Homecompatibilitate zodii Începe o săptămână complicată pentru 4 zodii. Zodiile să fie atente la îndrumările stelelor

Începe o săptămână complicată pentru 4 zodii. Zodiile să fie atente la îndrumările stelelor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 759 views 3 minute timp de citit
Incepe o saptamana complicata pentru 4 zodii. Zodiile sa fie atente la indrumarile stelelor

Taurii vor acumula multe emoție negativă în relația cu partenerul, Balanțele se vor simți frustrate din cauza unor evenimente neplăcute, iar Săgetătorii vor fi implicați într-un conflict. Află ce îndrumări ai de la stele și la ce trebuie să fii atent!

Berbec
Vei începe săptămâna gândindu-te la opțiunile pe care le ai pentru a rezolva o neînțelegere. Stelele te sfătuiesc să-ți pui întrebările potrivite și să previi dezacordurile. Trebuie să reușești să înțelegi ce se întâmplă și ce trebuie să faci în continuare.

Taur
Săptămâna aceasta vei acumula multe emoții negativă din cauza unei probleme sau a unei neînțelegeri în relația cu partenerul. Poate că ceea ce îți dorești mai mult decât orice este liniștea sufletească. Urmându-ți instinctual vei realiza dorința la care speri.

Gemeni
Dacă o prietenie nu-ți aduce nici o plăcere, fii gata să renunți la ea. Astrele te încurajează să te eliberezi cât mai repede, fără să-ți pară rău. Și să înțelegi că această legătură a devenit prea toxică pentru tine.

Rac
Ai urmărit un vis și n-ai reușit să-l faci să devină realitate. Îți este greu să recunoști înfrângerea. Totuși, astrele te îndeamnă să nu consideri acest lucru un eșec, deoarece poate fi un răspuns la ceea ce funcționează și ce nu.

Leu
Săptămâna aceasta nu ar trebui să te lași dominat de o posibilă dispoziție proastă. Lucrurile par să nu meargă așa cum ți-ai dori. Știi ce vrei, dar se pare că nu vrei să-ți asculți instinctele. Poate ar trebui să-ți modifici părerea.

Fecioară
Încercarea de a-ți schimba viața pentru ai face pe plac cuiva deveni prea dificilă. Poate ți-ai dat seama de acest lucru încă de la faza de început. Acum vei fi gata să schimbi lucrurile, iar astrele te încurajează să îmbrățișezi un nou început.

Balanță
Există multe lucruri pe care ți-ai propus să le faci săptămâna aceasta, dar evenimentele neprevăzute ți-ar putea strica planurile și s-ar putea să te simți frustrat. În loc să te chinui să faci față de unul singur, primește ajutorul care ți se oferă.

Scorpion
O chestiune s-ar putea intensifica foarte mult săptămâna aceasta, aducând ceea ce ți-ai dorit de ceva timp. Fii pregătit să faci tot ce este necesar pentru ca lucrurile să se schimbe definitiv și să începi să te concentrezi pe fericirea ta.

Săgetător
Săptămâna aceasta, o ceartă s-ar putea transforma într-un conflict mai mare. Vei dori să rupi legăturile cu această persoană. Dar orice ai face, lucrurile nu vor decurge așa cum ai vrea. Asigură-te că eviți orice contact cu persoana respectivă o perioadă.

Capricorn
În această săptămână îți vei da seama că totul nu este așa cum pare. Ai putea descoperi că ai avut prea multă încredere în unul din prietenii tăi. Ca să eviți asta pe viitor, astrele te sfătuiesc să fii mai atent în cine alegi să ai încredere.

Vărsător
Vei fi nevoit să iei unele deciziile legate de finanțe în această săptămână. Stelele te încurajează să-ți stabilești prioritățile, mai ales dacă ai facturi sau alte cheltuieli de care trebuie să ai grijă.

Pești
Sentimentele din jurul unei relații pot atinge apogeul în această săptămână. Dacă nu erai sigur de sentimentele cuiva, zilele următoare vor aduce claritate. Ai putea contacta un prieten pentru a primi un sfat. În curând vei ști ce trebuie să faci.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed