Homecompatibilitate zodii Urmează un weekend glorios pentru 5 zodii. Gemeni…

Urmează un weekend glorios pentru 5 zodii. Gemeni…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 671 views
Urmeaza un weekend glorios pentru 5 zodii. Gemeni...

Gemenii vor da lovitura cu un plan în care nu au avut foarte mare încredere, fecioarele vor da dovadă de foarte multă inițiativă, lucru ce le va permite acestora să înceapă un capitol extrem de benefic în viața lor, în timp ce săgetătorii vor avea ocazia de a demonstra faptul că nu sunt vinovați pentru unele neplăceri de care au fost acuzați.

Berbec
Berbecii vor trebui să acorde o atenție sporită persoanelor în care se încred, deoarece multe își doresc să beneficieze de pe urmă influenței pe care nativii o au.

Taur
Taurii, deși își vor dori să petreacă mai mult timp alături de persoanele dragi, vor avea destul de multe lucruri de rezolvat în propria familie. Nativii vor decide să îi lase pe prietenii lor să mai aștepte puțin, pentru a se asigura că vor pune toate lucrurile în ordine.

Gemeni
Gemenii vor vedea că un plan pe care l-au făcut în urmă cu ceva timp și despre care nu au fost prea convinși că va da rezultate foarte bune se va dovedi a fi o adevărată mină de aur. Nativii vor avea doar de câștigat de pe urma celor făcute și nu se vor opri din a continua în aceeași manieră.

Rac
Racii vor descoperi că sunt înconjurați de persoane în care nu pot avea încredere, deoarece reușesc să se prefacă foarte bine. Cu toate acestea, nativii au învățat lecții importante și știu că nu trebuie să se lase duși de nas.

Leu
Leii vor trebui să facă în așa fel încât să îi ajute pe cei care le cer ajutorul să iasă la liman. Anumite persoane au încredere oarbă în nativi și în experiența lor de viață.

Fecioară
Fecioarele vor da dovadă de foarte multă inițiativă, lucru ce le va permite acestora să înceapă un capitol extrem de benefic în viața lor. Nativii nu vor aștepta ca nimic să le pice din cer și vor munci cât de mult vor putea ei, iar recompensele nu vor întârzia să apară.

Balanță
Balanțele, deși se implică trup și suflet în tot ceea ce au de făcut, nu reușesc să se bucure de beneficiile la care speră. Nativii vor căuta să vadă ceea ce s-a întâmplat, de lucrurile nu merg conform planului.

Scorpion
Scorpionii vor începe să își dedice mai mult timp pentru a se bucura de puțină liniște și de relaxare. Aceștia au ajuns la capătul puterilor și vor să se repună pe picioare, deoarece urmează noi lucruri de făcut.

Săgetător
Săgetătorii vor avea ocazia de a demonstra faptul că nu sunt vinovați pentru unele neplăceri de care au fost acuzați, iar acest lucru îi va ajuta să se bucure de multe beneficii. Imaginea lor nu va mai fi pătată, iar nativii nu vor avea de ce să se îngrijoreze.

Capricorn
Capricornii vor avea parte de o perioadă extrem de glorioasă, întrucât vor reuși să depășească o problemă de sănătate pe care o aveau. Nativii s-au luptat mult cu acea problemă, iar, acum, vor reuși să îi dea de cap.

Vărsător
Vărsătorii vor cunoaște dragostea adevărată, lucru ce le va permite acestora să se simtă ca și când ar fi în al nouălea cer. Nativii vor avea parte doar lucruri frumoase din partea unei persoane pe care o cunoșteau de puțin timp.

Pești
Peștii vor începe să se gândească la modalități prin care pot încheia orice socoteală cu stările neplăcute pe care le au. Nativii sunt destul de agitați și nu știu cum ar trebui să acționeze în acest sens.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed