Home compatibilitate zodii Horoscop Septembrie. Zodiile afectate de Mercur retrograd

Horoscop Septembrie. Zodiile afectate de Mercur retrograd

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 891 views
Horoscop Septembrie. Zodiile afectate de Mercur retrograd

Septembrie ne aduce un moment necesar de pauză sub forma unui Mercur Retrograd, dându-ne permisiunea să ne oprim, să ne tragem respirația, să privim în jur și să mergem înainte cu puțină grație și demnitate. Mercur — planeta comunicării — va forma o opoziție cu Jupiter , ceea ce ar putea duce la câteva idei geniale, chiar de business, muncă în echipă mult mai echilibrată, rezolvarea conflictelor. Despărțirile din luna august vor rămâne în domeniul trecutului, iar începutul toamnei va aduce mult mai mult echilibru în dragoste.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Berbec – reîntoarcerea unei foste iubiri

Începutul lunii septembrie va aduce pentru tine sentimentul de energie și nevoia de mișcare, mai mult decât în luna trecută. Totuși, ar fi bine să iei lucrurile ușor și treptat, să îți gestionezi un ritm echilibrat, pentru că ai nevoie de mai multe momente de odihnă și de liniște decât ți-ai putea da seama.

Este o lună aglomerată – nu, un sezon aglomerat pentru tine – în timp ce ne îndreptăm spre toamnă. Trebuie să fii într-o mulțime de locuri, se prevăd multe călătorii. Ceea ce este important de reținut este că Mercur, planeta care vă guvernează transportul și metodele locale de comunicare, va fi staționat pentru a merge retrograd vineri, 9 septembrie. Știm că Mercur în retrograd are o reputație proastă, dar nu vă panicați. Dacă vei călători în această perioadă, asigură-te că ai verificat de trei ori itinerarul, pleci mai devreme și anticipezi întârzierile.

Chiar dacă trebuie să fii în preajma oamenilor, fă tot posibilul să-ți acorzi o perioadă de liniște doar pentru tine, de preferință lângă apă, astfel încât să poți procesa corect tot ceea ce ai trecut prin acest sezon trecut. Cheia pentru trecerea prin acest sezon retrograd este să gestionezi mult mai bine comunicarea și să eviți conflictele.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Taur – revedere cu prietenii

August a fost năucitor din toate privințele și meriți să te relaxezi. Începutul sezonului de toamnă îți aduce foarte multe oportunități de socializare, comunicare și stabilizare a relațiilor. Este posibil să călătorești cu prietenii sau să-ți vezi prieteni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Pregătește-te pentru niște conexiuni care deschid inima, multă bucurie și poate câteva lacrimi.

Deși vei găsi multă dragoste în legătură cu ceilalți, reține că retrogradul Mercur care începe pe 9 septembrie și se termină pe 2 octombrie îți afectează în mod direct portofelul. Mercur îți guvernează veniturile și achizițiile, așa că atunci când este retrograd, poți ajunge să cumperi lucruri de care nu ai nevoie și pe care le vei returna ulterior.
Aceasta ar trebui să fie o lună distractivă, așa că ai grijă la obiceiurile tale de cheltuieli și nu uita că te poți distra în continuare fără să depășești limitele. Îți vei mulțumi pentru asta în viitor.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Gemeni – redescoperirea propriei persoane

Planeta ta guvernantă, Mercur, se va afla în retrograd pe 9 septembrie. Totuși nu te îngrijora. Acest lucru înseamnă că ai nevoie de o pauză și de mai mult timp acasă, alături de familie. Poate că începeți o reevaluare a locului, poate vă gândiți la o renovare.

De asemenea, perioada aceasta vă aduce oportunitatea de a vă înțelege mult mai bine persoana. De unde vii și încotro te îndrepți, care este menirea ta. Asigură-te că îți acorzi suficient timp și spațiu pentru a te reconsidera, a te răzgândi și a reveni la persoana ta. Fie că te întorci acasă dintr-o excursie sau doar mergi în orașul tău natal pentru a vedea familia, fii deschis la revelații speciale. Amintește-ți, în timp ce Mercur este retrograd, tu ești retrograd și cel mai bun mod de a trece prin el este să ții pasul cu el. Este doar o modalitate de a te reconecta cu tine însuți și de unde vii.
Lăsați această energie să vă aducă înapoi în centrul inimii voastre, mai ales că pe plan romantic se anunță drame, certuri și conflicte. Acest lucru nu va face decât să crească pasiunea dintre tine și partenerul tău. Asigură-te, însă, că îi oferi destul timp și atenție.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Rac – schimbări în carieră

Septembrie deschide un sezon aglomerat pentru tine, în care vei fi destul de mult în mișcare. Este un volum mare de muncă de făcut, iar tu ai tendința de a fi perfecționist și de a face lucrurile să se întâmple exact așa cum îți dorești. Nu intra în panică – este doar Mercur retrograd, care are scopul de a vă ajuta să vă realizați pe deplin planurile cu mai multă acuratețe și o aliniere mai bună.

Te poți aștepta la greșeli de comunicare, nevoia de a reface sarcini de mai multe ori, plus întârzieri și anulări. S-ar putea să devină enervant, dar vei trece cu răbdare peste această perioadă. Important este să nu te învinovățești pentru micile greșeli. Totul tinde să se îmbunătățească în cele din urmă.

Luna septembrie va fi pentru tine o lună a învățării, în orice perspectivă. Schimbările care vor veni în planul carierei nu pot fi decât benefice pentru tine. Cu toate acestea, luna septembrie ar putea să te facă atent asupra unor informații de care nu erai conștient înainte, așa că nu lăsa sarcinile importante până în ultimul minut.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Leu – oportunităţi de colaborare

Luna aceasta aduce răcirea de care ai nevoie după un august plin de schimbări intense și surprize. Să sperăm că septembrie va fi mai confortabil. Nu îți face griji, sezonul Leului devine mult mai puțin sălbatic anul viitor. Încearcă să găsești timp să îți tragi respirația în timpul retrogradului Mercur care are loc între 9 septembrie și 2 octombrie.

Mercur îți guvernează finanțele, veniturile și achizițiile, precum și prietenii, susținătorii și comunitățile din care faceți parte. Retrogradul te-ar putea aduce într-un spațiu de reîntâlnire cu vechii prieteni sau colegi. Fii deschis și oportunităților de colaborare – nu știi niciodată ce tip de magie ar putea declanșa între cei pe care îi cunoști de mult timp.
Retrogradul este un moment perfect pentru a-ți revizui finanțele și pentru a începe să îți planificați viitorul. Este acum cel mai bun moment pentru a investi într-un nou echipament de sport sau un bilet de avion.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Fecioară – zodia ta e în mijlocul atenției

Este în sfârșit sezonul Fecioarei. S-ar putea să ai mai mulți ochi pe tine decât de obicei. Soarele este principala sursă de lumină pe cer, așa că atunci când trece prin Fecioară, te luminează din interior spre exterior. Deși acest lucru poate fi incomod uneori, încercați să vă bucurați de lumină – bucurați-vă de ea, dar nu vă epuizați.

Venus, planeta iubirii, frumuseții și atracției, intră și ea în Fecioară pe 4 septembrie, oferindu-ți un pic de farmec și grație în plus. Atenția sporită ar putea duce la o mai mare concentrare interioară asupra identității, atât asupra modului în care te identifici, inclusiv în ceea ce privește cariera și orice titluri profesionale pe care le deții.

Ce funcționează și ce nu? Poate că există un rol sau o identitate care ți se potrivește mai bine – și poate că nu știi încă ce este. Mercur retrograd este o perioadă importantă pentru a lua în considerare aceste întrebări, deoarece Mercur te guvernează atât pe tine, identitatea și corpul tău, cât și identitatea profesională și publică. În timp ce se mișcă înapoi prin zodiac, ești invitat să te oprești și să te uiți înapoi, să reconsideri și să îţi reimaginezi cum ar putea arăta o cale mai echilibrată.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Balanță – regăsirea sinelui

Este o lună liniștită pentru tine, care probabil este binevenită în acest moment. La urma urmei, a fost o vară plină și meriți o răcoare. Singurătatea este probabil ceea ce îți dorești în aceste zile. Găsirea unei modalități de a ieși din oraș pe cont propriu, chiar și pentru o zi, va face minuni pentru sănătatea ta mintală în această lună.
Planeta voastră conducătoare, Venus, ține, de asemenea, acolo cea mai mare parte a lunii, ceea ce înseamnă în esență că veți trăi și într-un spațiu mental la fel de evaziv. Soarele fiind în Fecioară în primele trei săptămâni ale lunii aduce, de asemenea, în centrul atenției starea ta mentală, făcându-te mai conștient de lumea ta interioară și de dificultățile pe care le poți întâmpina în timp ce navighezi în sistemele vieții.

Găsește o modalitate de a ajunge undeva unde poți interacționa fizic cu natura și îți poți împărți energia. Fecioara este un semn de pământ și cel mai bun mod de a reîncărca energia pământului este prin atingerea ierbii. Acest lucru ar trebui să ajute la întinerirea minții, a corpului și a sufletului.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Scorpion – nevoie de retragere

Ai supraviețuit uneia dintre cele mai grele luni ale anului și ați ajuns în septembrie, așa că felicitările sunt necesare. August a fost un mare lucru, iar acum ți se oferă oportunitatea de a-ți reconstrui facultățile mentale pe măsură ce trecem la sezonul de toamnă.

Cum ai grijă de tine acum? Gândește-te la modul în care te prezinți, dar recunoaște și oamenii din viața ta dispuși să te ajute să-și asume o parte din asta. De fapt, pe tot restul anului, s-ar putea să te trezești într-un spațiu în care trebuie să te sprijini pe ceilalți mai mult decât îi place de obicei eului tău independent. Explorează ce sentimente aduce acest lucru. Să te bazezi pe ceilalți poate fi înfricoșător, deoarece scoate la suprafață temeri de abandon, de resentimente sau dezamăgire. Cu toate acestea, reciprocitatea, ajutorul și grija sunt cele care ne apropie de cei dragi și de noi înșine.
Retrogradul lui Mercur îți oferă spațiu suplimentar pentru a lua în considerare aceste întrebări și a procesa aceste sentimente, în ceea ce privește relațiile tale apropiate. Spre sfârșitul lunii, nevoia de spațiu și de timp singur este sporită. Poate că poți merge singur la o cină și un concert. A fi singur într-o mulțime ar putea fi retragerea liniștitoare de care ai nevoie.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Săgetător – stabilizarea relațiilor

Septembrie este despre relații și oamenii cu care te găsești în contact. În ultima lună ați început să vă gândiți la modul în care puteți crea o viață centrată în jurul bucuriei, plăcerii, distracției și explorării – iar acum, oamenii din viața voastră acționează ca o contrazicere pentru tine și aspirațiile tale. Fii atent la aceste situații atunci când apar și notează-ți sentimentele și reacțiile. Mercur este planeta care guvernează relațiile și colaborărilor tale.
Mercur, care reprezintă partenerii tăi, își face pivotul direct opus lui Jupiter, planeta care te reprezintă. Această confruntare planetară subliniază în mod simbolic importanța interacțiunilor tale cu alți oameni în această lună și lecțiile majore pe care trebuie să le înveți de la ei. Este probabil că aceste întâlniri vor avea loc în spații și situații sociale, poate într-o excursie de grup, iar de multe ori Mercur retrograd te va reuni cu oameni din trecutul tău, uneori în mod neașteptat.
În interacțiunile cu partenerul, un prieten sau un coleg luna aceasta, asigură-te că vă oferiți unul altuia mult spațiu fizic și mental. Fii deschis la interacțiunile spontane care ar putea influența în mare măsură următorii pași pe care îi faci pe calea ta.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Capricorn – ignorarea inconvenientelor

Septembrie oferă mult potențial pentru experiențe speciale prin călătorii și explorare. O lună plină în Pești sâmbătă, 10 septembrie va face ca viața ta să se umple de magie.

În timp ce potențialul magic pândește după colț, este important de știut că Mercur va sta retrograd cu o zi înainte, vineri, 9 septembrie. Asigură-te că iei măsuri de precauție pentru sănătate. Este puțin probabil ca această dată să prezinte ceva prea îngrijorător, mai degrabă supărări și inconveniente. Cu toate acestea, nu lăsa lucrurile mici să te împiedice să ai experiențe noi și să îți faci amintiri distractive.

Te simți incredibil de încrezător în statutul tău social la locul de muncă. Cu toate acestea, prea multă încredere în influența ta poate îngreuna construirea unei cariere cu o bază reală. Amintește-ți că ai o perioadă limitată de timp, așa că asigură-te că îl petreceți concentrat pe proiectele potrivite.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Vărsător – răbdare cu banii

Banii sunt în mintea ta în septembrie, în special în preajma lunii pline a Peștilor de sâmbătă, 10 septembrie, care aduce în lumină când vine vorba de finanțe, venituri și achiziții. S-ar putea să te simți înclinat să arunci cu banii. Cu toate acestea, fă o pauză dacă poți și vezi dacă investițiile pot aștepta câteva săptămâni.

Mercur îți guvernează în special datoriile, precum și accesul tău la distracție și divertisment, așa că poate dorești să îți revizuiești finanțele încă o dată pentru a te asigura că nu există nimic restant pe care să-l uiți, înainte de a continua cu o achiziție mare.

Poate că după această lună nouă și stația retrogradă cu mercur, te vei afla într-un alt loc, care s-ar putea să te alinieze mai bine cu călătoria potrivită pentru tine. Retrogradele tind să ne atragă în situații care par dificile în acest moment, dar ne lasă mai bine în cele din urmă, așa că ai încredere în proces și fii deschis să faci ajustări pe parcurs.

Horoscopul lunii Septembrie 2023: Pești – conexiuni cu oameni noi

Sezonul Fecioarei tinde să evidențieze relațiile tale și dinamica în care tinzi să intri, fără excepție. Venus, planeta iubirii, frumuseții și atracției, intră în Fecioară pe 4 septembrie, facilitând mai multe conexiuni cu oameni frumoși și artistici. Soarele este acolo în primele trei săptămâni ale lunii și, de asemenea, luminează această zonă a vieții tale, aducând în lumina reflectoarelor sufletul tău pereche.

Pe deasupra, Mercur, planeta care guvernează subiectele relațiilor și căminului, va sta retrograd vineri, 9 septembrie, subliniind și mai mult rolul pe care îl joacă anumite persoane în viața ta. Multe discuții vor avea loc pe parcursul lunii septembrie, dar să știi – comunicarea devine mai dificilă în acest timp și poate deveni dificil să găsiți o soluție. Acordă mai mult timp decât crezi că ai nevoie pentru a procesa și a găsi cuvintele potrivite. Luna plină din Pești pe 10 septembrie îți activează mintea, corpul și sufletul.

Dacă ai o relație strânsă cu cineva în această lună, asigură-te că vei găsi spațiu pentru timpul petrecut de unul singur…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed