Homecompatibilitate zodii Horoscop special pentru weekend. Acest weekend este foarte important pentru 5 zodii. Peștii se bucură de niște bani

Horoscop special pentru weekend. Acest weekend este foarte important pentru 5 zodii. Peștii se bucură de niște bani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 995 views
Horoscop special pentru weekend. Acest weekend este foarte important pentru 5 zodii
  • Horoscop special pentru weekend pentru toate zodiile
  • Situații limită pentru zodii în acest weekend
  • Zodiile care trebuie să aibă grijă

Un weekend plin de surprize plăcute pentru majoritatea zodiilor. Astrele anunță întâlniri de zile mari pentru Lei și Fecioare.
Taurii primesc vizite neașteptate, Peștii se bucură de niște bani pe care îi considerau de mult timp pierduți iar Racii reușesc să își surprindă partenerul de viață.

Berbec
Ai așteptat mult timp un semn de la o persoană la care ai ținut foarte mult și care s-a depărtat de tine în ultima perioadă din cauza unor neînțelegeri. Se pare că în acest sfârșit de săptămână a lăsat garda jos și te va suna.

Taur
O vizită neașteptată îți va da puțin planurile de weekend peste cap. Încearcă să te liniștești și să te bucuri de prezența musafirilor, poate mergi să te rogi și să te reculegi într-un lăcaș de cult.

Gemeni
Persoane de la care nu te așteptai te sună și te invită să petreci ziua de sâmbătă alături de ele la un eveniment pe care l-au organizat cu o anumită ocazie. Ideea ți se pare excelentă și accepți invitația cu ochii închiși.

Rac
Reușești să îți surprinzi în weekendul acesta partenerul de viață prin ideile pe care le ai și vrei să le pui în practică. Eliberează-te de preconcepții și încearcă să îți duci la bun sfârșit planul pentru că partenerul va fi extrem de încântat și mulțumit.

Leu
Un om la care obișnuiai să ții ca la un frate în trecut te va contacta și va dori să reia legătura cu tine. Treci peste micile disensiuni care au fost, lasă deoparte reproșurile și bucură-te de prezența lui pentru că are nevoie de tine mai mult ca oricând.

Fecioară
Este posibil să te întâlnești cu o persoană importantă pe care o apreciezi foarte mult. Rezervă ziua de duminică pentru familie și fă acele lucruri pe care obișnuiai să le faci odată: ia masa împreună cu ai tăi și stai în tihnă de vorbă.

Balanță
În acest weekend oscilezi ca talerele unui cântar pentru că ai avea nevoie să te împarți între două locuri și nu știi ce să alegi. Nu sta prea mult pe gânduri pentru că decizia îți aparține, este simplă și se pare că ai luat-o din prima, fără să recunoști.

Scorpion
Întâlnești o persoană de sex opus care te atrage mult și simți că ești pe aceeași lungime de undă cu ea. Încearcă să vezi prima dată dacă este omul de care ai nevoie și abia apoi ia decizii pe termen lung.

Săgetător
Niște prieteni apropiați sau cineva din familie te invită în acest week-end la un eveniment drăguț. Este posibil să întâlnești acolo persoane cu care ai multe de discutat și cu care vei încheia unele afaceri pe viitor.

Capricorn
Îți este teamă să nu se întâmple un anumit fenomen care ți-ar schimba ritmul și ți-ar ridica destul de multe probleme. Cel mai indicat este să discuți cu partenerul de viață și să înțelegi care sunt argumentele și ideile lui, și apoi să luați o decizie împreună.

Vărsător
O persoană în vârstă are nevoie de ajutorul tău pentru o situație mai delicată. Asta îți va da puțin peste cap planurile de weekend pe care ți le-ai făcut dar satisfacția sufletească pe care o vei avea este fără termen de comparație.

Pești
O întâmplare absolut fericită face ca în acest weekend să primești o sumă de bani pe care o credeai demult uitată de către cel pe care l-ai împrumutat. Surpriza este enormă cu atât mai mult cu cât banii vin la pachet cu mulțumiri sincere și cu o invitație sub formă de răsplată…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed