Homecompatibilitate zodii Luna, Jupiter, Saturn și Venus aduc răsturnări de situație pentru zodii

Luna, Jupiter, Saturn și Venus aduc răsturnări de situație pentru zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 890 views 3 minute timp de citit
Luna, Jupiter, Saturn si Venus aduc rasturnari de situatie pentru zodii

Berbecii vor înțelege unde au greșit din punct de vedere financiar, taurii se vor resemna, iar gemenii vor începe să se axeze asupra lucrurilor pozitive.

Berbec
Berbecii vor înțelege de unde au greșit din punct de vedere financiar și vor începe să fie mult mai atenți cu banii pe care îi vor acorda plăcerilor. Nativii vor începe să fie mult mai economi.

Taur
Taur se vor resemna și vor accepta faptul că nu întotdeauna au ceea ce să facă. Nativii vor începe să lase lucrurile să decurgă de la sine și nu se vor mai implica și supăra atunci când lucrurile nu merg așa cum ar trebui.

Gemeni
Gemenii vor începe să se axeze asupra lucrurilor pozitive și vor vedea doar partea plină a paharului. Acest lucru le va permite să treacă peste regretele pe care le aveau, deoarece nu se vor mai implica într-un mod negativ.

Rac
Racii vor trece și ei peste regrete atunci când vor înțelege că ei au făcut tot ceea ce au putut. Nativii nu se vor mai învinovățiți pentru cele întâmplate și se vor bucura de noile începuturi care vor veni.

Leu
Leii vor regreta faptul că nu au putut petrece suficient timp alături de partenerul de viață în ultima perioadă. Aceștia s-au axat extrem de tare pe muncă și au neglijat partea sentimentală.

Fecioară
Fecioarele vor trece peste regretele financiare în momentul în care vor intra în posesia unei sume de bani care le va ajuta să acopere lipsurile economice. Acestea vor ajunge la zi cu toate cheltuielile pe care le avea.

Balanță
Balanțele vor avea mai multe regrete din punct de vedere profesional, deoarece și-ar fi dorit ca echipa cu care lucrează să fi fost alta. Nativii întâmpină mai multe probleme de comunicare cu cei din jur.

Scorpion
Scorpionii vor trece peste regretele pe care le aveau din punct de vedere personal, deoarece vor înțelege că evoluția lor nu are cum să decurgă și fără eșecuri. Aceștia vor continua să lupte pentru ceea ce își doresc.

Săgetător
Săgetători aveau mai multe regrete din punct de vedere economic, însă vor învăța o lecție foarte importantă. Aceștia se vor bucura de un nou început, fiind sprijiniți de persoanele apropiate.

Capricorn
Capricornii vor trece și ei peste regretele pe care le avea din punct de vedere sentimental, deoarece vor începe să dea dovadă de o nouă abordare. Aceștia vor pune piciorul în prag și nu vor mai lăsa pe nimănui să îi înjosească.

Vărsător
Vărsătorii pot trece și peste regretele pe care le avea din punct de vedere familial, deoarece vor accepta faptul că nu pot avea o relație frumoasă cu toți membrii acesteia. Datele vor începe să se axeze asupra noului drum pe care îl pot construi de la zero.

Pești
Peștii vor avea mai multe regrete legate de modul în care s-au purtat cu persoana iubită și vor începe să își redreseze comportamentul. Aceștia își doresc ca lucrurile să revină la normal și ca nimic să nu le strice tot ceea ce au construit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed