Homecompatibilitate zodii Mâine 5 nativi trebuie să nu dea curs discuțiilor în contradictoriu. Zi grea pentru Capricorni

Mâine 5 nativi trebuie să nu dea curs discuțiilor în contradictoriu. Zi grea pentru Capricorni

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views 3 minute timp de citit
Maine 5 nativi trebuie sa nu dea curs discutiilor in contradictoriu. Zi grea pentru Capricorni
  • Berbecii vor începe să se detașeze de persoanele care le-au făcut rău
  • Leii vor începe să privească dincolo de aparențe
  • Săgetătorii vor fi măcinați de anumite decizii pe care le-au luat în trecut

Gemenii vor fi provocați să înceapă o discuție în contradictoriu, Balanțele vor prefera să lase de la ele decât să se certe cu partenerul de cuplu, iar Capricornii vor fi cât pe aici să înceapă un conflict la locul de muncă.

Berbec
Berbecii vor începe să se detașeze de persoanele care le-au făcut rău, deoarece vor avea puterea necesară de a spune „stop” atunci când va fi nevoie.

Taur
Taurii nu îi vor mai lăsa pe cei din jur să stabilească modul în care aceștia ar trebui să se comporte și vor face lucrurile așa cum vor ei, deoarece tot ei vor fi cei care vor suporta consecințele, dacă vor exista unele.

Gemeni
Gemenii vor fi provocați să înceapă o discuție în contradictoriu, tocmai pentru că o anumită persoană știe cum vor reacționa nativii și știu foarte bine ceea ce se va întâmpla după.

Rac
Racii ar trebui să fie mai atenți la persoanele cu care vor colabora la locul de muncă, deoarece multe dintre ele vor face tot posibilul pentru a se folosi de ideile nativilor, ca să și le asume ca și când ar fi ale lor.

Leu
Leii vor începe să privească dincolo de aparențe și să încerce să își dea seama de personalitatea reală a unei persoane și nu se vor mai orienta în funcție de ceea ce cred la prima vedere.

Fecioară
Fecioarele vor încerca să facă tot posibilul să nu dea curs unor discuții în contradictoriu, deoarece știu foarte bine persoana care îi va provoca și știu foarte bine ce scopuri urmărește aceasta.

Balanță
Balanțele vor prefera să lase de la ele decât să se certe cu partenerul de cuplu, deoarece nu își doresc să aibă parte de o discuție neplăcută care ar putea duce la finalul poveștii lor.

Scorpion
Scorpionii vor pune lucrurile în mișcare, deoarece au impresia că viața lor a devenit una destul de sedentară și vor să facă unele schimbări, pentru a se bucura și de noi oportunități care vor apărea.

Săgetător
Săgetătorii vor fi măcinați de anumite decizii pe care le-au luat în trecut, deoarece nu vor fi deloc mulțumiți de ele și se vor învinovăți, chiar dacă nu va fi cazul.

Capricorn
Capricornii vor fi cât pe aici să înceapă un conflict la locul de muncă, însă vor trebui să își țină nervii în frâu și să nu se lase conduși de furie.

Vărsător
Vărsătorii vor avea tendința de a-i stresa pe cei din jur, pentru simplul fapt că ei nu sunt suficient de siguri pe ei și nu știu dacă modul în care acționează este cel corect. Chiar și așa, varianta pe care o vor alege nu va fi una prea prielnică.

Pești
Peștii vor fi destul de mofturoși și parcă nimic nu le va intra în grații, ceea ce le va face pe persoanele din jur să își piardă mințile, deoarece nu vor putea ajunge la un numitor comun cu ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed