Homecompatibilitate zodii Conjuncția Lunii în Marte din această săptămână este un fenomen rar care va da peste cap 5 zodii

Conjuncția Lunii în Marte din această săptămână este un fenomen rar care va da peste cap 5 zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 757 views
Conjunctia Lunii in Marte din aceasta saptamana este un fenomen rar care va da peste cap 5 zodii
  • În această săptămână Luna formează o conjuncție cu Marte
  • Fenomen rar care va da peste cap cinci dintre zodii

Leii vor avea unele neînțelegeri cu partenerul lor, Balanțele se vor simți dezamăgite de comportamentul prietenilor sau al colegilor, iar Săgetătorii vor avea probleme în carieră.

Berbec
În această săptămână încearcă să pui bazele unui alt tip de viață, una în care să se țină cont și de părerea ta. Conjuncția Lunii în Marte va fi bună pentru viața de familie. S-ar putea să te simți mai ambițios și vei depune un efort mai mare pentru aspirațiile tale.

Taur
Conjuncția Lunii în Marte te va afecta într-un mod pozitiv, pentru că vei primi vești bune la locul de muncă. Există posibilitatea să fii avansat în funcție sau vei primi noi oferte de muncă mult mai profitabile pentru tine.

Gemeni
Conjuncția Lunii în Marte din această săptămână poate fi dăunătoare pentru viața ta financiară sau socială. Pot exista obstacole sau prietenii te pot înșela. Ține cont de acest lucru astfel încât să poți lua măsuri din timp.

Rac
Conjuncția Lunii în Marte va fi bună pentru viața ta profesională în această săptămână. Vei avea oportunități de a face progrese la locul de muncă. Te vei concentra asupra muncii tale și vei obține rezultate remarcabile.

Leu
În această săptămână este posibil să apară unele neînțelegeri cu partenerul tău care poate deveni puțin posesiv. Ar trebui să eviți situațiile de conflict și să încerci să înțelegi sentimentele partenerului tău.

Fecioară
Această săptămână începe într-o notă nouă pentru tine. Neliniștea ta creată de conjuncția Lunii în Marte va duce la o schimbare a planurilor. S-ar putea să cazi pradă și emoțiilor, asă că nu lua nici o decizie în grabă.

Balanță
Te vei simți dezamăgit de comportamentul prietenilor sau a colegilor care păreau cândva de încredere. Aceasta ar trebui să fie o lecție pentru tine să nu mai faci greșeala de a mai avea încredere deplină în unii oameni.

Scorpion
În această săptămână în care Luna formează o conjuncție cu Marte, este posibil să te simți energic și dornic pentru a acționa asupra dorințelor tale. Nu lăsa să-ți scape nimic din ceea ce te face fericit.

Săgetător
Problemele în carieră sau profesionale ar putea trece printr-o fază destul de dezamăgitoare săptămâna aceasta din cauza conjuncției Lunii în Marte. Soluția pentru majoritatea problemelor constă într-o schimbare de perspectivă sau atitudine.

Capricorn
Dacă te-ai confruntat recent cu conflicte conjugale, săptămâna aceasta când Luna formează o conjuncție cu Marte, va exista o îmbunătățire a relației tale. Vei simți pace în relația ta și lucrurile vor începe să devină favorabile pentru tine.

Vărsător
În această săptămână, datorită acestui fenomen astrologic vei reuși să-ți îndeplinești sarcinile care au rămas în așteptare de foarte mult timp. Vei rămâne foarte încrezător și optimist în ceea ce privește munca ta.

Pești
În această săptămână nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să rămână precauți și vigilenți dacă vor apărea probleme la locul de muncă. Nu aveți încredere în nimeni când vine vorba de semnarea unor documente…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed