Homecompatibilitate zodii Zodiile afectate de luna nouă în Leu

Zodiile afectate de luna nouă în Leu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 789 views
Zodiile afectate de luna noua in Leu
  • Luna nouă în leu va afecta fiecare semn zodiacal
  • Luna nouă anunță noi începuturi
  • Ne ajută să ne adaptăm mai ușor schimbărilor din viața noastră

Taurul, capricornul și vărsătorul vor da frâu liber emoțiilor și vor fi mai deschiși față de cei din jurul lor. Exprimarea sentimentelor îi va ajuta să-și vindece suferința.

Berbec
Dacă te-ai gândit că ar trebui să-ți împărtășești latura creativă cu oamenii din jur, această lună plină te încurajează să mergi înainte cu îndrăzneală și încredere, deoarece activează cea de-a cincea casă a jocului și a dragostei. Dacă ești la începutul unei posibile relații, viața ta romantică ar putea ajunge la momentul în care va trebui să iei decizia de a merge mai departe sau de a renunța: o vei oficializa sau vei pleca? Orice ai face, asigură-te că îți dai prioritate și nu te grăbești cu alegerile făcute.

Taur
Fiind semn de pământ s-ar putea să nu alegi întotdeauna să îți deschizi inima față de persoanele din jur. Cu toate acestea, această lună nouă vă va inspira să comunicați cu mai multă profunzime și să deveniți puțin mai sentimentali. Folosiți acest aflux de sensibilitate pentru a iniția conversații mai semnificative în viața de zi cu zi și pentru a exprima mai deschis sentimentele voastre.

Gemeni
Iesi din rutină și monotonie și încearcă să trăiești clipa! Această lună nouă vrea să te concentrezi pe conectarea cu elementele tangibile ale vieții tale – gândește-te la plăcerile tale, la resursele materiale și chiar la cifrele din contul tău bancar. Un pic de lux poate fi de ajutor atunci când vine vorba de a-ți satisface poftele și de a face viața un pic mai distractivă. Lasă libertatea să te răsfețe.

Rac
Meriți puțin timp să te concentrezi pe deplin asupra ta, iar această lună nouă emoțională din zodia ta este scuza perfectă. Șterge toate responsabilitățile față de ceilalți și permite-ți să fii puțin egoist acum. Ai puterea de a întoarce o nouă pagină și de a începe să construiești spre obiectivele care ți-au ars în inima. Fă primii pași pentru ca visele tale să devină realitate.

Leu
Această lună nouă te va ajuta să te redescoperi. Amână orice evenimente sociale și amână responsabilitățile de muncă, în favoarea unei solitudini odihnitoare și a timpului de vindecare emoțională. Inima ta are nevoie de ceva timp să-și reincarce bateriile și intuiția ta vrea să fie întărită. Opriți vorbăria zilnică, astfel încât să vă puteți auzi sinele superior vorbind.

Fecioară
Această lună nouă va fi o sursă deosebit de puternică de inspirație atunci când vine vorba de a-i ajuta pe ceilalți. Ți se propune să accepți să fii lider în cadrul colectivului și să dedici o parte din energia ta emoțională comunității. Fie că faci asta voluntar pentru o cauză sau pur și simplu fiind o parte mai plină de compasiune a cercului tău social, acum este momentul să-ți folosești darurile pentru a face o diferență pozitivă.

Balanță
Menținerea echilibrului dintre muncă și viață personală este importantă pentru o zodie iubitoare de armonie ca tine, dar această lună nouă te va inspira să-ți verși toată inima în viața profesională pentru moment. O scânteie de inspirație îți luminează capacitatea de a aborda noi proiecte și de a stabili noi obiective de carieră. Urmează-ți intuiția și ia inițiativă pentru a arăta superiorilor tăi cât de talentat ești cu adevărat.

Scorpion
În prezent, abordezi întregul spectru de sentimente care există în lumea de astăzi și adopți o abordare mai plină de compasiune. Lucrează pentru a primi o gamă mai largă de perspective și pentru a-ți înmuia poziția când vine vorba de convingerile filozofice. Încearcă să nu te lași cuprins de emoții și luptă pentru visul tău, fiindcă ceva bun se apropie.

Săgetător
E timpul să treci la un alt nivel. Această lună nouă îți deschide larg al treilea ochi și îți cere să privești cele mai intime gânduri, dorințe și sentimente care locuiesc în sufletul tău. A fi vulnerabil poate fi inconfortabil, dar a deveni real cu adevărul din interiorul tău și a te confrunta cu demonii îți va oferi un sentiment de libertate emoțională care pur și simplu nu poate fi obținut altfel. Eliberează-te de probleme și vei vedea că poți deveni o versiune mai bună a ta.

Capricorn
Această lună nouă oferă o oportunitate puternică pentru o vindecare necesară în relațiile tale. Construirea de legături de lungă durată cu cei mai apropiați oameni este importantă pentru tine, dar acest lucru necesită deschidere emoțională și vulnerabilitate. În loc să încerci să-ți înghiți sensibilitățile și să-ți ascunzi adevăratele sentimente, încearcă să te deschizi și să le arăți apropiaților tăi ce este cu adevărat în inima ta.

Vărsător
De obicei, nu ești persoana care să se piardă în emoții, dar în timpul acestei luni noi, permițându-le să te cuprindă pe deplin, te-ar putea ajuta să fii mai productiv. Îmbutelierea sentimentelor tale va duce în cele din urmă la o explozie alimentată de presiune, așa că fă un efort conștient pentru a intra în contact cu tine și fă-ți timp pentru reflecție introspectivă. Jurnalul, cursurile de yoga sau meditațiile de dimineață vă pot ajuta să îmbrățișați acest nou început.

Pești
Te gândești la felul în care te prețuiești pe tine și la felul cum îți exprimi nevoile. Ai putea fi inspirat să adopți o poziție responsabilă. Acesta este cel mai important moment al anului pentru cei singuri, pentru a organiza întâlniri sau pentru cuplurile care doresc să reaprindă scânteia dragostei. Să întâlnești oameni noi sau să găsești un partener poate părea ușor, dar asigură-te că nu te grăbești prea tare. Asigură-te că iei o pauză de la stres, chiar și pentru puțin timp, astfel încât să poți absorbi vibrațiile pline de viață și să găsești, astfel, cea mai bună ieșire creativă pentru a explora cele mai sincere emoții ale tale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed