Configurația astrală actuală aduce transformări semnificative în sfera profesională

Share

  •  Gemenii se gândesc să își schimbe locul de muncă
  • Fecioarele vor deschide o mică afacere alături de un alt membru al familiei
  • Vărsătorii vor primi o propunere de la o nouă companie

Berbec
Berbecii au decis să pună pe picioare o afacere, motiv pentru care au pus la punct un plan foarte bine stabilit. Aceștia trebuie să continue să facă lucrurile pas cu pas, deoarece ideile pot fi extrem de benefice din punct de vedere economic.

Taur
Taurii vor trebui să dea dovadă de mai multă implicare la locul de muncă, deoarece, doar în acest fel, vor putea avansa. Nativii își doresc foarte mult acest lucru, dar și volumul de muncă trebuie să fie direct proporțional.

Gemeni
Gemenii se gândesc să își schimbe locul de muncă și să găsească unul mult mai bine plătit și care să le permită să facă și mai multe lucruri în timpul liber. Tocmai din acest motiv, nativii vor schimba compania și vor ajunge undeva foarte bine văzut.

Rac
Racii vor da un concurs pentru a obține un post într-o companie de stat, deoarece aceasta le oferă toate lucrurile de care au nevoie. Nativii vor putea lucra alături de persoanele apropiate, de la care vor avea ce să învețe.

Leu
Leii vor încerca să găsească o nouă modalitate prin care să facă bani, motiv pentru care își vor găsi un al doilea loc de muncă la privat. Nativii nu sunt foarte mulțumiți de modul în care decurg lucrurile pentru bugetari, motiv pentru care vor decide să facă o schimbare radicală.

Fecioară
Fecioarele vor deschide o mică afacere alături de un alt membru al familiei, ceea ce le va aduce nativilor resursele economice de care au nevoie. Nativii vor pune în practică sfaturile pe care le-au primit imediat ce au început să meargă pe acest drum.

Balanță
Balanțele se vor apropia mult mai mult de superiori, deoarece reușitele de care au dat dovadă i-au impresionat, iar aceștia trebuie să se pregătească pentru o mărire de salariu. Relațiile dintre ei sunt strict profesionale, dar bazate pe succesul de care nativii au parte.

Scorpion
Scorpionii vor reuși să avanseze la locul de muncă, deoarece munca pe care au depus-o este cu mult peste așteptări. Rezultatele lor au adus multe beneficii companiei, ceea ce îi ajută pe nativi foarte mult în a se dezvolta.

Săgetător
Săgetătorii vor decide să închidă afacerea pe care o au și să deschidă o alta nouă, ce le poate aduce și mai multe satisfacții financiare. Nativii vor să aibă parte de mai mulți bani, deoarece și dorințele lor s-au multiplicat.

Capricorn
Capricornii vor începe să fie mult mai solicitați la locul de muncă și vor decide să îl schimbe, deoarece salariul nu mai este direct proporțional cu munca pe care trebuie să o depună. Aceștia nu sunt foarte mulțumiți de modul în care sunt tratați și nu mai vor să accepte astfel de neplăceri.

Vărsător
Vărsătorii vor primi o propunere de la o nouă companie, întrucât aceștia sunt vruți să muncească acolo. Rezultatele de care au dat parte le-au surâs foarte mult și șefilor, iar aceștia îi vor pentru ei, deoarece pot da foarte mult randament.

Pești
Peștii vor decide să pună piciorul în prag și să își ceară drepturile salariale, deoarece compania la care lucrează, deși face foarte mulți bani, nu îi plătește atât de mult pe cât ar merita…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news