Homecompatibilitate zodii Leii și alte zodii descoperă căi unice de a elibera energiile negative printr-o curățenie spirituală profundă

Leii și alte zodii descoperă căi unice de a elibera energiile negative printr-o curățenie spirituală profundă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Leii și alte zodii descoperă căi unice de a elibera energiile negative printr-o curățenie spirituală profundă

Racii pot scăpa de energiile negative dacă nu vor mai trăi cu frică, leii trebuie să facă o curățenie foarte atentă în viața lor și să elimine toate situațiile și toate persoanele care îi fac să nu se simtă bine, iar fecioarele pot scăpa de energiile negative dacă se vor opri din a mai fi atât de sensibile.

Berbec
Berbecii pot scăpa de energiile negative dacă vor depune efort în a rezolva fiecare neplăcere cu care se confruntă, în loc să stea cu mâinile în sân și să se plângă de ceea ce se întâmplă.

Taur
Taurii trebuie să învețe să comunice cu cei din jur atunci când trec prin momente neplăcute, deoarece, atunci când își vor deschide sufletul, și chiar pot și plânge, vor reuși să depășească mai ușor neplăcerile.

Gemeni
Gemenii nu trebuie să se lase influențați de părerile celor din jur și trebuie să facă mereu ceea ce își doresc, lucru ce îi face să se bucure din plin de viață și să nu mai știe ce înseamnă energiile negative.

Rac
Racii pot scăpa de energiile negative dacă nu vor mai trăi cu frică și dacă vor fi mult mai încrezători în tot ceea ce este în jurul lor. Chiar și când greșesc, nativii trebuie să caute lecția pe care trebuie să o învețe și nu să se gândească la cât de gravă este situația.

Leu
Leii trebuie să facă o curățenie foarte atentă în viața lor și să elimine toate situațiile și toate persoanele care îi fac să nu se simtă bine. Aceștia lasă în viața lor chiar și persoanele care le-au greșit foarte mult, ceea ce nu face nimic altceva decât să sporească suferința.

Fecioară
Fecioarele pot scăpa de energiile negative dacă se vor opri din a mai fi atât de sensibile. Sensibilitatea lor exagerată își face apariția chiar atunci când nu este nevoie, ceea ce le îngreunează extrem de mult existența.

Balanță
Balanțele trebuie să aibă grijă și de ele pe cât de mult au de cei din jur, acela fiind și momentul în care vor reuși să scape de energiile negative, deoarece nu se vor mai simți prost atunci când vor vedea că sunt înconjurate de lucruri pe care nu și le doresc.

Scorpion
Scorpionii trebuie să stea departe de persoanele cu care nu rezonează și care le transmit o energie negativă. Deoarece nu suportă oamenii răi, mincinoși și prefăcuți, nativii trebuie să rupă orice fel de legătură cu aceștia dacă sunt înconjurați de astfel de persoane.

Săgetător
Săgetătorii au un talent înnăscut în a fugi de energiile negative, deoarece știu foarte bine când ceva neplăcut urmează să se întâmple, întrucât intuiția lor este foarte dezvoltată. Nativii nu au nicio problemă din acest punct de vedere.

Capricorn
Capricornii sunt adesea criticați pentru defectele pe care le au, deoarece pe mulți îi scot din sărite. Așadar, nativii sunt sfătuiți să încheie orice socoteală pe care o pot avea cu persoanele ce se declară nemulțumite de felul de a fi al scorpionilor.

Vărsător
Vărsătorii se complică mult prea mult și gândesc fiecare lucru mult mai mult decât ar fi cazul. Aceștia au tendința de a despica firul în patru, ceea ce îi face să ajungă la gânduri și la concluzii ce nu se pot întâmpla niciodată, ceea ce le creează acestora stări negative.

Pești
Peștii pot scăpa de energiile negative dacă învață să nu mai rămână ancorați în trecut și dacă nu mai rămân poticniți în ceea ce se întâmplă invers decât și-ar dori. Cu cât vor fi mai pozitivi și mai încrezători în viitor, cu atât vor atrage mai multe energii bune în viața lor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed