Homecompatibilitate zodii Ianuarie 2024 reprezintă începutul unor mari iubiri pentru 8 zodii. Leii sunt de-a dreptul fascinați

Ianuarie 2024 reprezintă începutul unor mari iubiri pentru 8 zodii. Leii sunt de-a dreptul fascinați

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 553 views
Ianuarie 2024 reprezintă începutul unor mari iubiri pentru 8 zodii. Leii sunt de-a dreptul fascinați

Berbecii se grăbesc să refuze persoane care le dau semne de iubire, Racii se îndrăgostesc iar Fecioarele simt pe pielea lor un nou început, conform horoscopului dragostei pentru luna ianuarie.

Berbec
Cineva îți face ochi dulci în ianuarie și se pare că tot creează ocazii să vă nimeriți în același loc. Te grăbești să refuzi orice fel de implicare sentimentală pentru că ai suferit mult într-o relație anterioară sau pentru că ești deja cu cineva. Nu știi ce pierzi!

Taur
Te îndrăgostești așa cum numai Taurii o pot face și ai impresia că lumea dobândește o cu totul altă dimensiune. Ai tot timpul în minte persoana care te-a cucerit dar se pare că totul va rămâne la nivelul unei superbe iubiri platonice.

Gemeni
Este un început nou, incendiar, dar cu o persoană veche. Poate că te reîndrăgostești de partenerul tău de viață, poate este o persoană cu care ai avut mai demult o legătură amoroasă. Relația voastră e ca un obiect de mobilier valoros pe care îl recondiționezi și-l faci ca nou.

Rac
Te îndrăgostești dar nu prea îți dai seama ce se întâmplă cu tine. Doar te simți extrem de zăpăcit și bulversat, nu mai ai poftă de mâncare și nu te mai poți concentra. Astrele spun că nu este persoana tocmai potrivită pentru tine, așa că, fii precaut!

Leu
Ești efectiv fascinat de o persoană care se pare că nu prea a căzut în plasa șarmului tău înnăscut. Îți pui inteligența la lucru și cauți tot felul de momente ca să îi faci surprize dar să pozezi într-o postură cât mai detașată și în același timp, grandioasă.

Fecioară
Simți din plin un nou început, o dragoste pe care o vezi la orizont și în care speri din ce în ce mai mult, zi de zi. Dacă nu vei face nimic în acest sens și doar vei aștepta ca persoana respectivă să intuiască ce simți, în spatele răcelii tale, ai toate șansele să rămâi singur.

Balanță
Te aprinzi greu și suferi mult. În ianuarie se pare că cineva refuză să mai continue o relație cu tine și de aceea ești extrem de vulnerabil, suferi mult și nu mai vezi realitatea așa cum este. Lucrează pe partea psihică.

Scorpion
Este posibil ca în ianuarie să ieși dintr-o iubire pentru ca imediat să începi alta. Chiar dacă suferința despărțirii nu este prea mare, tu fiind inițiatorul, ieși destul de șifonat și reușești să te și cerți puțin cu noul partener de viață.

Săgetător
Te îndrăgostești furtunos de o persoană care nu e tocmai potrivită și te duci spre ea aproape cu ochii închiși, făcând valuri și aducând suferință partenerului de viață. Dacă o relație nu îți aduce nici o perspectivă de viitor, evită să rănești pentru un moft.

Capricorn
Dragostea plutește în aer și te reîndrăgostești de partenerul de viață, așa cum numai tu știi să o faci. Mici surprize, atenții, zâmbete și multe complimente, iată ingredientele cu care îți condimentezi relația și îți faci partenerul să vibreze de fericire.

Vărsător
Te cerți așa tare cu partenerul de viață încât ai impresia că s-a terminat totul între voi. Încearcă să lași câteva zile să treacă și apoi discută sincer, cu cărțile pe față. Este foarte posibil să poți salva relația, dacă asta îți dorești.

Pești
O întâmplare prin care treci cu partenerul de viață vă unește mai mult ca niciodată. Chiar dacă ceea ce primiți din exterior se poate să nu fie tocmai plăcut, faptul că voi doi reușiți să atingeți apropieri pe care nu le-ați simțit niciodată, face ca restul să nu mai conteze.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed