HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 30 Decembrie 2016 – 1 Ianuarie 2017

Horoscop de weekend 30 Decembrie 2016 – 1 Ianuarie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 976 views
Horoscop-de-weekend-30-Decembrie-2016-1-Ianuarie-2017 in Horoscop 2023

Berbecii reușesc să fie dați peste cap de o persoană nouă, viața amoroasă a Fecioarelor evoluează în sens pozitiv, iar Peștii sunt pregătiți să evolueze în plan amoros.

Horoscop-de-weekend

Berbec

În prima parte a weekendului cunoști o persoană de sex opus, una ce reușește să îți stârnească interesul destul de mult. Șansele ca pe final de weekend să petreci timp alături de aceasta sunt foarte mari.

Taur

Chiar dacă este timpul tău liber, îl sacrifici pentru a lucra la un proiect personal, dar care contribuie în același timp și la cariera ta profesională. Ceri niște sfaturi și niște informații, iar pe finalul weekendului profiți de timpul rămas pentru a te odihni puțin.

Gemeni

Ai multe sarcini de rezolvat și trebuie să oferi și o mână de ajutor unei persoane dragi. Chiar și finalul weekendului te prinde blocată cu tot felul de lucruri ce țin de viața personală, așa că pregătește-te de un weekend destul de agitat.

Rac

Dacă ieși la cumpărături, ar fi bine să ai mare grijă ce anume cumperi și ce sumă de bani aloci în acest scop. Nu irosi banii și încearcă să fii prudentă, altfel vei fi nevoită să apelezi chiar și la un împrumut, ceea ce nu este indicat.

Leu

Vei avea parte de numeroase vizite în cursul acestui weekend, lucru care nu te încântă prea mult. Încearcă să nu lași nervii să iasă la iveală, ai putea ajunge să dezamăgești unele persoane din această cauză.

Fecioară

În cursul zilei de sâmbătă, viața ta amoroasă va cunoaște mici modificări, însă sunt unele binevenite. Vei respira ușurată și vei avea ocazia să te bucuri din plin de restul weekendului.

Balanță

Weekendul acesta te izolezi în casă și uiți de telefon sau alte surse de comunicare. Vrei să te relaxezi și să uiți de muncă. Petreci timp de una singură și evaluezi unele întâmplări care s-au petrecut în cursul acestei săptămâni.

Scorpion

În prima zi din weekend ai de făcut unele drumuri cu scopul de a rezolva niște probleme personale pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Duminică nu faci prea multe lucruri, însă te odihnești ca să culegi forțe noi pentru săptămâna ce vine.

Săgetător

Din cauza unor lipsuri înregistrate în trecut, încerci și depui eforturi în cursul acestor zile pentru a-ți întări puțin caracterul și încrederea în propria persoană. Vrei să te dezvolți puțin în plan personal și spiritual, așa că profiți din plin de acest weekend pentru a face acest lucru.

Capricorn

Trebuie să rezolvi niște probleme, însă nu ale tale, ci ale unei persoane apropiate. Aceasta se confruntă cu unele dificultăți și se pare că numai tu o poți ajuta, chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să îți sacrifici timpul liber.

Vărsător

Ai parte de niște discuții nu foarte plăcute, lucru care îți cam afectează starea de spirit. Pe final de weekend primești un răspuns pe care-l așteptai de mult tip, ceea ce reușește să îți ridice puțin moralul…

Pești

În cursul acestui weekend te apropii și mai mult de partenerul tău de viață. Pui mai mult accent pe viața ta amoroasă și ești pregătită să treci la un nivel mai avansat în ceea ce o privește.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed