Vărsătorii și Leii în frunte. 3 zodii alături în vremuri strălucitoare

Share

  • Berbecii nu se vor mai teme în ceea ce privește starea lor de sănătate
  • Leii vor termina tot ceea ce aveau de făcut
  • Vărsătorii vor reuși să treacă peste o mare parte din traumele pe care le aveau

Berbec
Berbecii nu se vor mai teme în ceea ce privește starea lor de sănătate, deoarece vor face niște analize care vor demonstra faptul că întreaga lor determinare de a urma tratamentul dă roadele dorite.

Taur
Taurii vor trebui să înceapă să spună adevărul, oricât de dureros ar fi. Aceștia au tot încercat să menajeze o persoană, pentru că nu au dorit să o facă să se simtă neplăcut, dar lucrurile ar putea lua o întorsătură delicată.

Gemeni
Gemenii vor începe să cheltuie anumite sume de bani destul de importante pe niște lucruri ce nu îi vor ajuta ulterior. Nativii ar trebui să spună „stop” și să se concentreze asupra cheltuielilor care chiar merită.

Rac
Racii vor observa că anumite eforturi pe care le-au depus în ceea ce privește sectorul financiar nu dau roadele pe care ei le doresc, deoarece s-au aruncat cu capul înainte. Tocmai din acest motiv, nativii vor începe să ceară ajutorul.

Leu
Leii și-au făcut anumite planuri, dar pe care se temeau că nu le vor putea duce la capăt. Din fericire nativii vor vedea că astrele sunt de partea lor și vor reuși să finalizeze tot ceea ce și-au propus.

Fecioară
Fecioarele se temeau că nu vor putea scăpa de o frică arzătoare pe care o aveau, dar vor fi surprinși să vadă că, în momentul în care vor fi puși față în față cu ea, vor reuși să-i țină piept mult mai bine decât se așteptau.

Balanță
Balanțele vor decide să pună piciorul în prag în relație și să nu-i mai permită partenerului de cuplu să se comporte cu ei într-un mod ce nu le face plăcere. Nativii vor stabili mai multe reguli ce îi vor face să fie respectați.

Scorpion
Scorpionii au nevoie în această perioadă de foarte multă iubire, motiv pentru care îi vor spune partenerului de cuplu că au nevoie ca acesta să se apropie de ei mult mai mult.

Săgetător
Săgetătorii vor scăpa de momentele de panică în ceea ce privește o relație de prietenie pe care o aveau. Nativii împărtășiseră unele secrete unei persoane, însă nu erau convinși dacă pot avea încredere în ea sută la sută.

Capricorn
Capricornii vor trebui să analizeze foarte bine anumite lucruri ce li se vor spune, pentru a se asigura că nicio persoană nu vrea să îi tragă în piept. Nativii trebuie să fie foarte atenți, ba chiar să se intereseze despre trecutul persoanei respective.

Vărsător
Vărsătorii vor fi plăcut surprinși să vadă că vor reuși să treacă peste o mare parte din traumele pe care le aveau, iar lucrurile se vor așeza extrem de bine pentru ei. Nativii vor putea să lase în trecut o mare parte din durerea ce le tot dă bătăi de cap.

Pești
Peștii vor avea anumite temeri legate de ei înșiși, deoarece nu sunt convinși că vor putea face față anumitor persoane. Cu toate acestea, nativii vor fi surprinși să vadă cât de bine vor merge lucrurile pentru ei..


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news