Home Horoscop Horoscop 3 Aprilie 2020: ziua de astăzi vine cu vești bune pentru toți nativii

Horoscop 3 Aprilie 2020: ziua de astăzi vine cu vești bune pentru toți nativii

autor Elena Yvette
586 vizualizari
Horoscop 3 Aprilie 2020

Horoscop 3 Aprilie 2020: Astrele spun tot ce te interesează: cum stai cu sănătatea, ce e nou în familia ta,  cât de plin îți va fi portofelul, dar și cum stai cu dragostea, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Abundență pe toate planurile. Berbecul e cu sănătatea cam șubredă, Leul dă banii din buzunar, iar Peștii simt fluturi în stomac.

Ziua de astăzi vine cu vești bune pentru toți nativii, fie că vorbim de locul de muncă, sănătate, familie sau iubire, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Astrele le surâd în mod deosebit celor din zodia Taur, cărora le va merge totul ca pe roate. Trăsăturile lor de caracter, influențate de Venus, planeta lor guvernatoare, îi vor ajuta să obțină tot ceea ce doresc în această zi.

Horoscop 3 Aprilie 2020 Berbec

 • Ai mai multă grijă de tine însuți în perioada asta! Munca și stresul te-au cam făcut să uiți că ai nevoie de odihnă și relaxare, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Dacă astăzi te simți la fel de obosit, îți recomandăm să te iți iei concediu, să te odihnești. Ar fi foarte bine dacă ai putea merge și la medic. E mai bine să previi decât să tratezi. După ce-ți vei reveni puțin, poți să te gândești mai mult la cariera ta și la ceea ce îți dorești – cum vrei să arate viitorul. În familie ai parte de foarte multă atenție, iubire și susținere din partea celor apropiați. La capitolul finanțe apar ceva bani din proiecte deja încheiate. Acum stai departe de orice relație. Toate se vor aranja, dar la momentul potrivit.
 • Ai mare grijă la relațiile din familie, pentru că s-ar putea să apară situații neprevăzute. Este posibil să apară certuri sau discuții referitoare la un membru al familiei, în special la copii, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Sfatul astrelor este să lași puțin garda jos, să nu te încăpățânezi în discuțiile cu membrii familiei.În ceea ce privește sănătatea, stresul s-ar putea să ducă la revenirea unor afecțiuni mai vechi. Păstrează-ți calmul, zâmbetul pe buze și totul va merge strună! Tonul jos al vocii te va ajuta și la serviciu, între colegi.În relația de cuplu astrele arată o zi favorabilă, plină de romantism și pasiune, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Sfatul astrelor este să faci astăzi planuri pentru un weekend petrecut numai cu partenerul de cuplu, în care să retrăiți luna de miere, departe de animozități și presiunea de la serviciu.

Horoscop 3 Aprilie 2020 Taur

 • Astăzi să ai mai multă încredere că totul va reveni la normal în cel mai scurt timp, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Să ai încredere că nimic nu a fost și nu este în zadar. Se întâmplă totul exact așa cum trebuie, ești susținut din toate punctele de vedere ca să poți trece peste această perioadă agitată. Cu sănătate stai bine, nu faci niciun fel de exces. Familia se pregătește de musafiri – ar cam trebui să ajuți la treburile casei, iar asta te va relaxa puțin. Banii (sau lipsa lor) te cam stresează, dar te vei descurca cumva și din acest punct de vedere, fără să-ți faci griji sau datorii. Sentimental e totul roz, iar partenerul de viață știe foarte bine să facă față crizelor tale de nervi. Recomandăm să te liniștești și să renunți la impulsul de a te apăra mereu, la orice opinie. Lasă furtuna să plece din viața ta – te agăți prea mult de micile probleme.
 • Astăzi este o zi de nota zece, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020! Încă de dimineață te bucuri de o surpriză extraordinar de plăcută din partea partenerului de cuplu. Sfatul astrelor este să îl răsplătești cu toată dragostea pe care o ai.După-amiază este posibil să primești o sumă de bani frumușică drept revanșă pentru câteva activități prestate recent. La serviciu lucrurile merg foarte bine. Șeful îți va remarca talentele, determinarea, profesionalismul și conștiinciozitatea, aptitudini transformate într-o avansare în grad și într-o mărire de salariu.Din punctul de vedere al sănătății, o duci bine potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Ai o energie debordantă, iar starea de sănătate e bună. Profită de ziua de azi, dar nu exagera cu munca. Riști ca oboseala să fie pronunțată acasă, spre nemulțumirea partenerului și a copiilor.

Horoscop 3 Aprilie 2020 Gemeni

 • Primești vești care te bucură nespus, sunt dovezile de care aveai nevoie pentru a înțelege că lucrurile evoluează exact așa cum te aștepți și îți dorești, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Ai ceva probleme cu somnul – din cauza stresului acumulat la locul de muncă, dar, în rest, totul este bine. În familie va fi nevoie de tine, de calmul tău, de sfatul tău, de ajutorul tău într-o anumită situație, iar asta te va pune pe drumuri. Nu te deranjează, ba chiar îți face plăcere să ajuți. La capitolul bani nici nu te gândești mult, căci pentru asta poți oricând munci. În relația de cuplu ai parte de soare, iubire și ceva planuri de viitor.
 • Dimineață te trezești cu un chef de muncă dubios de mare. La serviciu ești foarte apreciat, lucru care constituie un avantaj, respectiv o avansare în grad, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Niciun coleg nu poate să nu te observe datorită charismei naturale, iar toți vin să îți ceară sfatul.În relația de cuplu, treaba merge însă mai puțin bine. Se iscă gelozii din senin, parțial fondate, iar partenerul de cuplu nu este chiar mulțumit. Dacă ești singur, nu e momentul potrivit să îți găsești jumătatea.Sănătatea scârțâie, de asemenea, și se recomandă să o pui pe primul plan, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Nu ai mai fost de multă vreme la medic și e posibil să fi revenit anumite probleme de sănătate mai vechi. Ai grijă de tine în primul rând, nu mai pune cariera înainte!

Horoscop 3 Aprilie 2020 Rac

 • Se anunță abundență astăzi. Abundență de spor, reușite, fericire, zâmbete și multe lucruri rezolvate cu foarte multă ușurință, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Energia de care dispui astăzi te va ajuta să uiți de oboseală. Familia este gata oricând să te ajute cu orice ai nevoie, trebuie numai să ceri ajutorul, fără nicio jenă. Cu banii stai bine, dar ai de gând să-i investești curând într-un cadou. Dragostea partenerului de viață te motivează din plin în această perioadă. Bucură-te de toate și folosește-ți toate atuurile!
 • Astrele îți surâd astăzi, mai ales în ceea ce privește sănătatea, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Nu te-ai mai simțit de foarte mult timp atât de bine, așadar decizi să te ocupi de treburile casnice pe care tot le-ai amânat din cauza oboselii cronice.Aștepți să primești o sumă de bani care întârzie să apară și te enervează această situație. În relația de cuplu treburile merg bine. Partenerul de cuplu e mai drăguț decât de obicei, iar spre sfârșitul zilei îți face o surpriză foarte plăcută. Dacă ești singur, ai șanse să îți întâlnești jumătatea.Cariera merge bine: te implici în multe sarcini la serviciu și le duci la bun sfârșit cu brio. Recompensele sârguinței tale nu încetează să apară cât de repede posibil, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Ține-o tot așa și vei deveni mâna dreaptă a șefului în scurt timp!

Horoscop 3 Aprilie 2020 Leu

 • Ai tot strâns, ai muncit, dar a venit acum momentul să dai ceva bani din buzunar. Nu-i dai aiurea, ci cu cap și pentru ca în luna iulie să poți avea parte de o scurtă vacanță în afara țării, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Te-ai gândit bine – era momentul să faci ceva frumos și pentru tine, să ai mereu motivația că anul ăsta vei avea concediu, că vei uita de muncă măcar pentru câteva zile. Ești plin de energie, iar sănătatea ți-e cel mai mare susținător acum – atenția și regularitatea cu care acorzi atenție stării de bine dau rezultate foarte bune. Familia este alături de tine și se bucură pentru fiecare reușită a ta. Pentru bunăstarea financiară știi ce ai de făcut. Iubirea te face să înflorești. Totul merge spre foarte bine, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020.
 • Astăzi ești cam egocentric, iar lucrul acesta poate să nu fie văzut cu ochi buni de cei din jur. Cauți să cucerești atenția tuturor, dar ceilalți nu au timp și chef să îți facă ție pe plac și te cam enervezi. Încearcă să îți vezi de pătrățica ta, să nu te întinzi mai mult decât îți este plapuma, ca să fii apreciat la adevărata ta valoare.Relația ta de cuplu este din ce în ce mai înfloritoare și ar putea să ducă în scurt timp la schimbări mari în ceea ce vă privește pe amândoi.De la atâta ignoranță din partea celorlalți prieteni, s-ar putea să îți formezi niște obiceiuri mai puțin sănătoase, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Pune sănătatea pe primul loc, încearcă să nu apelezi la un exces de dulciuri sau alcool pentru a te simți mai bine!

Horoscop 3 Aprilie 2020 Fecioară

 • Acceptă fiecare persoană din jur, fiecare cadou, gest, părere, îmbrățișare, (ne)mulțumire, dovadă care ți se aduce, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Fii îngăduitor cu toți și cu toate, căci știi că revolta te ajută doar ca să te enervezi fără rost. Sănătatea e de partea ta, are de gând să te susțină și în perioada ce vine, căci știe că ai nevoie de ea pentru a reuși. Familia este și ea ocupată, dar tot mai găsește timp fiecare să-ți dea un telefon ca să vadă ce faci. Banii vin, căci ai muncit pe rupte și continui să o faci. Cu iubirea e puțin mai greu, căci ai prea puțin timp, dar măcar știi că te iubesc foarte multe persoane apropiate.
 • Nu ești prea bine perceput astăzi, din cauza spiritului tău critic definitoriu. Toți cei din jur evită să îți spună ce fac, pentru că se pot aștepta oricând să le impui ce să facă, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Intențiile tale sunt bune: tu vrei doar să îi ajuți pe cei din jur, să le dai sfaturi atunci când au nevoie, dar e mai bine să le ții pentru tine, dacă nu vrei să îți micșorezi lista de prieteni. Fii mai egoist și dă-le sfaturi doar celor care ți le cer!Din cauza stresului inutil, imunitatea ta are de suferit, deoarece îți faci griji pentru toată lumea, motiv pentru care nopțile sunt albe, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Încearcă să dormi mai mult, să mănânci mai bine și să scazi consumul de cafea și țigări și nu mai pune la suflet problemele tuturor, pentru că se acumulează în sufletul tău sensibil!

Horoscop 3 Aprilie 2020 Balanță

 • Astăzi ești un magnet. Atragi tot ce ai nevoie, exact atunci când ai nevoie. Reușești tot ce-ți propui, chiar mai repede decât ți-ai fi imaginat ieri, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Simți doar satisfacție și împlinire, doar iubire și simți mereu că aceasta este cea mai bună zi a ta de până acum. Sănătatea ți-e perfectă, doar amintește-ți și de alimentație și odihnă. Familia este încântată de fiecare realizare, dar și de noua ta relație. Pentru bani nu-ți faci griji, iar pe planul sentimental a răsărit din nou soarele. Fericire din plin, totul e perfect!
 • Specificul tău este să echilibrezi lucrurile ca toate să iasă bine, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Te afli într-un moment de confuzie: primești o ofertă de lucru mai bine plătită, dar mai departe de casă și nu știi dacă să pleci de la actualul loc de muncă pentru a accepta oferta dată. Ascultă-ți inima, deoarece ea nu are cum să dea greș nicicum!Bucură-te de familia minunată pe care o ai; ea te va susține mereu și te va îndruma să iei cele mai bune decizii, care să te avantajeze din toate punctele de vedere, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Pleacă urechea la cei din jur, zi ca ei, dar fă cum crezi tu că este mai bine! Ai grijă de sănătate și mergi înainte, pentru că poți!

Horoscop 3 Aprilie 2020 Scorpion

 • Vei dărui și vei primi. Dăruiește astăzi orice vorbă bună, orice sfat, orice gând bun, zâmbet, iubire, iertare, mângâiere, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Iar tu vei fi răsplătit înzecit. Te simți foarte bine acum. Familia vrea să ai mai multă grijă de tine și să te stresezi mai puțin. Banii vor veni exact de unde te aștepți mai puțin, atunci când ai din ce în ce mai puține speranțe. Ai încheiat fosta relație, dar acum te simți mai bine singur.
 • În relația ta de cuplu se ivește pasiunea la orizont: fie găsești o nouă idilă, mult mai atractivă decât cea în care te afli, fie persoana cu care te afli într-o relație este în continuă schimbare pentru a-ți face ție pe plac, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Oricum, astrele îți fac mereu cu ochiul. Șarmul tău înnăscut îți aduce numai succes în viața de cuplu, iar asta nu poate fi decât un lucru bun! Ține-o tot așa!Cariera ta stagnează. Te afli pe linia de plutire la serviciu; după o perioadă mai dificilă ai renăscut și ai ajuns să fii asigurat în ceea ce privește venitul, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Sfatul astrelor e să continui să fii conștiincios pentru a îți atinge obiectivul în cel mai scurt timp!

Horoscop 3 Aprilie 2020 Săgetător

 • Ai foarte multă energie și vrei să profiți ca să mai muncești puțin la ceea ce te-a ținut mai mult la locul de muncă toată săptămâna trecută, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Ești stresat și obosit. Cei dragi te susțin, dar apreciază prea puțin lipsa ta de atenție. Banii vor fi la tine în portofel, căci pentru ei muncești pe rupte acum. Partenerul muncește la fel de mult ca tine. Mai aveți timp de voi? Ar trebui să vă faceți timp pentru relaxare.
 • Ori ai participat la niște cursuri de yoga, ori te-ai gândit într-un final să nu mai pui la inimă tot ce te frământă. Ai devenit un maestru zen și nu te mai afectează nici neînțelegerile pe care le-ai avut cu familia, nici mediul tensionat de la serviciu. Îți dorești doar să te bucuri de cei din jur, să fii mai puternic pe zi ce trece și să îți vezi de treaba ta fără a apleca urechea la cei care te înconjoară, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Ar fi minunat să îți păstrezi această stare de spirit; în mod contrar, ai toate șansele de a dezvolta o afecțiune pe fond nervos sau gastric.Viața de cuplu merge foarte bine. Dacă ești singur, ai șansele să îți întâlnești sufletul care te va completa. Dacă te afli deja într-o relație, sfatul astrelor este să pui accentul pe flacăra dintre voi, să o amplifici ieșind într-un weekend minunat pe care îl vei plănui azi, plin de pasiune și romantism, alături de jumătatea ta, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020.

Horoscop 3 Aprilie 2020 Capricorn

 • Continuă ceea ce faci și nu te opune schimbărilor care apar în calea ta. Ele sunt ceea ce ai nevoie acum, doar ele te vor duce acolo unde trebuie să fii, acolo unde ai visat și vrei să ajungi, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Ai încredere! Ești bine, dar puțină relaxare te-ar ajuta și mai mult. Familia își dorește să te ajute vrea să facă și ea ceva pentru tine. Nu duci lipsă de bani. În dragoste ești în tatonări. Se vor aranja toate perfect.
 • În ultima vreme ai pus accentul în mod deosebit pe carieră, lucru specific ție, de altfel. Rezultatele bune nu contenesc să apară; șefii sunt pur și simplu încântați de aportul tău în dezvoltarea echipei și răsplătesc acest lucru cum pot mai bine, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Totuși, oboseala acumulată își spune și ea cuvântul, așa că este timpul să iei o pauză pentru a te revigora. Rezervă-ți weekendul ție și îți vei reîncărca bateriile!

Horoscop 3 Aprilie 2020 Vărsător

 • Progresezi încet, dar sigur. Ai răbdare și nu-ți pierde încrederea! Atenție la cum te simți astăzi – vei ști ce ai de făcut ca să-ți revii, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Fă o vizită celor dragi, căci toți îți duc dorul! Banii se fac și se cheltuie, mereu a fost așa. În cuplu ai parte de înțelegere și foarte multă iubire.
 • Ziua aceasta este una tensionata în ceea ce privește relația de cuplu, deoarece fie te poți despărți de partenerul actual, fie îți poți reface relația. Fii prudent în privința a ceea ce alegi, gândește bine și acționează astfel încât să îți fie bine, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020! Deși ai tendința de a fi altruist, fii egoist de data aceasta. Gândește-te la binele tău și la bucuria ta și vei lua decizia corectă bazându-te pe inima ta. Soarele te influențează pozitiv, deci tu ești cel care contează astăzi.Pune și sănătatea la loc de cinste, deoarece problemele se pot răsfrânge asupra ta și a stării tale de bine, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Atâta vreme cât ești sănătos și te simți bine, știi că poți deveni invincibil și îți poți atinge obiectivul.

Horoscop 3 Aprilie 2020 Pești

 • La tine se aranjează încă. E ceva stres la serviciu, dar pe planul personal e frumos și ți-e atât de bine! Sănătatea poate fi îmbunătățită dacă alegi să te stresezi mai puțin. Cei din familie au încredere totală în tine, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Cu banii va fi și mai bine, în curând, iar noua relație evoluează atât de frumos – ai parte de tot ce ți-ai dorit vreodată!
 • Precum animalul tău caracteristic, ești foarte alunecos, lucru care se dovedește util în unele situații. Recent ai ieșit basma curată din câteva probleme, iar norocul încă este lipit de tine. Te miști ca peștele în apă în carieră, te bucuri de aprecierea colegilor și a șefilor și ai parte numai de avantaje, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020. Însă, ai grijă să nu te culci pe o ureche! Norocul este trecător și nu ai vrea să te prindă ghinionul cu garda jos, nu?Intuiția și sensibilitatea își fac locul în relația de cuplu. Ai marea șansă de a întâlni o persoană cu care vei rezona, deci fii atent la oamenii care te înconjoară și discută cu tine! Ține ochii deschiși dacă ești singur, iar dacă ești într-o relație, ține garda sus, pentru a nu ajunge la surprize mai puțin plăcute, potrivit horoscop 3 Aprilie 2020

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies