Cinci zodii, atente la dialogul cu cei dragi. Parteneriate promițătoare

Share

Urmează o perioadă foarte prielnică pe plan financiar pentru mai multe zodii. Se anunță multe parteneriate, colaborări care vor genera câștiguri generoase. Taurii vor avea parte de o întrevedere cu vechi amici și li se va face o propunere. Leii vor fi surprinși de veștile pe care le vor primi, iar fecioarele vor începe să facă investiții.

Berbec
Berbecii vor fi foarte prinși la locul de muncă în această perioadă. Se anunță multe promovări și șanse de a câștiga bani. Partenerul de viață vă este alături în orice decizie aveți de luat. De asemenea, vă veți preocupa foarte mult de educația copiilor.

Taur
Pentru tauri urmează o întrevedere cu niște prieteni mai vechi care îți vor propune o colaborare pe termen lung din care vei obține câștiguri substanțiale. Posibil să ai de făcut câteva reparații prin casă sau pe la mașina care vor fi costisitoare.

Gemeni
Gemenii vor fi într-o perioadă de contemplare și introspecție. Posibil să vreți să vă izolați de partener, de familie, de oameni în general. Orice apăsare sau neajuns aveți, ar fi indicat să-l mărturisiți celor din jur, deoarece doar așa veți reuși să vă eliberați și să găsiți soluții.

Rac
Racii se vor implica într-un proiect la locul de muncă care vă va asigura un câștig financiar, dar și profesional. Posibil superiorii să vă trimită într-o delegație importantă sau să vă ofere un post de conducere. Provocare va fi să vă mențineți perseverența la locul de muncă și veți avea parte doar de rezultate bune.

Leu
Leii vor primi vești foarte bune din partea partenerului .Posibil să începeți demersurile în a pune pe picioare o afacere de familie. De mult timp vă doreați să inițiați un proiect cu partenerul care să vă asigure un venit, iar acum a venit ocazia.

Fecioara
Pentru fecioare urmează o perioadă plină de investiții. Posibil să primiți o sumă de bani de la o rudă apropiată sau pur și simplu să câștigați un proiect. Cert este că era nevoie de această investiție, iar acum aveți ocazia să o faceți.

Balanța
Balanțele vor fi dornice de plimbare și relaxare. Se prea poate să vă invite niște amici pe la ei sau să vă vizitați voi niște rude care stau în străinătate. Veți petrece timp de calitate și vă veți bucura de prezența lor și ei de a voastră.

Scorpion
Scorpionii vor petrece o perioadă plină de surprize romantice. Posibil să leneviți doar cu partenerul la un film sau de ce nu să ieșiți în oraș și să vă plimbați. Veți duce relația la nivelul următor, iar partenerul vă va face niște destăinuiri romantice de neuitat.

Săgetător
Săgetătorii vor resimți ușoare dureri de cap sau dureri articulare în perioada următoare. Încercați să aveți mai multă grijă de imunitatea și de sănătatea voastră. Sfatul astrologilor este să încercați să vă odihniți mai mult și să aveți o alimentație sănătoasă.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de mici neînțelegeri cu colegii de la locul de muncă. Încercați să dați dovadă de prudență și de răbdare. De asemenea, relația cu partenerul are nevoie de o ieșire din starea de monotonie. Încercați să dați dovadă de înțelepciune și maturitate în a vă pune relațiile pe un făgaș sănătos.

Vărsător
Vărsătorii sunt cuprinși de anumite frici sau supărări în perioada următoare. Posibil la locul de muncă sau oriunde în sfera profesională ori a studiilor să apară anumite probleme, însă cu răbdare și calm se vor rezolva toate.

Pești
Pentru pești urmează o perioadă aglomerată pe plan profesional. Posibil ca superiorii să vă testeze rezistența la presiune pentru a vedea dacă meritați cu adevărat o promovare sau nu. Recomandarea astrologilor este să nu încercați să demonstrați ceva peste măsură, fiți voi înșivă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news