HomeHoroscopcompatibilitate zodii Pestii se inteleg doar cu aceste zodii!!!

Pestii se inteleg doar cu aceste zodii!!!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 8,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Pestii-se-inteleg-doar-cu-aceste-zodii.jpg

Cei născuți în zodia Pești sunt persoane dificile și greu de înțeles. Au un suflet idealist pe care mulți nu-l percep.  Sunt sensibili și ajung mereu să fie răniți. Ei descoperă întotdeauna ce e mai bun în oameni și nu se lasă niciodată influențați de cei din jurul lor.

Sufletul-pereche pentru această zodie e Scorpionul. Acesta e puternic și ambițios, fapt pentru care Peștii se vor simți în siguranță alături de el. Se pare că cele două zodii se completează de minune. Caracteristica lor comună este senzualitatea. Relația dintre cele două semne ale zodiacului poate atinge culmile perfecțiunii.

O altă pereche potrivită pentru zodia Pești este Taurul. Din punct de vedere profesional, cele două zodii se vor înțelege de minune. Cu inteligența nativului Pești și cu determinarea nativului Taur afacerile vor merge strună. Aceștia însă trebuie să găsească anumite puncte comune, altfel competiția s-ar putea așeza între ei.

Nativul din zodia Pești tinde să se înțeleagă și cu semnele de Apă, în special cu nativii din zodia Racului. Ambele zodii dau dovadă de o sensibilitate exagerată, lucru care le-ar putea crea probleme. Se deschid cu ușurință în fața oamenilor, cerșindu-le atenție și nu realizează cât de enervant este acest lucru pentru ceilalți.

Zodii cu care Peștii nu se înțeleg

Peștii nu se pot acomoda cu semnele de Foc, în special cu zodia Săgetător. În ciuda faptului că Jupiter îi guvernează pe ambii, diferențele dintre aceștia sunt mult prea mari…

Dușmanul nativului din zodia Pești este reprezentat de către zodia Gemeni. Gemenii sunt persoane cu atitudine de superioritate și uneori pot deveni chiar vulgare. Sunt energice și aventuriere, exact opusul zodiei Pești. Datorită diferențelor exagerate dintre cele două zodii, neînțelegerile nu vor întârzia să apară.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed