HomeHoroscop De câte ori o să fii înșelat în funcție de zodie

De câte ori o să fii înșelat în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/11/de-cate-ori-o-sa-fii-inselat.jpeg

De multe ori, lucrurile „interzise” ne par mult mai atrăgătoare. În acest fel poate apărea și înșelatul într-o relație. Află din următorul articol de câte ori o să fii înșelat în funcție de zodie!

 • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de dominanți și de seducători. Este imposibil să apară monotonia într-o relație cu aceștia, căci mereu sunt gata să experimenteze lucruri noi. Tocmai de aceea, este destul de greu să ajungă să fie înșelați.

 • Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur sunt loiali partenerilor lor și se așteaptă să fie tratați cu același respect. Uneori, dorința lor de a părea superiori îi poate deranja pe parteneri și, în acest fel, ajung să fie înșelați.

 • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Există mari șanse ca nativii din zodia Gemeni să fie înșelați de partenerii lor din cauza caracterului lor duplicitar. Ei nu pot fi niciodată consecvenți, iar schimbările lor de stări ajung să facă persoana iubită să devină extrem de confuză.

 • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Atunci când se află într-o relație, nativii din zodia Rac se dedică în totalitate partenerului lor. Acesta este și motivul pentru care sfârșesc prin a fi înșelați de atât de multe ori. Bunătatea lor este considerată un semn de slăbiciune, iar partenerii aleg să îi trădeze, crezând că ei nu vor afla de ceea ce au făcut.

 • Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu vor fi întotdeauna cei care dețin supremația într-o relație. Ei nu vor fi niciodată înșelați, căci cei care vor înșela vor fi chiar ei. Iubesc să aibă parte de aventuri noi și să fie admirați de persoane noi.

 • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Problema nativilor din zodia Fecioară este că nu au încredere în ei și în abilitățile lor de a seduce o persoană. Ei adesea ajung să fie înșelați din acest motiv. Au mari așteptări de la cei din jur, poate mult mai mari decât ar trebui.

 • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță sunt partenerii ideali. Sunt mereu acea energie pozitivă de care avem nevoie pentru a ne încărca într-o zi dificilă. Acesta este motivul pentru care sunt rare cazurile în care vom vedea un nativ din această zodie înșelat.

 • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion sunt obsedați de control. Și, cum de ceea ce îți este cel mai tare frică nu vei scăpa, ajung să fie trădați de partenerii lor tocmai atunci când se așteaptă cel mai puțin. În acest caz, vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a se răzbuna.

 • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător iubesc să cucerească și nu sunt obișnuiți să stea într-o relație pentru foarte mult timp. Ei nici nu apucă să fie înșelați, căci mereu sunt cu ochii spre o nouă cucerire.

 • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Un lucru este clar: nativii din zodia Capricorn nu înșală. Această calitate a lor poate fi, în același timp, și un defect. Bunătatea lor poate fi percepută diferit de partener și va încerca să profite pe cât posibil de ea.

 • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt mai indiferenți, iar acesta este un scut împotriva unei posibile trădări. Acest scut poate fi chiar motivul pentru care sunt înșelați de atât de multe ori, căci partenerii lor se vor simți respinși și vor căuta atenție în altă parte…

 • Pești (19 februarie – 20 martie)

Din întregul zodiac, nativii din zodia Pești vor fi înșelați de cele mai multe ori. Ei au mare încredere în oameni și, de cele mai multe ori, aleg să sfârșească cu un partener nepotrivit. Pot fi mințiți cu mare ușurință fără ca ei măcar să observe.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed