și uită, de multe ori, că trebuie să mai lase cartea din mână.

Horoscop Taur

Taurii au nevoie de cărți realiste, de dezvoltare personală, istorice, sau orice altceva din care știu ca au ceva palpabil de învățat. Nu le plac poveștile și încearcă să le ocolească.

Horoscop Gemeni

Romanele de dragoste sunt mereu in topul preferințelor Gemenilor. Aceștia au nevoie întotdeauna de o poveste în viața lor, de ceva care să îi facă să plutească, să fie cu capul în nori.

Horoscop Rac

Nu este niciun secret faptul că Racii sunt fani romane polițiste. Ar citi asta de dimineață până seara. Pentru ei, Agatha Christie este prima in topul autorilor preferați.

Horoscop Leu

Leii vor prefera întotdeauna cărțile de dezvoltare personală în detrimentul celor de beletristică. Au o colecție considerabilă și nu se satură niciodată de astfel de subiecte.

Horoscop Fecioară

În general, Fecioarele sunt pasionate de psihologie, motiv pentru care preferă mereu o astfel de lectură. Deși au momente în care preferă să se afunde în povești cu zâne, tot realitatea primează pentru nativii acestei zodii.

Horoscop Balanță

Dacă vrei să surprinzi o Balanță, oferă-i cadou un roman de dragoste. Îți va mulțumi și va fi plăcut surprinsă că ai ales ceva fix pe genul ei.

Horoscop Scorpion

Un Scorpion va alege întotdeauna de pe raft o carte istorică. Dacă vrei să faci un cadou literar unui nativ al acestei zodii, vei da lovitura cu o astfel de carte.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pun mereu accent pe partea spirituala, pe meditație și yoga, motiv pentru care cărțile pe care aceștia le aleg au aceste teme. Ei înceacă să se dezvolte cât mai mult în această direcție, și de aceea nu pierd nicio zi în care să nu citească puțin despre acest subiect.

Horoscop Capricorn

Daca vrei să oferi un cadou unui Capricorn, nu ai cum să dai greș cu benzile desenate. Nativii acestei zodii iubesc să colecționeze astfel de cărți.

Horoscop Vărsător

Nimic nu va cântări mai mult pentru un Vărsător decât un roman clasic. Oricine iubește lectura trebuie să aibă în bibliotecă astfel de cărți.

Horoscop Pești

Peștii sunt conservatori, motiv pentru care preferă să citească doar romane clasice. Nu încerca să le recomanzi altceva, pentru că va fi fără succes. Pentru ei este important ca lectura să îi transpună în altă lume, să îi ajute să se detașeze de stresul cotidian.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed