Homecompatibilitate zodii Deciziile luate de zodii în această perioadă le vor influența tot sfârșitul de an

Deciziile luate de zodii în această perioadă le vor influența tot sfârșitul de an

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 557 views 2 minute timp de citit
Deciziile luate de zodii in aceasta perioada le vor influenta tot sfarsitul de an

Îndatoririle de părinte ajung și la Tauri, Gemenii au și ei planuri în aceeași direcție, așa că, pregătesc terenul din timp, iar Săgetătorii vor să iubească din nou.

Berbec
Berbecii trebuie să se gândească foarte bine cu privire la job-ul la care sunt acum angajați. Au sarcina de a se decide dacă vor sau nu să rămână în continuare, căci în ultimul timp au avut inconveniențe.

Taur
Taurii trebuie să se organizeze foarte bine, căci urmează să li se nască copilul și vor urma luni dificile, cu mai puțin somn și mai multe sarcini. Trebuie să își organizeze bine timpul de pe acum, și ce poate fi făcut dinainte să fie făcut.

Gemeni
Gemenii vor să se mute într-un apartament mai mare, căci dacă li se va mări familia, nu vor avea suficient spațiu. În perioada aceasta sunt în căutarea unei locuințe noi, dar trebuie să fie atenți atunci când o aleg, inclusiv la costurile utilităților în zonele respective, pentru a nu se trezi iarna cu sume colosale.

Rac
Racii trebuie să fie mai cumpătați cu banii dacă vor ca sărbătorile de iarnă să nu fie precum o zi obișnuită. În ultima vreme nu au mai ținut cont decât de prezent, iar asta îi poate face să își petreacă sărbătorile singuri, fără nimic specific.

Leu
Leii și-au făcut planurile de vacanță pentru sfârșitul de an, dar nu au rezervat încă nimic. Cererile sunt mari peste tot, așa că, sunt sfătuiți să ia atitudine de acum, în primul rând, pentru a mai găsi locuri disponibile, și în al doilea rând, pentru a le găsi la un preț accesibil.

Fecioară
Fecioarele vor să își ia concediu la finalul anului, dar nu li se permite, așa că, trebuie să se reorienteze repede către un alt job, altfel vor rămâne doar cu liberele pe care le oferă statul pentru sărbători.

Balanță
Balanțele decid să nu mai îndure umilințele aduse de către partenerul de viață, așa că, decid să se despartă și să își vadă de viață, singure momentan.

Scorpion
Scorpionii se mută din țară și urmează o perioadă de acomodare. Trebuie să tragă tare la început, ca să le fie bine ulterior.

Săgetător
Săgetătorii s-au îndrăgostit și nu știu dacă sentimentul este reciproc. Depinde de ei dacă iau atitudine încât, poate, finalul de an să le aducă iubirea în suflet.

Capricorn
Capricornii sunt pe val. Au reușit să strângă bani încât să își înceapă propria afacere. Tot ce trebuie să facă este să își pună ideile în aplicare cât sunt încrezători, până nu se răzgândesc.

Vărsător
Vărsătorii vor trece printr-un divorț dificil, căci nu vor dori ambii acest lucru. Va fi destul de complicat și multă umblătură, deci va fi o perioadă agitată.

Pești
Peștii au înotat tot anul prin probleme de tot felul. Au reușit să iasă cu capul sus din toate, dar trebuie să aibă grijă la următoarele lor acțiuni, pentru că ulciorul nu merge de multe ori la apă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed