Homecompatibilitate zodii Horoscop special pentru maine. SCORPIONUL nu intelege care este sursa tuturor relelor care i se intampla

Horoscop special pentru maine. SCORPIONUL nu intelege care este sursa tuturor relelor care i se intampla

autor Elena Yvette
1,8K views
Horoscop special pentru maine. SCORPIONUL nu intelege care este sursa tuturor relelor care i se intampla

Nativul GEMENI se simte marginalizat, SCORPIONUL nu înțelege care este sursa tuturor relelor care i se întâmplă, iar VĂRSĂTORUL este la un pas să se piardă pe sine!

BERBEC
Această zi se arată plină de proiecte interesante la care nativul trebuie să răspundă afirmativ și să profite de aceste lucruri bune care i se întâmplă în ultimul timp! BERBECUL va simți împlinire și recunoștință pe toate planurile!

TAUR
Această zi va fi benefică din punct de vedere emoțional pentru nativul de pământ. Acesta trece printr-un proces de vindecare a rănilor interioare cauzate în urmă cu mult timp, dar pe care nu a avut timp să le rezolve. Nativul pare să renască, iar echilibrul își va face loc în viața nativului!

GEMENI
Se pare că acest nativ de aer se simte dat la o parte de grupul său de prieteni și nu își mai găsește locul aici. Este recomandat ca nativul GEMENI să facă o schimbare în acest sens și să nu îi fie frică să renunțe la oamenii alături de care nu se mai simte confortabil și care îl fac să se simtă prost!

RAC
Nativul RAC știe să își aleagă prietenii, astfel că acum are în preajma sa doar oameni de calitate, alături de care se distrează și își face cele mai frumoase amintiri. Chiar dacă îi lipsește un partener, RACUL nu se plânge de acest lucru și se bucură de ceea ce îi oferă viața în acest moment!

LEU
Se pare că astrele vor fi foarte generoase în ceea ce-l privește pe nativul LEU. Astfel, acesta va primi o surpriză din partea partenerului de viață, existând posibilitatea să se treacă la un nivel superior în relație!

FECIOARĂ
Nativul are nevoie de o recompensă pentru că a muncit mult prea mult în ultimul timp. Acesta a dat la o parte oamenii dragi și și-a pus locul de muncă pe primul plan. Se pare că FECIOARA are planuri mari, dar pe care încă nu le dezvăluie nimănui!

BALANȚĂ
BALANȚELE vor avea parte de multă liniște sufletească, iar acest lucru este bine primit de acestea. Sunt lipsite de griji, astrele oferindu-le puțină relaxare după perioada încărcată prin care au trecut. Acum se pot focusa pe vindecarea fizică și emoțională!

SCORPION
Nativul SCORPION nu înțelege de ce i se întâmplă atât de multe lucruri urâte în ultima perioadă, afectându-l emoțional. Se pare că în spatele acestor nedreptăți stau chiar prietenii de nădejde ai nativului, care sunt invidioși pe el și pe succesul de care are parte. Acesta trebuie să renunțe cât mai repede la oamenii falși!

SĂGETĂTOR
Fiind unul dintre preferații astrelor în această săptămână, nativul SĂGETĂTOR se bucură de momente minunate alături de familia sa. Este foarte recunoscător că are parte de asemenea oameni în viața lui și nu dorește să schimbe nimic!

CAPRICORN
Nativul CAPRICORN ar trebui să fie mai sociabil, pentru că foarte multă lume dorește să îl cunoască și să se apropie de el, fie într-un mod romantic, fie doar în calitate de prieten. Acesta este foarte singur, iar în ciuda faptului că nu simte consecințele singurătății, în viitorul apropiat, acesta va fi afectat!

VĂRSĂTOR
Nativul a trecut printr-o perioadă în care s-a pierdut pe sine din cauza unui partener instabil emoțional, care l-a determinat pe VĂRSĂTOR să ia decizii proaste cu privire la propria persoană. Acesta trebuie să renunțe la acea influență negativă, altfel va intra într-o situație dificilă din care va ieși cu greu!

PEȘTI
Nativul se simte foarte singur, însă acest lucru nu reprezintă o noutate pentru PEȘTI. Acesta are nevoie, în permanență, de validare din partea prietenilor și a familiei, dezvoltând foarte des o frică de abandon.
În concluzie, fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la oamenii pe care îi alegem să ne fie aproape, cu care să împărtășim tot ceea ce ni se întâmplă și cărora le spunem cele mai profunde secrete!..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed