O nouă direcție pentru șase zodii! Vărsătorii încheie un capitol dureros!

Share

  • Trebuie să luăm imediat o decizie care ne poate schimba complet cursul vieții.
  • Această perioadă este una complicată, a deciziilor
  • Trebui să fim pregătiți, cu toții, să îi facem față cu brio

Taurii vor fi puși într-o situație complicată, care îi va bloca pentru câteva momente, Balanțele au de luat o decizie pe care nu credeau că va fi nevoie să o ia vreodată, iar Vărsătorii vor pune, în sfârșit, punct unei perioade care nu le-a făcut deloc bine.

Berbec
Nu este o perioadă ușoară, dar nu este nici cea mai grea din viața ta. Ești obișnuit să gândești în detaliu absolut orice mișcare și să iei decizii complicate, iar asta te va salva și de această dată. Ai încredere în tine și totul va merge ca pe roate.

Taur
În această perioadă, nativii Tauri vor fi nevoiți să se reprofileze din punct de vedere al job-ului. Deși este o decizie grea, este un nou început care le va prinde foarte bine. Trebuie doar să aibă încredere în ei.

Gemeni
Nativii Gemeni sunt foarte sensibili în această perioadă, și încearcă să îi tragă în asta și pe cei din jurul lor. Ce este și mai grav este că persoanele dragi s-au cam săturat de asta, iar Gemenii ar trebui să ia o decizie grea. Ori continuă așa și vor pierde mulți oameni, ori fac un mare compromis și se schimbă radical.

Rac
Racii vor fi nevoiți să ia o decizi importantă în ceea ce privește viața lor personală. Au de analizat mult, dar asta îi va ajuta ca în final să facă fix ceea ce trebuie.

Leu
Stânga sau dreapta? Trecut sau viitor? Leii sunt bulversați, iar asta nu le face deloc bine. Vor cere multe sfaturi până vor putea să se stabilizeze din punct de vedere emoțional.

Fecioară
Fecioarele iau întotdeauna deciziile importante ca pe niște provocări bine venite, iar asta le păstrează aprins entuziasmul. Va fi o perioadă foarte bună pentru nativii acestei zodii.

Balanță
Nativii Balanță vor fi puși în fața unor decizii greu de luat. Ce este mai complicat este că de această alegere depinde și bunăstarea unor oameni din jurul lor, iar asta îi face și mai nehotărâți și bulversați. În acest caz, cu siguranță instinctul este singurul care vă va putea salva. Aveți încredere în el.

Scorpion
Nu te lăsa influențat de cei din jur în ceea ce privește deciziile pe care trebuie să le iei în această perioadă. Ai mare grijă, analizează totul și bazează-te doar pe propriile instincte.

Săgetător
Un telefon neașteptat te va pune în fața unei decizii dure. Nu mai sta pe gânduri și alege ceea ce crezi că ți se potrivește mai bine. Nu vei da greș.

Capricorn
Nu știi dacă să își asculți mintea sau inima, iar asta te agită foarte tare. Tot ce trebuie să știi este că decizia e doar la tine. Nu te lăsa influențat.

Vărsător
În sfârșit, vei pune punct unei perioade care nu ți-a făcut deloc bine. Ți-a fost frică să pleci dintr-un loc în care te simțeai confortabil, cu care te-ai obișnuit, însă acum ai luat viața în mâini și ai făcut alegerea potrivită. Îți vei mulțumi mai târziu.

Pești
Te macină unele întrebări și nu știi ce să faci. Îți este greu să faci schimbări bruște, deși ești conștient de faptul că asta îți va face foarte mult bine. Încearcă să te consulți cu câteva persoane apropiate, și să le ceri sfatul. S-ar putea ca asta să te ajute mai mult decât îți imaginezi…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news