Homecompatibilitate zodii Luna nouă în Leu aduce trăiri intense zodiilor. Taurii își vor rezolva problemele cu partenerul

Luna nouă în Leu aduce trăiri intense zodiilor. Taurii își vor rezolva problemele cu partenerul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 941 views
Luna nouă în Leu aduce trăiri intense zodiilor. Taurii își vor rezolva problemele cu partenerul
  • Luna nouă în Leu aduce pentru toate zodiile schimbări
  • Apar surprize pe toate planurile

Sentimentele, emoțiile, trăirile vor fi de o profunzime extraordinară și vă veți bucura mai mult decât oricând de iubire.

Taurii își vor rezolva problemele cu partenerul, iar totul va merge mai bine ca oricând. Leii vor fi acaparați de focul pasiunii și vor avea parte de momente de neuitat alături de partener, iar Berbecii vor cunoaște dragostea sinceră.

Berbec
Nativii zodiei Berbec reușesc să își repare problemele apărute pe plan sentimental și devin tot mai deschiși către comunicare. Acest lucru face ca relația lor cu partenerul să devină mult mai sănătoasă, iar conflictele să dispară. Sunt empatici și înțelegători și doresc să înțeleagă problemele celor din jur, iar acest lucru le este de ajutor și la locul de muncă.

Taur
Datorită lunii noi în Leu, Taurii își reamintesc să trăiască fiecare clipă în profunzime. Așadar, alături de persoana iubită, vor începe să călătorească, să se aventureze în diverse expediții și se vor bucura mai mult ca niciodată de timpul petrecut cu persoana iubită și vor învăța să aprecieze mai mult timpul cu ea.

Gemeni
Luna nouă în Leu, îi găsește pe Gemeni la fel de ambițioși ca până acum. Aceștia se străduiesc să mulțumească pe toată lumea, în special, la locul de muncă, acest lucru fiind puțin stresant pentru ei. Însă, datorită abilităților lor, reușesc să îi mulțumească pe toți și vor reuși să se bucure de recompensele bine meritate. Totodată, aceștia găsesc liniștea acasă lângă partener, iar acest lucru le este de ajutor pentru a trece de perioadele stresante.

Rac
Racii reușesc să se afirme pe plan profesional, dând dovadă de rezultate grozave care îi ajută să avanseze în funcție și să se facă tot mai remarcați. Ei o duc foarte bine și pe plan sentimental, relația cu partenerul îi face foarte fericiți, așadar putem spune că aceștia sunt cu adevărat împliniți!

Leu
Pentru că luna nouă se află sub semnul lor, Leii sunt mai încrezători ca niciodată, au încredere să facă orice, așa că nimic nu le mai stă in cale! Deoarece emană încredere și siguranță în ei înșiși atrag ca un magnet noi persoane, așa că Leii singuri au mari șanse să își găsească sufletul pereche! Iar în cazul celor cu relație, partenerul va fi mai fermecat ca niciodată! Același lucru e valabil și la locul de muncă, unde aveți curaj să vă exprimați ideile cu mare încredere, iar totul decurge bine.

Fecioară
Fecioarele sunt foarte deschise cu persoanele din jurul lor, comunică cu ușurință, iar acest lucru le permite persoanelor din jurul lor să le cunoască și mai bine. Prin deschiderea lor acestea atrag persoane noi, doritoare să stea în prejma lor. Așadar, este foarte posibil ca acestea să atragă un potențial partener. Totodată, această deschidere ajută Fecioarele cu relație să se aproprie de parteneri, deoarece renunță la bariere și secrete și se lasă “descoperite”.

Balanță
Balanțele simt nevoia de a fi înconjurate de persoane, mai ales de prietenii lor, simt nevoia de empatie, dragoste și sinceritate. Se deschid în fața persoanei iubite și a prietenilor și iși mărturisesc sentimentele sincere, însă cu mici rețineri. Acestea reușesc să se impună pe plan profesional și primesc ceea ce merită, fie o mărire de salariu sau o avansare în funcție.

Scorpion
Nativii zodiei Scorpion dau dovadă de o implicare extraordinară la locul de muncă, care nu trece neobservată. Aceștia sunt energici, acest lucru stârnind admirația superiorilor și a colegilor. Aduc pasiune în tot ce fac, iar acest lucru le ușurează munca. În urma acestei atitudini pline de energie, pasiune, responsabilitate, munca le va fi recompensată pe măsură.

Săgetător
Spiritul de aventură al Săgetătorilor îi face pe aceștia să pornească în diverse călătorii, expediții fără să se gândească la cheltuieli sau responsabilități. Totodată această dorință de a se aventura, de nou, îi face pe Săgetători să înceapă noi proiecte pe plan profesional, iar pentru unii semnifică începutul unei noi cariere.

Capricorn
Luna nouă îi face pe Capricorni ceva mai introvertiți, acestora venindu-le greu să vorbească despre emoțiile sau sentimentele pe care le poartă. Însă, cu ajutorul persoanelor potrivite, aceștia vor reuși să dea glas sentimentelor, fără frica de a fi judecați sau de a-și pierde imaginea de “om puternic”. Această deschidere este benefică și la locul de muncă, Capricornii fiind mai bine înțeleși de către colegi sau superiori.

Vărsător
Vărsătorii intră în contact cu persoane noi, iar aceștia simt o mare nevoie să vorbească despre sentimentele lor, despre situația lor amoroasă, detalii din viața lor romantică, acest lucru fiind în același timp bun, dar și “prea mult” pentru început. Așadar, luna nouă în Leu îi găsește pe Vărsători foarte transparenți și deschiși, acest lucru ducând la formarea unor noi legături, fie ele amoroase sau de prietenie.

Pești
Peștii sunt mai energici ca niciodată, sunt puși pe fapte mari și reușesc să facă tot ce își propun pe orice plan. Aceștia sunt foarte muncitori și reușesc să finalizeze orice lucru aveau în plan, într-un timp foarte scurt. După eforturile depuse, aceștia își acordă timp pentru ei, răsfățându-se așa cum știu ei mai bine…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed