Homecompatibilitate zodii Weekend-ul se anunță plin pentru 5 zodii. Ceilalți nativi să se pregătească de vești bune

Weekend-ul se anunță plin pentru 5 zodii. Ceilalți nativi să se pregătească de vești bune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 989 views
Weekend-ul-se-anunta-plin-pentru-5-zodii.-Ceilalti-nativi-sa-se-pregateasca-de-vesti-bune
  • Racii vor petrece foarte mult timp în compania persoanei dragi
  • Balanțele vor lenevi și ele în acest weekend, deoarece și-au terminat toată treaba
  • Peștii vor lenevi și ei, deoarece vor putea să răsufle ușurați

Leii vor trebui să se ocupe de niște sarcini pe care alte persoane nu le-au făcut, Săgetătorii vor trebui să renunțe la un weekend plin de relaxare, iar Vărsătorii vor avea un weekend foarte plin.

Berbec
Berbecii au lăsat mai multe lucruri nerezolvate în timpul săptămânii și vor trebui să se ocupe de acest aspect în weekend, deoarece nu mai pot amâna. Multe persoane depind de ei, așa că nu pot ține și pe alții în așteptare.

Taur
Taurii vor avea și ei un weekend foarte plin, întrucât vor avea foarte multe cumpărături de făcut pentru un eveniment ce urmează. Aceștia trebuie să se descurce singuri cu tot și trebuie să ajungă în mai multe locuri în doar două zile.

Gemeni
Gemenii vor putea să stea liniștiți în acest weekend și să se bucure de planurile pe care și le-au făcut. Nativii se vor bucura de foarte multă relaxare și de foarte multă liniște, după o perioadă aglomerată.

Rac
Racii vor petrece foarte mult timp în compania persoanei dragi, ceea ce îi va ajuta să se reîncarce de energie. Acest lucru va avea loc, deși vor sta doar pe canapea și se vor uita la seriale.

Leu
Leii vor trebui să se ocupe de niște sarcini pe care alte persoane nu le-au făcut și care le-au revenit lor. Așadar, nativii vor trebui să se asigure că vor rezolva tot ceea ce a rămas în aer.

Fecioară
Fecioarele vor profita de acest weekend liber pe care îl vor avea și nu vor face absolut nimic ce îi poate obosi. Nativii vor găti rețetele preferate și se vor relaxa învățând unele noi.

Balanță
Balanțele vor lenevi și ele în acest weekend, deoarece și-au terminat toată treaba și nu mai au nimic de făcut. Nativii vor reuși să se bucure de momente doar pentru ele, așa cum nu au mai avut de multă vreme.

Scorpion
Scorpionii, după o săptămână în care au muncit cât pentru doi oameni și în care grijile parcă nu s-au mai oprit din a le da târcoale, se vor putea relaxa. Nativii vor face lucruri ce să îi liniștească și care să le alunge gândurile negative din minte.

Săgetător
Săgetătorii vor trebui să renunțe la un weekend plin de relaxare pe care îl aveau, deoarece o persoană apropiată le va cere ajutorul. Persoana respectivă va fi băgată până peste cap în sarcini de rezolvat și nu se poate descurca singură.

Capricorn
Capricornii vor lenevi și ei, așa cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme și se vor gândi la ce să facă în perioada următoare, deoarece vor să se asigure că vor mai avea parte de astfel de momente.

Vărsător
Vărsătorii vor avea un weekend foarte plin, deoarece vor aduce acasă problemele de la locul de muncă. Acestora nu le-au fost suficiente cinci zile de muncă, motiv pentru care vor începe să mai rezolve din ceea ce a rămas.

Pești
Peștii vor lenevi și ei, deoarece vor putea să răsufle ușurați, întrucât cineva îi va ajuta să încheie, încă din timpul săptămânii, toate sarcinile pe care le aveau de făcut…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed