Leii, împreună cu alte trei zodii, se vor confruntă cu o zi de provocări astrale, necesitând discernământ și calm în fața obstacolelor

Share

Faptul că sunt prea dedicați locului de muncă, îi va face pe Tauri să aibă conflicte în relația de cuplu, Leii nu mai fac față sarcinilor pe care și le atribuie, iar Scorpionii duc ordinea la o extremă ce aduce momente tensionate.

Berbec
Decizia de a consulta un medic specialist va fi luată chiar mâine de către Berbeci. Durerile persistă pe zi ce trece, iar dacă ar mai amâna, ar putea să ajungă de urgență la spital.

Taur
Momentele tensionate vor fi nelipsite pentru nativii zodiei Taur, căci din cauza stresului acumulat la locul de muncă, vor uita complet de aniversarea partenerului de viață. După multe apropouri fără efect, se va isca o ceartă, care îi va încorda puțin pe Tauri.

Gemeni
Gemenii sunt pregătiți ca de mâine să își găsească o activitate nouă. Nu sunt mulțumiți de banii pe care îi câștigă, așa că, vor să se orienteze și spre o ocupație în timpul liber.

Rac
După multe neînțelegeri cu proprietarii, a venit momentul în care Racii se mută la noua locuință. De mâine vor începe să își mute bagajele și să se instaleze în noua casă.

Leu
Leii sunt destul de zăpăciți, pentru că se bagă în multe, după care uită din sarcinile pe care și le atribuie. Asta se va întâmpla și mâine, când vor uita una din sarcinile pe care și le-au însușit, iar asta le va aglomera programul foarte tare. Vor avea o perioadă tensionată, căci le va fi teamă că nu termină totul la timp.

Fecioară
Mâine va fi zi de cumpărături pentru nativii zodiei Fecioară. Vor fi destul de agitate, căci toată această activitate se va întinde ca durată, și nu vor fi sigure că vor reuși să achiziționeze totul până la închiderea magazinelor.

Balanță
Acum că nu mai au pe nimeni care să le dirijeze viața, Balanțele vor să facă activități spontane, de care să se bucure atât pe moment, cât și când își vor aminti de ele.

Scorpion
Ordinea și disciplina fac parte din caracteristicile ce îi reprezintă pe Scorpioni. Nu sună rău, dar de la un punct pot aduce probleme. Mâine vor fi nevoiți să caute contratimp un obiect al cărui loc l-au uitat complet. Uneori pun lucrurile atât de bine încât nici ei nu mai știu unde.

Săgetător
Apare o persoană nouă în viața Săgetătorilor, care le va însenina ziua încă de la primele interacțiuni. Fluturii în stomac nu vor ezita să apară.

Capricorn
Capricornii își vor elibera timpul pentru a petrece momente alături de familie. Vor avea o zi liniștită, în sânul familiei, lângă care nu s-au bucurat de mult de astfel de momente.

Vărsător
A venit momentul în care Vărsătorii să le spună lucrurilor pe nume. Mâine nu vor mai suporta și vor purta o discuție cu șeful lor, care de mult promite o mărire de salariu, dar nu face nimic în legătură cu asta.

Pești
Curând, Peștii vor pleca într-o călătorie, așa că, încep să își pregătească bagajul chiar de mâine, pentru a evita momentele tensionate dinaintea plecării…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news