Homecompatibilitate zodii Weekend agitat pentru Tauri, Fecioare și încă 3 zodii. Vi se dau planurile peste cap

Weekend agitat pentru Tauri, Fecioare și încă 3 zodii. Vi se dau planurile peste cap

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 765 views
Weekend agitat pentru Tauri, Fecioare si inca 3 zodii. Vi se dau planurile peste cap

Pentru unii nativi, sfârșitul acestei săptămâni vine cu tensiuni în sânul familiei, cu discuții în contradictoriu și cu multe responsabilități. Gemenii își fac ordine în priorități, Leii au o energie debordantă, iar Vărsătorii sunt mai spontani decât în mod obișnuit și se eliberează de unele frustrări.

Berbec
Berbecii își recâștigă încrederea în forțele proprii. Sunt pregătiți să se afirme și să-și expună planurile și viziunea despre viitor. Îi mai încearcă unele momente de ezitare, însă cred cu tărie în visul lor și în lucrurile pe care le pot realiza pe termen lung.

Taur
Pe parcursul săptămânii, Taurii sunt relaxați și echilibrați. Atmosfera la locul de muncă este plăcută, iar relațiile cu cei dragi decurg cât de poate de bine. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în weekend, când sunt destul de solicitați și nevoiți să renunțe la planurile lor.

Gemeni
Gemenii își fac ordine în priorități. Munca nu mai reprezintă singurul lor țel, ci vor să fie cât mai prezenți în viața persoanelor dragi. Nu mai au dificultăți în a-și exterioriza sentimentele, un lucru care va conta mult în îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți.

Rac
Racii învață să facă diferența între nevoi și dorințe, lucru care le echilibrează situația financiară. În ultima perioadă, au fost tentați să facă unele cheltuieli nesăbuite, însă își dau seama că s-au întins mai mult decât le permite bugetul. Relațiile cu ceilalți cunosc, de asemenea, o ameliorare, datorită limitelor sănătoase pe care le impun.

Leu
Pe parcursul săptămânii, Leii au o energie debordantă. Sarcinile suplimentare de la locul de muncă nu le dau bătăi de cap, iar treburile casnice nu mai reprezintă un motiv de frustrare. În weekend, lista de responsabilități pare să nu se fi apropiat de sfârșit, iar acest lucru începe să le provoace o stare de agitație.

Fecioară
Fecioarele au parte de o schimbare radicală pe plan sentimental. Pe parcursul săptămânii, lucrurile au decurs normal, însă weekendul înclină balanța în defavoarea lor. Au parte de mai multe certuri și discuții în contradictoriu, nu se mai simt înțeleși și trăiesc cu sentimentul că fac mult prea multe compromisuri.

Balanță
Balanțele își schimbă ierarhia priorităților. Renunță la obiceiurile care le consumă mult timp și energie și care nu le aduc niciun fel de satisfacție. Sunt mulțumiți cu alegerilor lor, iar șirul schimbărilor nu se oprește aici.

Scorpion
Pe parcursul săptămânii, Scorpionii au o stare de bine și se remarcă prin productivitate. În weekend, au parte de o întâlnire dificilă cu unii membri ai familiei. Întreaga situație îi epuizează și tind să fie destul de irascibili, lucru care nu pare a fi pe placul celorlalți.

Săgetător
Săgetătorii primesc un ajutor financiar neașteptat. Poate fi vorba despre un cadou din partea unui membru al familiei sau despre o atenție din partea superiorilor de la muncă, ca urmare a efortului susținut. În orice caz, suma de bani este binevenită, având în vedere declinul bugetului lor.

Capricorn
În weekend, Capricornii au parte de un conflict cu un prieten vechi. Discuțiile pornesc de la o diferență de opinie, iar lucrurile degenerează. Niciuna dintre părți nu este pregătită să-și admită greșelile și să facă un pas spre împăcare.

Vărsător
Vărsătorii sunt mai spontani decât în mod obișnuit. Acceptă o invitație în oraș și petrec momente plăcute în compania unui prieten vechi. Au ocazia să vorbească despre unele frustrări din plan personal și primesc sfaturi extrem de utile.

Pești
Peștii fac progrese în plan sentimental. Își recunosc sentimentele de apreciere față de o persoană specială, chiar dacă îi încearcă mari emoții. Deși pare că încep cu stângul, vor conștientiza că au procedat corect.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed