Home Horoscop Horoscop 21 Aprilie 2019: astazi Balantele se vor simti depasite de situatie

Horoscop 21 Aprilie 2019: astazi Balantele se vor simti depasite de situatie

autor Elena Yvette
94 vizualizari
Horoscop 21 Aprilie 2019

Horoscop 21 Aprilie 2019: Răspunsul este „da”. Ceea ce urmează de acum înainte este să acționezi conform planului pe care îl deja făcut. E nevoie de implicare și răbdare, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.

Horoscop 21 Aprilie 2019

Taurii sunt plini de energie, Balanțele se vor simți depășite de situație, iar Peștilor le sunt puși nervii la încercare.

Vărsătorii vor face o vizită la rude pentru a se relaxa, nativii zodiei Berbec vor căuta liniștea pentru a medita, iar Taurii vor discuta cu partenerul de viață problemele pe care le au în cuplu, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Berbec

 • Te-ai tot frământat în ultima vreme pentru a putea găsi un răspuns, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Te va încânta ceea ce vei descoperi. Timpul trece, iar tu ai de muncit ceva mai mult în perioada aceasta, dar modul cum te implici în tot ce ai de făcut, plus planul tău măreț… toate vor atrage cât mai multe rezultate: mulțumire, investitori și remunerație. Asta fără să mai ții cont de satisfacția ta interioară.
 • Nativii zodiei Berbec au nevoie de puțină liniște pentru a medita și a-și pune ordine în gândurile lor; acest fapt se datorează modului alert de viață pe care l-au avut în ultima vreme, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Spre seară nativii zodiei Berbec vor avea o întâlnire cu persoanele apropiate din jurul lor.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Taur

 • Ai foarte multă energie și, deși știi că ai undă verde pentru a demara afacerea, graba stă departe de tine, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Vrei să pui la punct ultimele detalii, să gândești bine fiecare pas, deoarece investiția va fi destul de mare și vrei să fii cât de poate de pregătit. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie, dar știi deja că poți acționa. Cu cât lași mai mult timp să treacă, cu atât vei fi mai tentat să amâni, ba chiar să și renunți.
 • În această zi, relația de cuplu a nativului zodiei Taur se va definitiva, deoarece acum se poate discuta cel mai bine despre problemele mici sau mari care există în cadrul relației de cuplu, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Nativii zodiei Taur își vor asculta intuiția atunci când vor lua o decizie pe parcursul acestei zile.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Gemeni

 • Răspunsul sufletului tău este unul pozitiv, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Ascultă-ți intuiția și oferă-ți oportunitatea de a fi fericit! Doar fii fericit și lasă-te în voia sentimentelor frumoase pe care le simți. Nu e nimic greșit în ceea ce faci, nu e interzis prin lege să iubești. Nu porți tu nicio vină, dar destinul vrea tot ce e mai bun pentru tine, de ce refuzi darul? E neașteptat și va fi absolut minunat, vei vedea curând. Doar acordă-ți șansa de a încerca măcar. Fericirea vine, așteaptă, dar nu stă la infinit la ușa ta, în speranța că vei avea încredere și vei da cu teama de pământ… apoi vei deschide ușa. Acum ori niciodată! Șansa asta este o singură dată, iar ea expiră destul de repede pentru persoanele nehotărâte ca tine, așa cum ești în acest moment, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.
 • Gemenii se vor face remarcați prin talentele lor artistice, fiind foarte apreciați pentru ceea ce creează. Este o zi excelentă pentru nativii zodiei Gemeni pentru a crea lucruri noi, pentru a veni cu idei noi.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Rac

 • Te pregătești de petrecere, un eveniment mare în care e nevoie de pricepere și spirit organizatoric, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Planuri peste planuri și o energie debordantă te vor ține în priză până când va trece toată nebunia frumoasă. O groază de amintiri îți vor invada mintea de acum înainte. Vei avea parte de bucurie, zâmbet și multă iubire pe care o ai de dăruit tuturor celor dragi. Va fi ocazia perfectă să te reîntâlnești cu prieteni vechi și oameni pe care nu i-ai mai văzut de mulți ani. Toți se bucură pentru tine, toți au venit cu același scop: să îți fie alături.
 • În ceea ce privește relația de cuplu, nativii zodiei Rac vor avea nevoie de foarte multă înțelegere și răbdare pe parcursul acestei zile; este posibil ca partenerul de cuplu să nu rezoneze cu nevoile nativilor zodiei Rac, ceea ce îi poate face pe aceștia să devină ușor încordați, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Leu

 • Ai reușit! Chiar ai reușit tot ce ți-ai propus, iar la cum ești de decis, ai putea spune că vei începe imediat să faci altceva, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Planul tău este să te bucuri de tot ce e mai frumos, să ai tot ce aveți nevoie tu și ai tăi pentru o viață lipsită de griji. Nu transforma banii într-un scop, ei sunt doar un mijloc, o cale de a ajunge acolo unde vrei, dar bucuria și iubirea celor dragi le poți simți, niciodată cumpăra cu bani.
 • Pe planul emoțional, nativii zodiei Leu vor căuta armonia de cuplu, vor dori să petreacă timp cât mai mult în compania persoanei iubite, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Nativii zodiei Leu își vor lăsa deoparte firea posesivă și vor proceda întocmai după cum dorește partenerul lor de viață.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Fecioară

 • Dacă răspunsul ar fi „da”, ce anume ai cere de la viață? Ei bine, răspunsul este acesta și cam arde de nerăbdare să vadă ce vei alege să faci pe mai departe, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Este foarte bine dacă acum ai da dovadă de decizia ta. Prudența asta te va scoate din sărite chiar și pe tine. Alege doar ceea ce simți că te-ar împlini în această clipă și ia-ți angajament față de tine însuți că vei reuși, că vei merge până la capăt și că nimic nu te va opri din drumul tău spre împlinire și fericire. Rezultatul va fi unul pozitiv, va fi cel care te va motiva și te va răsplăti pentru toată dedicarea ta, pentru fiecare clipă în care ai crezut că se poate.
 • Nativii zodiei Fecioară doresc să petreacă cât mai mult timp acasă, în sânul familiei lor, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. În această zi acești nativi ai zodiacului își caută liniște interioară, iar petrecând timp cu cei din familie, se poate să găsească anumite răspunsuri pe care le căutau de ceva timp.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Balanță

 • Deși ești o persoană care nu se lasă deloc impresionată sau dă mereu dovadă de caracter, de această dată te simți depășită de situație, descurajată, dezamăgită de către ultima persoană la care te așteptai să îți facă una ca asta, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Cu răbdarea treci întotdeauna marea, indiferent de cât de învolburată pare de la mal. Poate fi o neînțelegere la mijloc sau chiar momentul în care ai aflat adevărul. E mult mai bine să știi cu cine ai de-a face, cine te merită, cine e cu tine, fără intenții ascunse. Totul va reveni la normal, iar tu vei putea să afli adevărul despre persoana în cauză.
 • Nativii zodiei Balanță pot devenii melancolici în această zi, vor căuta să stea într-un colțișor al lor și să se gândească la trecutul lor, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Ceea ce îi va reprezenta pe acești nativi în această zi este sentimentalismul, se vor simți precum niște copii care se desprind cu greu de lucrurile favorite.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Scorpion

 • Ai primit un răspuns, unul mult așteptat, iar încrederea pe care ai căpătat-o în viitor nu te mai lasă deloc să cedezi, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Ai intrat în horă și trebuie să joci până la capăt. Mult a fost, mult mai este, dar nu te lăsa copleșit, ci înarmează-te cu răbdare și nu lăsa nicio zi să treacă fără ca tu să lucrezi la ceea ce-ți dorești. La visul care ți-a răpit somnul în atâtea nopți.
 • În această zi relația de cuplu a nativilor zodiei Scorpion decurge excelent, vor comunica foarte bine cu partenerul de viață și vor pune la punct planurile pe care doresc să le realizeze împreuna pe viitor, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Săgetător

 • Dragostea dintre voi va înflori, va trece la următorul nivel, căci răspunsul este „da”. Știai că asta urmează, dar realitatea a fost mult mai încărcată de emoții decât te așteptai să fie, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Acum planurile trebuie puse la punct, urmate pas cu pas, cu bucurie, nicidecum cu stres – va apărea și el, dar vei face față cu bine acestei perioade plină de pregătiri pentru viața în doi. Implicare există, răbdare trebuie din plin, iar rezultatul va fi propria fericire.
 • Este posibil ca nativii zodiei Săgetător să treacă printr-o perioadă puțin dificilă, neputând să se exprime întocmai cum își doresc; pentru această zi li se recomandă foarte multă răbdare, pentru a nu intra în discuții contradictorii cu persoane apropiate, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Capricorn

 • Ai fi dorit să te fi înșelat, dar așa e viața, mai afli și lucruri neplăcute. Răzbunarea și ura nu își au rostul, căci singurul care va suferi vei fi tu, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Răbdarea, tăcerea și timpul le vor rezolva pe toate, fără să stea pe gânduri. E doar o etapă trecătoare.
 • Nativii zodiei Capricorn vor lua o decizie important astăzi, care le va schimba venitul financiar; este posibil să își găsească un nou loc de muncă sau chiar să obțină un plus la venitul financiar, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Vărsător

 • Nici nu te așteptai la un alt răspuns, căci ți-ai dorit mult să faci acest pas foarte mare care-ți schimbă cu totul percepția asupra vieții, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Îți schimbă prioritățile din prezent, dar și viitorul. Totul se va lumina în viața ta. Meriți tot ce e mai bun!
 • Nativii zodiei Vărsător vor avea parte de activități în familie, așadar își vor petrece această zi alături de persoanele apropiate lor, pot face chiar o vizită la rude, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.

Horoscop 21 Aprilie 2019 Pești

 • Ești pus la grea încercare, iar asta se va vedea încă de dimineață. Vei reacționa din impuls, vei certa, dar te vei și certa cu toată lumea astăzi, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019. Atenție la cuvintele dure pe care le poți exprima fără să realizezi că rănești oameni nevinovați care chiar vor să te ajute. Va trece totul, se vor rearanja piesele problemei și vei vedea și rezolvarea simplă…
 • În această zi, nativilor zodiei Pești li se vor recunoaște anumite merite sau eforturi pe care le-au depus în ultima vreme și vor fi răsplătiți pentru acest lucru. Nativii zodiei Pești vor fi în centrul atenției în această zi ieșind în față cu noi idei creative, potrivit horoscop 21 Aprilie 2019.
loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!