Un moment de introspecție pentru 7 zodii: Reflectări asupra carierei

Share

Pentru câteva zodii urmează o perioadă în care vor contempla asupra unor lucruri pe care le-ar fi putut face mai bine. Taurii vor avea parte de o nouă oportunitate la job, iar Scorpionii pot începe o relație nouă, după o lungă perioadă de singurătate. De asemenea, leii vor fi influențați de o persoană să încheie relația cu partenerul.

Berbec
Pentru berbeci se anunță o perioadă plină de oportunități la locul de muncă. Se pare că superiorii voștri vă vor oferi o promovare pe un post de conducere sau lider de echipă. Partenerul de cuplu vă va susține în demersurile pe care le veți începe.

Taur
Se pare că taurii vor avea parte de o nouă oportunitate de job. Posibil să vă schimbați locul de muncă în perioada următoare. Posibil ca actualul loc de muncă să nu vă ofere satisfacția financiară de care aveți nevoie. Veți fi preocupat și de educația copiilor și bunăstarea familiei în perioada ce urmează.

Gemeni
Gemenii vor dori să repare relația cu partenerul care a devenit defectuoasă de la o vreme. Se pare că partenerul suferă după prezența voastră. Trebuie să vă focusați mai mult pe sănătatea relației și pe fericirea partenerului pentru ca lucrurile să meargă pe drumul cel bun.

Rac
Racii vor fi pe drumuri în perioada următoare. Posibil ca membrii familiei să vă solicite pentru câteva treburi casnice, iar la job veți avea întâlniri cu potențiali clienți sau colaboratori. Aveți grijă cu starea de sănătate, posibil să aveți probleme în zona abdominală.

Leu
Leii vor încheia relația cu partenerul de cuplu după ce un membru al familiei sau un prieten apropiat v-a dat acest sfat. Sfatul astrologilor este să vă ascultați inima și mintea voastră și să nu luați decizii la sfatul altor persoane.

Fecioara
Fecioarele vor fi pline de sarcini la locul de muncă. Posibil unii colegi să fie invidioși pe voi, deoarece aveți spor la muncă și veți îndeplini chiar și sarcinile suplimentare cu succes. Un prieten vechi are o oportunitate pentru voi.

Balanță
Balanțele vor avea probleme la locul de muncă. Posibil să nu vă fi îndeplinit toate sarcinile sau să fi întârziat la serviciu. Indicat ar fi să discutați cu superiorii voștri și să stabiliți că a fost doar o întâmplare și că nu se va repeta.

Scorpion
Scorpionii vor intra într-o perioadă de cunoaștere a unor persoane noi. Posibil printre aceste multe întâlniri să găsiți persoana cu care veți simți o chimie inevitabilă. Se prea poate să începeți o relație în această perioadă după o lungă vreme petrecută în singurătate.

Săgetător
Pentru săgetători va veni o întâlnire cu un om influent în domeniu vostru care vă va oferi o oportunitate de nerefuzat. Fiți pregătit de o provocare nouă căreia îi veți face față cu brio.

Capricorn
Capricornii vor fi cuprinși de sarcini acasă. Partenerul are nevoie de voi mai mult ca niciodată pentru anumite reparații sau înlocuiri. Veți participa și la succesul copiilor, la o serbare sau o festivitate de premiere.

Vărsător
Vărsătorii vor avea o perioadă plină de treburi la locul de muncă. Vor apărea niște încurcături în dosare sau pur și simplu veți realiza că aveți niște proiecte neterminate. Încercați să mai munciți peste program pentru a reuși să le terminați pe toate în timp util.

Pești
Peștii vor încerca să se apropie mai mult de partener. Posibil relația să fi avut de suferit în ultimul timp, iar acum realizați că a venit timpul să refaceți legătura și să reușiți să reveniți la sentimentele care v-au adus împreună..


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news