Homecompatibilitate zodii Cele mai compatibile zodii. Berbecii sunt compatibili cu nativii din zodia săgetător

Cele mai compatibile zodii. Berbecii sunt compatibili cu nativii din zodia săgetător

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 819 views 3 minute timp de citit
Cele mai compatibile zodii. Berbecii sunt compatibili cu nativii din zodia sagetator
  • Racii se pot îndrăgosti peste măsură de nativii scorpion
  • Leii sunt compatibil cu berbecul
  • Fecioarele sunt compatibile cu Capricornii

Berbecii sunt compatibili cu nativii din zodia săgetător, taurii rezonează foarte bine cu nativii capricorn, iar gemenii pot forma o relație trainică împreună cu un nativ vărsător.

Berbec
Berbecii sunt compatibili cu nativii din zodia săgetător, întrucât amândoi au nevoie de libertate și fiecare dintre ei o poate oferi celuilalt. În acest fel, niciunul dintre parteneri nu se va simți presat de celălalt.

Taur
Taurii rezonează foarte bine cu nativii capricorn, deoarece fiecare își dorește să se implice doar în relații care pot rezista în timp și fiecare dintre ei pune preț pe stabilitate și pe echilibru.

Gemeni
Gemenii pot forma o relație trainică împreună cu un nativ vărsător, deoarece fiecare dintre ei iubește surprizele și niciodată pasiunea din cuplu nu va dispărea.

Rac
Racii se pot îndrăgosti peste măsură de nativii scorpion, aceasta fiind și cea mai compatibilă zodie pentru ei. Ambele firi sunt extrem de romantice și pun fidelitatea pe primul loc, ceea ce înseamnă că relația lor nu va fi pus în pericol de nimeni și de nimic.

Leu
Leii sunt compatibil cu berbecul, întrucât amândoi sunt zodii extrem de puternice, care se pot ajuta reciproc să evolueze și să devină o versiune mai bună a lor. Niciunul dintre ei nu va pune presiune pe celălalt, iar sentimentul de dominare nu va exista.

Fecioară
Fecioarele sunt compatibile cu capricornii, deoarece încrederea este extrem de importantă pentru fiecare dintre ei și niciunul dintre ei nu va călca strâmb în relație. Mai mult decât atât, amândouă zodiile sunt deschise oportunităților, ceea ce va face ca plictiseala să nu intervină.

Balanță
Balanțele sunt compatibile cu vărsătorii, mai ales că atracția fizică dintre cele două zodii este de nedescris. Oricum ar fi, nativii se vor îndrăgosti până peste cap unul de celălalt și pasiunea va domni și în timp.

Scorpion
Scorpionii pot forma un cuplu foarte frumos cu peștii, întrucât ambii nativi pun romantismul și pasiunea pe primul loc și fiecare dintre ei este în stare să facă orice, pentru ca partenerul să se simtă iubit și apreciat.

Săgetător
Săgetătorii pot forma un cuplu foarte frumos împreună cu gemenii, întrucât ambele zodii au nevoie de libertate și și-o pot oferi unul celuilalt. Mai mult decât atât, ambele zodii petrec timp încercând să se dezvolte, iar cunoștințele și inteligența sunt un punct cheie în relația lor.

Capricorn
Capricornii pot forma un cuplu foarte frumos împreună cu nativii din zodia rac, întrucât ei sunt firi foarte agitate și au nevoie de cineva care să îi calmeze și care să îi mențină pe linia de plutire.

Vărsător
Vărsătorii formează un cuplu foarte frumos împreună cu nativii din zodia taur, deoarece au nevoie să fie stimulați și încurajați să continue, atunci când au impresia că lucrurile iau o întorsătură neplăcută.

Pești
Peștii pot forma o relație foarte bună alături de nativii din zodia rac, deoarece ambii sunt familiști, convinși iar dorința de a-și întemeia o familie este mai presus de orice.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed