Sfaturi astrale pentru menținerea sănătății la nivel maxim: Rac, Leu, Săgetător, aflați ce trebuie să faceți

Share

  • Horoscopul aduce vești bune în ceea ce privește sănătatea
  • Se anunță o perioadă benefică pentru aceasta
  • Casa sănătății aduce vești bune pentru zodii

Berbecii sunt sfătuiți să înceapă activități fizice noi, racii vor începe un regim alimentar strict pentru păstrarea unei greutăți satisfăcătoare, iar săgetătorii au sănătatea de partea lor, fără prea mari eforturi.

Berbec
Berbecii iubesc sportul și sunt pe fugă pe tot parcursul zilei. Aceștia pot avansa în sfera sportivă, dacă își vor cunoaște cu adevărat limitele. Fotbalul se numără printre sporturile care ajută berbecii să se dezvolte. De asemenea, activitatea fizică îi va ajuta la deconectarea de la stresul zilnic.

Taur
Taurii sunt nativii care nu pot respecta un program stabilit, iar sănătatea lor oscilează în funcție de activitățile pe care le fac. Plimbările în natură sunt recomandate nativilor pentru a-și recăpăta energia pierdută la muncă. Predispoziția acestor nativi este spre acumularea de kilograme rapid, iar în regimul alimentar aceștia ar trebui să includă alimente sănătoase, pentru a evita problemele menționate.

Gemeni
Gemenii pun accent foarte mult pe aspectul fizic, iar acest lucru le ocupă foarte mult timp. Dansul este un sport care îi va ajuta să își etaleze propria persoană, iar acest lucru le va spori încrederea. Problemele digestive se numără printre afecțiunile care le vor da bătăi de cap, dar cu puțină disciplină, vor preveni dezvoltarea acestora.

Rac
Sensibilitatea îi caracterizează pe raci, astfel aceasta se manifestă în tot ceea ce fac. Creșterea în greutate este o problemă cu care se confruntă acești nativi, dar kilogramele pot fi menținute în limite normale prin sporturi nautice. Racii au și o digestie lentă și ar trebui să evite alimentele procesate.

Leu
Leii au o energie aparte de toate zodiile, care se consumă foarte greu. Sunt sfătuiți să practice sporturi, precum yoga, dar să nu facă abuz. Recomandarea astrelor ar fi să completeze această stare de spirit cu diete ce îi vor ajuta să o mențină mult timp. Mare atenție la alcool, deoarece au o rezistență scăzută.

Fecioară
Nativii din zodia fecioară sunt de fel perfecționiști, iar acest lucru se reflectă în toate activitățile practicate. De asemenea, aceștia încearcă să își păstreze un stil de viață armonios, prin regimuri alimentare corecte și activități fizice pe măsură. Alergatul reprezintă pentru fecioare doza de energie zilnică.

Balanță
Balanțele iubesc sportul, iar acest lucru le aduce foarte multe beneficii fizice. Prin mersul la sala de fitness, ele țin departe afecțiunile cardiace și își îmbunătățesc aspectul tenului. Sunt de apreciat, deoarece promovează sportul prin tot ceea ce fac.

Scorpion
Scorpionii pun accent pe musculatura corpului, iar pentru a se menține sănătoși în acest sens, este recomandat să aibă o alimentație bogată în fibre. De asemenea, sportul nu trebuie să lipsească din activitățile zilnice.

Săgetător
În ceea ce privește săgetătorii, aceștia iubesc foarte mult mâncarea, dar sportul nu se află în topul preferințelor. Recomandarea ar fi să evite excesul de mâncare, pentru a nu risca să se aleagă cu probleme ce țin de obezitate.

Capricorn
Capricornii sunt predispuși la stres datorită muncii în exces, dar printr-o organizare atentă, aceștia vor diminua efectele stresului. Recomandarea ar fi să consume nucifere, deoarece acestea reprezintă un aliat puternic împotriva acestei probleme.

Vărsător
Vărsătorii sunt printre puținii nativi, care au o dietă echilibrată în vitamine și minerale, iar acest lucru îi ajută la dezvoltarea unui sistem imunitar puternic. Ei sunt sfătuiți să introducă și sportul în activități, deoarece le poate îmbunătăți starea de spirit.

Pești
Peștii au parte de o sănătate de fier, iar acest lucru este datorat consumului regulat de fructe și legume. De asemenea, un mic truc la care mulți nativi apelează este consumul de apă cu lămăie care le crește rezistența împotriva virozelor…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news