Homecompatibilitate zodii Cele 3 femei din zodiac care nu vor fi niciodata prietene adevarate

Cele 3 femei din zodiac care nu vor fi niciodata prietene adevarate

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Cele-3-femei-din-zodiac-care-nu-vor-fi-niciodata-prietene-adevarate.jpg

Prietenia este una dintre cele mai importante ramuri care fac parte din pomul vieții. Oricât de prevăzători am fi, oricât de bine ne-am simți în singurătate, oricât am spune că nu mai avem încredere în oameni, ce să vezi? Tot cu oamenii facem treabă, tot de ei avem nevoie în orice am realiza în această viață.

Ne-am fript, suflăm în iaurt și mergem înainte. Căutăm sau suntem găsiți de către cei de care chiar avem nevoie, care chiar au nevoie de noi, la un anumit moment.

Pentru ca o prietenie să fie de durată, pentru ca relația cu prietena să fie  solidă, este absolută nevoie să ne înțelegem bine cu persoana pe care o numim „Cea mai bună prietenă”. Da, dar numai atât? Să fie oare atât de simplu precum pare?

Cred că mai e nevoie de multe alte piese pentru ca puzzle-ul prieteniei perfecte să devină complet: afecțiune, susținere, încredere, sinceritate totală. plus alte zeci de lucruri care să se potrivească și să sudeze relația.

Oare nu o fi nevoie și de compatibilitate zodiacală? Orice e posibil. Vom ajunge să trăim ziua în care totul va fi comparat și decis în funcție de compatibilitate, de procentajul potrivirii perfecte. Nu vom mai putea trăi fără să știm dacă ceva este sau nu este compatibil.

Zodiacul mai elucidează un mister, mai răspunde la una dintre cele mai arzătoare întrebări ale omenirii. Stelele și zodiile ne pot spune dacă una, două sau toate relațiile noastre de prietenie vor rezista în fața timpului, dacă toate relații noastre sunt autentice și de lungă durată.

Deși nu ai zice asta, cele 12 semne zodiacale pot oferi tuturor indicii cu privire la prietenie. Cu aceste informații poți afla care prietenă e alături de tine, care te iubește și te acceptă așa cum ești. Dar îți poate atrage atenția și asupra acelor relații de prietenie ce scârțâie, care pot fi considerate și etichetate clar cu ștampila timpului „Prietenie pe muchie de cuțit”.

Astrologii spun clar și pun sub semnul întrebării trei dintre nativele zodiacului.

Acestea, conform unor ”analize” amănunțite, nu sunt și nu vor fi niciodată prietene adevărate, indiferent de context.

Fecioara – bună până la trădare

Este una dintre cele mai loiale zodii atunci când vine vorba despre prietenie. Doar că este atât de imprevizibilă (defect și/sau calitate), încât nu va ține cont că e prietena ta. Uneori impulsul va dicta traiectoria acestei zodii. Se bazează pe idei fixe, iar în sânge are injectată perfecțiunea, iar prietena trebuie să fie la fel… păi, cum se poate să fie altfel decât perfectă? În momentul în care se simte trădată, Fecioara uită tot și nu mai ține cont de nimic. Doar va rupe orice legătură și va pleca din viața ta.

Scorpion – interesul poartă fesul

În momentul în care poate obține ceva de la tine, femeia din această zodie se vor transforma în cea mai bună prietenă. În ziua în care a obținut ce voia, stă în dubii: să mai stea sau să o ia la fugă? Încrederea într-o femeie Scorpion stă mereu pe butuci, iar dacă există, se evaporă.

Săgetătorul – familia înainte de toate

Nu prea are prieteni și nici nu caută să schimbe acest lucru. Dacă are familia și partenerul de viață alături, se consideră cea mai fericită și norocoasă. Își consideră membrii familiei ca fiind cei mai buni prieteni, doar pentru că știe că familia nu o va trăda vreodată. Are nevoie de gașcă doar în cazul unei ieșiri sau pentru vacanțele petrecute departe de casă…

Aceste native din zodiac nu dau dovadă de încredere, dar există și excepții.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed