Maine incepe o perioada fantastica pentru o zodie. Vezi despre cine este vorba

Share

Berbecii vor cunoaște o persoană nouă, Gemenii vor rezolva toate problemele din cuplu, iar Racii se vor bucura de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului.

Berbec
Berbecii vor cunoaște o persoană nouă care le va da viața peste cap întru un sens bun, deoarece se vor îndrăgosti, iar sentimentul va fi reciproc. Aceștia vor începe o nouă poveste de dragoste foarte frumoasă.

Taur
Taurii vor trebui să fie foarte atenți la modul în care vor comunica cu partenerul de viață, deoarece riscă să dea naștere unor conflicte ce nu vor duce relația într-o direcție foarte bună.

Gemeni
Gemenii vor reuși să rezolve toate problemele din cuplu, deoarece vor avea o discuție serioasă cu partenerul de viață. Nativii vor pune pe masă tot ceea ce nu le convine și vor reuși să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește lucrurile ce îi nemulțumeau.

Rac
Racii vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului de cuplu chiar atunci când se vor aștepta cel mai puțin. Aceștia vor fi plăcut surprinși, deoarece vor vedea cât sunt de iubiți și de apreciați.

Leu
Leii vor trebui să fie foarte atenți la modul în care vor comunica cu persoana iubită, deoarece riscă să folosească niște cuvinte mai puțin plăcute care îl vor răni pe partenerul de viață. Nativii trebuie să fie foarte atenți la cum vor pune problema.

Fecioară
Fecioarele vor reuși să reia legătura cu o fostă iubire și după o discuție îndelungată o reușit să înțeleagă unde au greșit, dar și ce vor putea face pentru a îndrepta lucrurile. Fecioarele vor face tot ceea ce le stă în putință pentru ca data asta totul să meargă bine.

Balanță
Balanțele vor trebui să îi ceară scuze partenerului de cuplu, deoarece nu au acționat chiar așa cum ar fi trebuit, iar atitudinea lor a dus la niște certuri care puteau fi evitate foarte ușor.

Scorpion
Scorpionii vor reuși să petreacă mai multe zile alături de persoana iubită și vor putea să recupereze timpul pe care nu l-au putut petrece împreună. Nativii și partenerul de cuplu se vor apropia mult mai mult și vor avea parte de momente foarte frumoase.

Săgetător
Săgetătorii vor reuși să readucă armonia în cuplu, după ce au trecut printr-o perioadă destul de solicitantă. Nativii vor putea să lase în spate toate conflictele și se vor bucura de o nouă etapă pe care o vor începe.

Capricorn
Capricornii vor trebui să fie alături de partenerul de viață, deoarece acesta nu va trece printr-un moment foarte bun și vor trebui să găsească o modalitate prin care să îl ajute.

Vărsător
Vărsătorii vor pleca pentru o scurtă vacanță alături de partenerul de cuplu, unde vor reuși să se distanțeze de toată agitația și de tot stresul de care au avut parte până acum. Aceștia vor petrece clipe foarte frumoase împreună și vor reuși să își consolideze relația de cuplu…

Pești
Peștii vor întări relația pe care o aveau, deoarece vor reuși să înțeleagă mult mai bine nevoile partenerului și vor ști exact ceea ce trebuie să facă pentru ca totul să înceapă să meargă din ce în ce mai bine.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news