Homecompatibilitate zodii Weekendul se anunță foarte obositor pentru nativii de aer. Nici zodiile de foc nu vor avea liniște

Weekendul se anunță foarte obositor pentru nativii de aer. Nici zodiile de foc nu vor avea liniște

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Weekendul se anunta foarte obositor pentru nativii de aer. Nici zodiile de foc nu vor avea liniste

În acest weekend, cele mai multe dintre zodii nu vor avea liniște. Gemenii vor face tot ce le stă în putință pentru a duce toate sarcinile la bun sfârșit, Fecioarele se vor plânge încontinuu, iar Vărsătorii, datorită optimismului lor, vor avea parte de un weekend minunat.

Berbec
Vei avea parte de câteva experiențe extrem de ciudate în acest weekend. Parcă nu îți vei găsi liniștea și nu vei înțelege de ce se întâmplă asta. Este recomandat să încerci să te aduni, să fii liniștit și să iei totul fix așa cum vine. Vei avea o surpriză.

Taur
Taurii vor încerca să iasă învingători mereu, însă, de această dată, parcă ceva nu îi lasă să respire, să se concentreze și să facă tot ce își doresc pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile. Parcă totul este extrem de obositor și nimic nu merge așa cum trebuie. Nativii acestei zodii trebuie să ia imediat o pauză și să aștepte să treacă aceste zile ciudate. Va fi un weekend interesant.

Gemeni
Vei avea parte de un weekend de pomină. Încerci să te vezi cu cei dragi, nu îți iese. Încerci să muncești, nu reușești. Încerci să te liniștești și să îți dai seama ce se întâmplă, parcă mai rău faci. Cel mai bine încerci să iei totul fix așa cum vine și să nu te demoralizezi. Va trece weekendul și totul va fi bine.

Rac
Simți că ceva nu este bine, iar asta te neliniștește teribil. Nu știi cum să abordezi situația și vrei să povestești asta cuiva, dar nu ești sigur în cine ar trebui să ai încredere. Bazează-te pe intuiție. E singura care s-ar putea să îți fie de ajutor în aceste momente ciudate.

Leu
Nativii Leu se aruncă cu capul înainte chiar și atunci când sunt siguri că nu fac bine. Exact așa va fi și de această dată. Dai cu capul și te lovești, dar te ridici repede și mergi mai departe. În acest weekend vei fi pus la încercare.

Fecioară
Acest weekend va fi extrem de obositor pentru nativii Fecioară. Aceștia nu vor aprecia deloc o astfel de perioadă și se vor plânge încontinuu că au fost ținuți din treabă și că nu au reușit să ducă la bun sfârșit niciun task.

Balanță
Știi deja că trebuie să te aștepți la un weekend obositor, dar asta nu te oprește să îți umpli agenda cu tot felul de treburi. Încearcă să faci în așa fel încât să nu regreți mai târziu. Cere ajutorul celor din jur în caz că nu poți să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Scorpion
Vrei liniște deplină, iar în acest weekend numai asta nu obții, și nu îți place deloc. Ai tendința de a deveni agitat, și nimeni nu e în stare să te tempereze. Ai grijă. Privește în toate părțile înainte de a face o mișcare.

Săgetător
În weekend nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus, iar asta te neliniștește teribil. Alergi în toate părțile, dar degeaba. Este timpul să iei o pauză. Liniștește-te.

Capricorn
Nu te lași doborât de nimic, și deși pare că nu îți vei găsi energia, vei reuși să faci absolut tot ce ți-ai propus. Nimeni și nimic nu te poate opri.

Vărsător
Nativii Vărsător sunt mereu optimiști și privesc orice situație, oricât de grea ar fi, cu zâmbetul pe buze. Vor avea un weekend bun.

Pești
Este recomandat ca nativii Pești să nu aloce acest weekend pentru treburi birocratice. S-ar putea ca ceva să nu meargă bine, motiv pentru care tot ce ține de acest domeniu ar trebui să fie amânat…

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed