HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Cele mai puternice femei în funcţie de zodie: Taur…

HOROSCOP: Cele mai puternice femei în funcţie de zodie: Taur…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/Cele-mai-puternice-femei-în-funcţie-de-zodie.jpg

E foarte greu acum, în zilele pe care le trăim să fim în acelaşi timp şi puternice, dar şi feminine, sensibile, romantice, iubitoare şi senzuale pe deasupra, mai ales când avem mult mai multe îndatoriri, uneori, faţă de partenerii de viaţă.

Ei bine, exista unele doamne şi domnişoare care sunt declarate a fi nascute in cele mai puternice zodii dintre cele 12, aşa că vã invit să vedem împreună despre cine este vorba şi, mai ales, dacă ne numărăm printre ele.

  1. Taur

Femeia Taur este cea mai puternică femeie a zodiacului, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Nu se lasă niciodată mai prejos decât maximul şi nu se mulţumeşte cu nimic altceva în afară de reuşită şi succes. Este o fire senzuală şi are rezolvarea pentru fiecare problema care îi iese în cale, indiferent de dificultatea acesteia şi de cine este implicat. Va motiva orice tip de bărbat şi va face din el un lider adevărat, atât timp cât o ascultă şi face întocmai ca ea.

  1. Leu

Nici nu ar putea fi altfel; femeia Leu prin definiţie este o fire puternică, o fire extraordinar de ambiţioasă, ce obţine în viaţă tot ce îşi doreşte: fie că este vorba de dragoste sau carieră profesională. Se descurcă, de cele mai multe ori, fără excepţie, mult mai bine decât bărbaţii, aşa că este aleasă în funcţii de conducere, cu mulţi subalterni. Într-o relaţie, totul se îmbină cu un strat de încăpăţânare şi orgoliu, aşa că ar fi de preferat ca ea să conducă şi relaţia.

  1. Balanţă

Femeia Balanţă rareori se află în aceste topuri, însă la ea firea puternică vine din psihic: nu o impresionează toate “smiorcăielile” celor din jur şi nu se lasă mai prejos când trebuie să candideze alături de bărbaţi pentru anumite posturi înalte. Are un respect de sine extraordinar şi frica de eşec şi de a se dezamăgi pe sine este mult mai mare decât orice, aşa că încearcă din răsputeri şi face şi imposibilul pentru a obţine ceea ce îşi doreşte.

  1. Scorpion

Femeia Scorpion este extrem de ambiţioasă, încăpăţânată, puternică şi cu o mare încredere în forţele proprii, ceea ce poate fi de-a dreptul intimidant pentru cei care-i ies în cale. Cucereşte prin senzualitate şi siguranţa în sine şi în ceea ce cunoaşte aşa că, din punct de vedere profesional, va fi întotdeauna acolo unde îşi doreşte, indiferent de preţul pe care trebuie să-l plătească sau de sacrificiile care trebuie făcute…

  1. Capricorn

Femeia Capricorn munceşte din greu pentru tot ce are şi pentru tot ce îşi doreşte. Nu-şi pune bazele în nimeni decât în forţele proprii şi se “caţără” chiar şi acolo unde nu vede nimeni vreun loc liber. Este puternică, deoarece şi atunci când se loveşte de refuzuri, de probleme şi obstacole, triumfă cu zâmbetul pe buze şi fără nicio grimasă pe chip. Este o femeie greu de abordat şi trebuie să fii măcar la fel de bun ca ea şi ambiţios de fel pentru a accepta să aibă o relaţie cu tine, ca să nu mai vorbim de căsătorie şi copii.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed