HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 30 Septembrie – 2 Octombrie 2016

Horoscop de weekend 30 Septembrie – 2 Octombrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 622 views
Horoscop-de-weekend-30-Septembrie-2-Octombrie-2016 in Horoscop 2023

Gemenii vor fi plăcut surprinși de familia lor, Balanțele lasă o foarte bună impresie în ochii unui nou cunoscut, iar Săgetătorii au parte de o vizită neașteptată, care le luminează întregul weekend.

Horoscop-de-weekend

Berbec

Indiferent ce plan aveai făcut, îl arunci pe fereastră fără a sta pe gânduri. Partenerul de viață vine cu o propunere care îți surâde și nici că ai mustrări de conștiință din cauza că va trebuit să refuzi pe cineva. Îmbrățișezi spontaneitatea și schimbi tot programul stabilit.

Taur

Mintea ta nu stă la altceva decât la odihnă. Oboseala adunată pe parcursul săptămânii începe să-și spună cuvântul și nu prea vrei să faci altceva decât să te relaxezi și să nu depui prea mult efort.

Gemeni

Vei avea parte de o surpriză de proporții mari pe plan familial. Este vorba de ceva ce îți doreai de foarte mult timp, însă nu prea ai primit semnale în direcția potrivită. Cu toate acestea, iată că acum așteptarea va lua sfârșit.

Rac

Cei dragi te-au tot încurajat să faci un lucru de care îți era puțin teamă. În cursul acestui weekend prinzi curaj și te pui pe treabă în cel mai serios mod posibil. Rezultatul va fi cu siguranță unul impresionant.

Leu

Ești plină de energie și nu vrei să o epuizezi degeaba. Te vei sfătui cu partenerul de viață pentru ca împreună cu el să găsești cea mai potrivită modalitate prin care să poți profita de energia care a pus stăpânire pe tine.

Fecioară

Ești mai pregătită ca oricând să începi un nou capitol în viața ta. Unele întâmplări care au avut loc în ultima perioadă te-au făcut să vezi lumea cu alți ochi, motiv pentru care ești sigură că o schimbare ar fi binevenită.

Balanță

Vei cunoaște pe cineva în cursul acestui weekend și îți vei da toată silința să lași o impresie cât mai bună. Comportamentul tău va fi unul de nota zece și cu siguranță vei fi văzută cu ochi buni de respectiva persoană.

Scorpion

Ziua de sâmbătă te va ține ocupată cu treburi casnice și nu vei avea timp să te relaxezi, așa cum aveai în plan. Cu toate acestea, vine ziua de duminică și vei avea ocazia să faci ceea ce aveai propus.

Săgetător

Toate planurile făcute pentru acest weekend îți vor fi date peste cap de o vizită neașteptată. Chiar dacă pentru început nu vei fi încântată de acest lucru, îți vei da seama că lucrurile nu puteau fi mai bune de atât.

Capricorn

Prinzi curaj și porți o discuție al cărui scenariu ți-l derulai de mult timp în minte. Lucrurile nu vor merge atât de rău și îți ve da seama că ai lăsat prea mult timp să treacă fără rost.

Vărsător

Te tot agiți și te stresezi cu toate lucrurile mărunte. Încearcă să te concentrezi doar asupra lucrurilor cu adevărat importante și nu te mai lăsa influențată de toate aspectele nesemnificative care apar în drum.

Pești

Weekendul acesta te vei concentra să îți rezolvi toate problemele care le-ai tot amânat pe parcursul săptămânii. Nu prea vei avea timp să te odihnești, dar măcar vei fi liniștită că ai scăpat de grijile ce îți dădeau dureri de cap.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed