Schimbări aduse de luna Februarie 2024 pentru fiecare zodie

Share

Fiecare lună aduce schimbări bune sau mai puțin bune pentru nativii din fiecare zodie.

BERBEC

Personalități îndrăznețe și energice, Berbecii dezvoltă aspirații foarte înalte, iar de cele mai multe ori își împing limitele pentru a le atinge. Aceștia sunt practici și eficienți, urmărind câștigul imediat. Nativii din zodia Berbec sunt cunoscuți în special pentru faptul că sunt impulsivi și uneori chiar destul de orgolioși. Pe planul sentimental, de regulă sunt firi romantice și senzuale. Semnul acestei zodii este Focul, iar planeta guvernatoare este Marte. Meseriile potrivite pentru Berbeci sunt: militar, polițist, pompier, inginer.

Luna februarie surprinde nativii din zodia Berbec cu schimbări în planul sentimental. Relația Berbecilor cu partenerii va suferi o cumpănă, însă „tot răul spre bine”. Vor fi puse la încercare în special încrederea și răbdarea. Dacă nu vor reuși să se tempereze, vor risca să intre dintr-un conflict în altul. Vă recomandăm să vă stăpâniți și să vă dezvoltați răbdarea.

TAUR

Pentru Tauri, luna februarie rezervă schimbări în ceea ce privește cariera. Dacă până acum Taurii au fost super solicitați, a venit timpul relaxării. Munca lor a fost văzută și recunoscută de cine a trebuit, iar acum nativii acestei zodii se bucură de roadele culese. Acestora le va merge din ce în ce mai bine toată luna.

GEMENI

De regulă, nativii din zodia Gemeni sunt descriși ca personalități duplicitare. Au tendința de a se apuca de mai multe lucruri deodată însă în majoritatea cazurilor nu duc la bun sfârșit sarcinile. Sunt caracterizați instabili și lasă de cele mai multe ori impresia de neseriozitate și chiar insensibilitate. Totuși, au un simț al afacerii destul de dezvoltat și de aceea meseriile potrivite nativilor acestei zodii sunt: finanțist, comerciant, fotbalist, jurnalist. Această zodie este guvernată de Mercur și se situează sub semnul Aerului.

Gemenii, în luna februarie, vor avea schimbări ale grupului de prieteni. Din cauza unor evenimente adunate pe parcursul prieteniei voastre, unul dintre voi va rupe tăcerea. Încercați să fiți sinceri, chiar dacă ar însemna ca relația de prietenie să ia o altă întorsătură. Acest episod poate fi considerat, de fapt, o încercare a prieteniei voastre, pentru a ști dacă sunteți în locul potrivit, cu persoanele potrivite.

RAC

Nativii din zodia Rac vor avea parte de schimbări atât profesionale, cât și personale. Vor începe un proiect nou sau vor fi avansați, dar nu este exclusă și posibilitatea schimbării locului de muncă. Fiți pregătiți, pentru că schimbări vor fi și în relația cu partenerul de viață. Vă gândiți serios să vă mutați împreună și chiar începeți să discutați despre viitor mult mai în detaliu. Aceste gânduri vor fi inițiate atât de dumneavoastră, cât și de partener. Bucurați-vă și implicați-vă cu totul!

LEU

Pentru Lei, schimbările lunii vor fi în general asupra atitudinii. Dacă în ultimul timp s-au tot strâns discuții în contradictoriu și diferite probleme, veți încerca să le rezolvați. Vă gândiți profund la toate cele întâmplate și considerați că un prim pas ar fi schimbări aduse chiar vouă înșivă. Inițial, adoptați o poziție superioară față de cei din jur, însă nu va funcționa. Cuvintele-cheie pentru soluționarea problemelor sunt „blândețe”, „comunicare” și „implicare”.

FECIOARĂ

O veste bună va veni sigur și precis în decursul lunii februarie, veste ce va schimba planurile de pe întreaga lună. Această veste vă va permite să faceți diverse achiziții în scop casnic și călătorii în scop recreativ și social. Putem considera că schimbările vă vor ajuta să începeți terapia pentru suflet. Lăsați grijile și gândurile rele deoparte și bucurați-vă de toate lucrurile bune care se vor petrece în această lună!

BALANȚĂ

Schimbările pe care le vor suferi Balanțele vor fi atât de bun augur, cât și mai puțin bune. Trecutul vă urmărește însă reușiți să îl puneți la punct. O veți lua de la capăt în această lună. Casă nouă, loc de muncă nou, oameni noi, experiențe noi.

SCORPION

Pentru nativii din zodia Scorpion se anunță schimbări din punct de vedere material. Un câștig suplimentar venit în această lună vă va oferi posibilitatea schimbărilor. Veți face diferite achiziții atât utile, cât și mai puțin utile, la momentul respectiv, însă nu se știe niciodată.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt persoane generoase și pline de viață. Le place să se distreze și trăiesc fiecare clipă la maximum. Au o inimă foarte mare și o minte deschisă, însă dacă ne axăm pe partea sentimentală, sunt foarte schimbători. Se implică activ în diferite situații însă, dacă vor, renunță tot atât de repede. Au uneori tendința de a purta măști. Sunt persoane cu o memorie extraordinară. Semnul lor este Focul, iar planeta guvernatoare este Jupiter. Meseriile potrivite pentru Săgetători sunt: translator, agent imobiliar, procuror, avocat, inginer, judecător, agent de turism.

În sfârșit, în luna februarie veți reuși să vă atingeți un obiectiv de mult visat. Anul a început foarte bine pentru dumneavoastră din punct de vedere profesional și așa va fi și pentru luna februarie. Se poate să achiziționați o mașină nouă. Pe planul sentimental se vor simți câteva schimbări în ceea ce privește situația dintre dumneavoastră și cineva drag.

CAPRICORN

Capricornii vor avea schimbări la nivelul emoțional. Această lună este sortită dragostei. Pentru Capricornii singuri, aceștia vor reuși să cunoască persoana potrivită pentru începerea unei relații noi, în timp ce Capricornii cu partener încep să facă planurile pentru nuntă, botez sau alt eveniment de acest tip.

VĂRSĂTOR

Prima parte a lunii februarie va supune Vărsătorii unui mic test. Scopul acestuia va fi să îi maturizeze și să îi pregătească pentru ceea ce va urma. Spre final e posibil să vă hotărâți să faceți câteva schimbări prin casă sau poate chiar la aspectul dumneavoastră, spre exemplu culoarea părului…

PEȘTI

Peștii vor suferi schimbări pe planul sentimental. Este posibil ca relațiile pe care la aveți la momentul actual să sufere modificări. Veți decide să luați o pauză pentru a vă putea pune ordine în gânduri și  a vă putea elibera de o încărcătură emoțională pe care nu o puteți împărtăși cu nimeni altcineva din viața dumneavoastră.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news