Homecompatibilitate zodii Ghidul zodiacal al dragostei: află ce semn astral se potrivește cel mai bine cu sufletul tău pereche

Ghidul zodiacal al dragostei: află ce semn astral se potrivește cel mai bine cu sufletul tău pereche

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Ghidul zodiacal al dragostei: află ce semn astral se potrivește cel mai bine cu sufletul tău pereche

Fiecare semn zodiacal are o trăsătura predominantă care îl face să fie compatibil cu un altul. În funcție de elementul care vă guvernează zodia puteți alege cel mai potrivit partener pentru voi.

Află cu ce zodie ești compatibilă pentru o relație de durată!

Berbec
Femeile zodiei Berbec sunt puternice și au abilitați de lider, ceea ce înseamnă că își doresc să conducă inclusiv în relația de cuplu. Fiind semn de foc, partenerul ideal pentru femeia Berbec ar fi Vărsătorul, deoarece le poate stăpâni acțiunile impulsive.

Taur
Femeia Taur și bărbatul Rac pot avea o dragoste la prima vedere. Amândoi sunt ambițioși și familiști, iar împreuna ar putea face o echipă perfectă! Își pot oferi reciproc stabilitatea și iubirea de care au nevoie.

Gemeni
Femeile născute sub semnul zodiacal al Gemenilor, sunt foarte comunicative și își doresc același lucru de la partener. Lângă bărbatul Leu fac perechea perfectă, acesta fiind la rândul lui foarte deschis și plin de viață! Poate exista o relație frumoasă, bazată pe susținere reciprocă, respect și înțelegere.

Rac
Nativele zodiei Rac sunt cele mai devotate familiei din întreg zodiacul. Doresc de la partener să le completeze, iar bărbatul Scorpion îndeplinește cu succes acest criteriu fiind foarte grijuliu față de familia pe care o întemeiază.

Leu
Femei devotate și corecte, doresc lângă ele un partener care să le ofere optimism și sinceritate, ceea ce pot găsi la bărbatul Balanță. Acesta îi va respecta femeii Leu intimitatea și îi va oferi afecțiune.

Fecioară
Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt femei stabile, care știu ce își doresc de la viață și foarte devotate familiei. Alături de un bărbat născut sub semnul Capricorn vor putea clădi o relație bazată pe încredere și susținere reciprocă.

Balanță
Pentru femeile Balanță corectitudinea primează în orice situație și își doresc lângă ele un bărbat cu același simț al corectitudinii. Bărbatul Balanță poate fi ceea ce își dorește o Balanță, deși, în anumite privințe amândoi va trebui să faceți și compromisuri.

Scorpion
Femei foarte inteligente și intuitive, nativele din zodia Scorpion își doresc alături un bărbat la fel de sincer și inteligent precum ele. Bărbatul Pești este ideal pentru o femeie din zodia Scorpion. Împreuna clădiți o relație bazată pe sinceritate și într-un total echilibru.

Săgetător
Femeii Săgetător îi place aventura și spiritul liber, dorește lângă ea un partener cu același simț al umorului ca și ea, dornic de a o surprinde în fiecare zi. Cel mai potrivit pentru femeia Săgetător este bărbatul Săgetător. Împreună nu se vor plictisi niciodată și vor găsi mereu rezolvare tuturor problemelor.

Capricorn
Devotate, loiale și ambițioase, femeile Capricorn au nevoie de afecțiune și răbdare, ceea ce le poate oferi cel mai bine un bărbat din zodia Taur. Au trăsături comune și relaționează de minune. Sunteți compatibili din toate punctele de vedere.

Vărsător
Femeia Vărsător este matură și foarte inteligentă. Dorește lângă ea un bărbat care să o susțină și să abordeze orice situație cu aceeași maturitate ca și ea. Bărbatul Capricorn este cel mai potrivit pentru aceasta, fiind devotat și un tată excelent. Maturitatea ambilor poate avea mari șanse de reușită în contextul unei relații.

Pești
Nativele zodiei Pești sunt sensibile și își doresc aproape un bărbat atent și grijuliu, care să le protejeze. Se potrivesc cel mai bine cu nativii zodiei Fecioară, având multe puncte comune. Sunt șanse mari să vă întemeiați o familie împreună…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed