Echilibru astral: strategii pentru o zi în deplină armonie cu universul

Share

  • Leii sunt sfătuiți să gândească mai puțin și să fie mai creativi
  • Scorpionii sunt sfătuiți să fie mult mai calmi
  • Capricornii sunt sfătuiți să nu mai fie atât de egoiști

Balanțele sunt sfătuite să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși din rutina în care se află, iar Peștii sunt sfătuiți să nu le mai permită celor din jur să spună despre ei diferite lucruri.

Berbec
Berbecii sunt sfătuiți să tragă la răspundere toate persoanele care le-au făcut rău și să nu mai menajeze pe nimeni, deoarece, în acest fel, persoanele care le-au greșit se culcă pe o ureche.

Taur
Taurii sunt sfătuiți să acorde o atenție sporită și relaxării de care ar trebui să aibă parte, deoarece nu vor câștiga nimic în plus dacă vor munci mai mult decât este cazul.

Gemeni
Gemenii se bucură din plin de relația în care au intrat, însă nu pun atât de mult accent pe micile surprize. Nativii sunt sfătuiți să caute o modalitate prin care să-i facă o surpriză plăcută și partenerului, deoarece aceasta îi va aduce zâmbetul pe buze.

Rac
Racii își doresc să aibă parte o mărire de salariu, întrucât au tras cât pentru toată compania în ultima perioadă, dar nimeni nu a venit cu ideea de a-i răsplăti. Nativii sunt sfătuiți să își ceară drepturile fără nicio rușine.

Leu
Leii sunt sfătuiți să gândească mai puțin și să fie mai creativi și să nu se mai raporteze doar la normele pe care societatea le impune. Nativii ar putea ajunge extrem de departe dacă nu s-ar mai lăsa influențați de ceea ce persoanele din jur au de spus.

Fecioară
Fecioarele sunt sfătuite să devină și ele mai emotive și să gândească și cu inima din când în când, deoarece, oricât de raționale ar fi, nu vor reuși să trăiască viața așa cum trebuie.

Balanță
Balanțele sunt sfătuite să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși din rutina în care se află, deoarece aceasta nu îi va ajuta în a se simți mai bine sau în a se bucura mai mult de viață.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți să fie mult mai calmi, deoarece modul în care reacționează îi poate face pe cei din jur să se simtă depășiți de situație și să aibă impresia că nu le pot face față nativilor.

Săgetător
Săgetătorii se gândesc să intre într-o nouă relație, după ce au reușit să treacă peste o despărțire pe care au avut-o. Nativii sunt sfătuiți să își dea tot timpul necesar dacă au impresia că ar trebui să mai aștepte chiar și câteva zile.

Capricorn
Capricornii sunt sfătuiți să nu mai fie atât de egoiști și să înceapă să se gândească și la cei din jur, deoarece i-au pus pe cei apropiați în niște situații destul de neplăcute. Cu cât vor continua mai mult să se pună pe primul loc, cu atât îi vor distanța mai repede pe cei apropiați.

Vărsător
Vărsătorii sunt sfătuiți să se asigure că se vor uita în oglindă și la calitățile pe care le au, deoarece acestea sunt responsabile pentru toate beneficiile pe care le-au obținut până acum.

Pești
Peștii sunt sfătuiți să nu le mai permită celor din jur să spună despre ei diferite lucruri mai puțin frumoase, în condițiile în care nativii sunt la locul lor și nu se amestecă în viața nimănui…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news