Home compatibilitate zodii Mâine, Gemenii, Taurii și alte 4 zodii vor simți fluturi în stomac. Lăsați-vă duși de val, deoarece puteți găsi iubirea adevărată

Mâine, Gemenii, Taurii și alte 4 zodii vor simți fluturi în stomac. Lăsați-vă duși de val, deoarece puteți găsi iubirea adevărată

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 259 views 4 minute timp de citit
Maine, Gemenii, Taurii si alte 4 zodii vor simti fluturi in stomac. Lasati-va dusi de val, deoarece puteti gasi iubirea adevarata
  • Berbecii vor avea mari emoții
  • Balanțele s-ar putea să uite de câteva lucruri pe care le aveau pe agendă
  • Capricornii vor pica într-o stare destul de profundă de tristețe

Taurii se vor îndrăgosti chiar când au zis că nu vor mai face acest lucru, Fecioarele se vor îndrăgosti și ele, atunci când vor decide să mai dea o șansă partenerului de cuplu, iar Săgetătorii se vor bucura și ei de iubirea care le va pătrunde în viață, atunci când îi vor da voie să vină la ei.

Berbec
Berbecii vor vedea că emoțiile pe care le au din cauza unui proiect pe care trebuie să îl prezinte vor atinge cote alarmante. Prin urmare, aceștia vor încerca să se liniștească, pentru a nu o da în bară.

Taur
Taurii se vor îndrăgosti chiar când au zis că nu vor mai face acest lucru. Nativii vor întâlni o persoană care le va da cu totul lumea peste cap și care le va demonstra că merită să mai dea iubirii o șansă.

Gemeni
Gemenii vor simți fluturi în stomac mai ceva ca în adolescență, în momentul în care vor vedea cu alți ochi un coleg de la locul de muncă. Acest lucru le va schimba total percepția pe care o aveau despre persoana respectivă.

Rac
Racii vor avea nevoie de un moment pentru a se conecta cu natura, deoarece de la ea se încarcă și simt că au pierdut multă energie în ultima vreme.

Leu
Leii vor încerca să nu se mai agite și să nu își mai facă planuri cu zile înainte, deoarece nu se știe ce poate apărea și ce le poate da peste cap.

Fecioară
Fecioarele se vor îndrăgosti și ele, atunci când vor decide să mai dea o șansă partenerului de cuplu. Nativii vor înțelege că ambii au dat dovadă de imaturitate și sunt dispuși să lucreze în acest sens.

Balanță
Balanțele s-ar putea să uite de câteva lucruri pe care le aveau pe agendă, ceea ce îi va face să își reorganizeze planurile. Nativii vor trebui să renunțe la o parte din dorințele pe care le aveau, pentru a rezolva ce au uitat.

Scorpion
Scorpionii își doresc atât de mult să piardă vremea, pentru a simți că au și ei câteva zile libere, însă planurile de viitor pe care le au nu îi lasă să stea nici măcar câteva minute.

Săgetător
Săgetătorii se vor bucura și ei de iubirea care le va pătrunde în viață, atunci când îi vor da voie să vină la ei. Nativii l-au cam alungat pe Cupidon și nu își dădeau seama de ce nimeni nu vrea să apară în viața lor.

Capricorn
Capricornii vor pica într-o stare destul de profundă de tristețe și nu vor ști care este cauza acestor lucruri. Nativii vor doar ca această perioadă să se încheie, deoarece nu le face deloc plăcere.

Vărsător
Vărsătorii au zis că nu au timp de îndrăgostit, însă viața le va arăta că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Prin urmare, nativilor li se vor aprinde călcâiele și nu își vor mai putea scoate din minte o persoană.

Pești
Peștii vor simți din nou fluturi în stomac, însă o vor face chiar pentru partenerul actual de viață, deoarece se vor simți atât de bine cu el, încât totul va părea ca fiind un basm…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies