Homecompatibilitate zodii Prima de Crăciun vine mai repede pentru 5 zodii. Două zodii vor rămâne cu buza umflată și cu portofelul gol

Prima de Crăciun vine mai repede pentru 5 zodii. Două zodii vor rămâne cu buza umflată și cu portofelul gol

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 731 views
Prima de Craciun vine mai repede pentru 5 zodii. Doua zodii vor ramane cu buza umflata si cu portofelul gol
  • Racii vor reuși să încheie o relație de afaceri pe cale amiabilă
  • Balanțele vor încerca să petreacă mai mult timp în compania persoanelor dragi
  • Săgetătorii se vor entuziasma mai mult decât va fi cazul

Taurii vor primi prima de Crăciun mai devreme, deoarece vor avea o discuție cu superiorii, Gemenii au terminat un proiect mai devreme, motiv pentru care și recompensa va veni mai repede, iar Leii și-au luat câteva zile libere de Crăciun, motiv pentru care și prima va intra mai repede.

Berbec
Berbecii vor vedea cum dragostea plutește în aer și cum reușesc să se bucure de tot ceea ce aceasta le oferă, mai ales că au trecut printr-o despărțire nu foarte plăcută.

Taur
Taurii vor primi prima de Crăciun mai devreme, deoarece vor avea o discuție cu superiorii prin care le vor spune că au nevoie de sumele respective mai devreme.

Gemeni
Gemenii au terminat un proiect mai devreme, motiv pentru care și recompensa va veni mai repede. Nativii vor reuși să primească ceea ce și-au dorit, iar recompensa va fi una pe măsură.

Rac
Racii vor reuși să încheie o relație de afaceri pe cale amiabilă și nu va mai exista nicio problemă între ei și între partenerul respectiv. Nativii vor ajunge la un numitor comun, ceea ce le va permite să păstreze o relație cât de cât de prietenie.

Leu
Leii și-au luat câteva zile libere de Crăciun, motiv pentru care și prima va intra mai repede, căci nu vor fi la locul de muncă atunci când banii se împart și nici nu vor să îi ia abia luna următoare.

Fecioară
Fecioarele își vor face o impresie greșită despre unele persoane cu care vor intra în contact și vor încerca să-și dea seama unde au greșit și care este adevărul pe care și ele ar trebui să îl știe.

Balanță
Balanțele vor încerca să petreacă mai mult timp în compania persoanelor dragi, deoarece le simt lipsa și au nevoie să știe că există cineva care să le înțeleagă.

Scorpion
Scorpionii s-au lăsat cuprinși de febra cumpărăturilor și vor rămâne fără bani, deoarece vor face cadouri scumpe, mai mult decât îi ținea portofelul.

Săgetător
Săgetătorii se vor entuziasma mai mult decât va fi cazul în ceea ce privește o veste pe care o vor primi, mai ales că aceasta nu le este neapărat destinată.

Capricorn
Capricornii se vor confrunta cu anumite situații neobișnuite și vor încerca să-și dea seama care este modalitatea prin care vor putea să își rezolve neplăcerile, mai ales că nu are cine să îi ajute.

Vărsător
Vărsătorii vor primi prima de Crăciun mai repede, deoarece superiorii își doresc să îi recompenseze pentru munca depusă până acum și le vor oferi ceea ce nativii și-au dorit.

Pești
Peștii vor vedea cum lucrurile se vor mișca mai repede decât credeau și vor reuși să primească prima de Crăciun mai repede, pe care o vor folosi în anumite scopuri pe care nu le vor spune nimănui…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed