Homecompatibilitate zodii Zi complicată pentru Scorpioni și încă două zodii

Zi complicată pentru Scorpioni și încă două zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 503 views
Zi complicata pentru Scorpioni si inca doua zodii
  • Racii vor pune piciorul în prag
  • Leii vor primi cu brațele deschise noutățile
  • Balanțele vor începe să conștientizeze mult mai mult lucrurile care se întâmplă

Scorpionii simt că nu se mai regăsesc și au nevoie să vorbească cu cineva despre ceea ce li se întâmplă, Capricornii vor deveni o persoană de încredere pentru cineva care nu va ști încotro să o apuce, iar Peștii vor deveni mult mai responsabili în ceea ce privește sănătatea lor.

Berbec
Berbecii vor trebui să acorde o atenție sporită evenimentelor care vor avea loc în această perioadă, deoarece pot observa cu foarte mare ușurință cine este în spatele lor și cine încearcă să le pună bețe în roate.

Taur
Taurii se vor folosi din plin de intuiția pe care o au, pentru a găsi o rezolvare a unor conflicte. Atunci când nu știu încotro să o apuce, nativii își ascultă vocea interioară.

Gemeni
Gemenii vor fi puși în fața unor situații din care va părea că nu vor avea cum să iasă, dar vor vedea că o persoană apropiată îi va ajuta în acest sens. Nativii vor rămâne recunoscători și vor încerca să o recompenseze, așa cum pot ei cel mai bine.

Rac
Racii vor pune piciorul în prag și le vor cere tuturor să se poarte frumos cu ei și să nu mai abuzeze de bunăvoința de care aceștia dau dovadă. Nativii sunt foarte des folosiți de către cei din jur în scopurile proprii.

Leu
Leii vor primi cu brațele deschise noutățile care își vor face apariția în viața lor și vor înțelege că acestea au scopul de a-i ajuta și de a-i face să iasă din zona de confort care îi ține pe loc.

Fecioară
Fecioarele vor da dovadă de un curaj nebun și vor începe o discuție serioasă cu o persoană de care s-au temut în ultima vreme. Aceștia vor demonstra faptul că au fost neîndreptățiți și își vor cere drepturile.

Balanță
Balanțele vor începe să conștientizeze mult mai mult lucrurile care se întâmplă în jurul lor și vor încerca să găsească o modalitate prin care să aplaneze conflictele, în așa fel încât ei să nu fie foarte afectați.

Scorpion
Scorpionii simt că nu se mai regăsesc și au nevoie să vorbească cu cineva despre ceea ce li se întâmplă, însă, din cauza faptului că nu au persoane în care să se poată încrede, vor trebui să se descurce pe cont propriu.

Săgetător
Săgetătorii vor avea parte de o zi destul de grea și de agitată, întrucât toată lumea va cere câte ceva de la ei și nativii nu îi vor putea refuza, deoarece va fi vorba de persoane care i-au ajutat și pe ei atunci când au avut nevoie.

Capricorn
Capricornii vor deveni o persoană de încredere pentru cineva care nu va ști încotro să o apuce, deoarece aceștia vor veni cu sfaturi importante ce se vor dovedi a fi extrem de utile.

Vărsător
Vărsătorii vor reuși să încheie anumite probleme pe care le aveau de rezolvat din punct de vedere financiar, în momentul în care vor intra în posesia unei sume de bani destul de importante, ce le va permite să facă acest lucru.

Pești
Peștii vor deveni mult mai responsabili în ceea ce privește sănătatea lor și se vor asigura că nu vor mai lua decizii proaste, deoarece nu vor să ajungă în punctul în care să aibă nevoie de intervenții medicale mai sofisticate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed