Perioadă de glorie și reconciliere pentru Leu și alte 5 zodii

Share

Taurii vor avea câștiguri financiare, Leii vor rezolva o problemă mai veche, iar Balanțele vor scăpa de problemele de sănătate.

Berbec
Nativii Berbec vor avea parte de o săptămână agitată. Aceștia vor avea foarte multe lucruri de rezolvat și toată lumea are așteptări foarte mari de la ei, lucru le va îngreuna și mai mult sarcina.

Taur
Taurii vor avea câștiguri financiare considerabile săptămâna aceasta. Vor reuși să își rotunjească veniturile în mod vizibil și vor rezolva problemele financiare pe care le aveau de ceva timp.

Gemeni
Gemenii se vor confrunta cu probleme sentimentale. O ceartă cu partenerul sau o despărțire va avea loc săptămâna aceasta și trebuie să fie pregătiți pentru orice, pentru a putea trece peste.

Rac
Nativii Rac vor avea de dus mai multe lupte interioare. Nedumeririle pe care le au și stările negative care le dădeau târcoale de ceva timp își vor spune cuvântul și nu le vor da pace săptămâna aceasta.

Leu
Astrele vor fi de partea Leilor săptămâna viitoare și vor rezolva o problemă mai veche. În cele din urmă, vor găsi cea mai bună modalitate prin care să pună punct problemelor și își vor relua viața din punctul în care o lăsaseră.

Fecioară
Fecioarele vor avea parte de o săptămână liniștită, așa cum au fost și cele de până acum. Din fericire, niciun eveniment neplăcut nu le va ieși în cale și nu vor avea niciun motiv de îngrijorare.

Balanță
Din punctul de vedere al sănătății, Balanțele nu au dus-o foarte bine, dar totul se va remedia în următoarele zile. Vor reuși să scape de problemele de sănătate pe care le aveau, iar lucrurile vor merge ca înainte.

Scorpion
Nativii Scorpion vor avea o săptămână extrem de bună, deoarece îi așteaptă foarte multe surprize. Toate lucrurile le vor ieși așa cum își doresc și se vor bucura de roadele muncii lor.

Săgetător
Săgetătorii vor avea parte de momente de tensiune între ei și prieteni. Câteva opinii diferite vor fi suficiente pentru a începe un scandal, dar totul se va remedia, în cele din urmă, spre binele tuturor.

Capricorn
Capricornii vor primi o veste foarte bună la locul de muncă. Munca pe care au depus-o nu a trecut neobservată și, în cele din urmă, se vor bucura de o recompensă, indiferent dacă va fi vorba de o mărire de salariu sau de o promovare.

Vărsător
Vărsătorii vor trebui să lase de la ei în zilele următoare, pentru a evita mai multe certuri. Cei din jur le vor pune răbdarea la încercare și, pentru ca lucrurile să nu degenereze, cel mai bine ar fi să nu pună paie pe foc…

Pești
Peștii vor reuși să își îndeplinească o dorință foarte mare. În cele din urmă, ceea ce își doreau foarte tare se va întâmpla și vor trece cu bine peste un hop important din viața lor. Vor începe un nou capitol cu brio și nu au de ce să își mai facă griji.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news