Home Horoscop Horoscop saptamanal 1-7 Ianuarie 2018

Horoscop saptamanal 1-7 Ianuarie 2018

autor Elena Yvette
67 vizualizari
loading...

Horoscop saptamanal 1-7 Ianuarie 2018: Taurii primesc o veste neașteptată, iar Racii sunt tot mai nemulțumiți.

Horoscop saptamanal 1-7 Ianuarie 2018

Horoscop saptamanal 1-7 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Berbec

În cursul acestei săptămâni vei munci din greu deoarece îți dorești să obții o promovare. Din punct de vedere medical, te vei confrunta cu unele probleme de sănătate.

Taur

Această săptămână vine cu vești neașteptate. Vei primi o veste bună din partea membrilor familiei. Este posibil ca aceștia să-ți ofere o sumă de bani pentru a-ți îndeplini dorințele.

Gemeni

Din punct de vedere profesional, ești foarte inspirat. Vei găsi soluția pentru o problemă veche și ai deja în minte câteva schițe pentru niște proiecte noi. Munca depusă de tine urmează să fie răsplătită.

Rac

Nimic nu te mulțumește. În cursul acestei săptămâni ai tendința de a te certa cu toată lumea. Trebuie să îți controlezi acest comportament, pentru a nu regreta mai târziu.

Leu

Impulsivitatea pune stăpânire pe tine în această săptămână. Acționezi după cum îți dictează sufletul, dar, mai întâi de toate, gândește-te bine înainte de a lua vreo decizie importantă.

Fecioară

În cursul acestei săptămâni ai tendința de a fi mult prea credul. Crezi tot ce auzi fără să te obosești verificând. Tocmai de aceea vei avea parte de certuri cu partenerul de viață. Încearcă să ai mai multă grijă!

Balanță

Ai foarte multă energie, atât la locul de muncă, precum și acasă. Acest lucru nu trece neobservat și vei fi lăudat pentru ambiția și munca ta. Ține-o tot așa și spre sfârșitul săptămânii este posibil să primești o veste bună!

Scorpion

Săptămâna aceasta este favorabilă schimbărilor. Se pare că vei face o vizită la salonul de înfrumusețare din orașul tău. Îți dorești de multă vreme o schimbare de look, iar acum a sosit momentul potrivit.

Săgetător

În cursul acestei săptămâni, îți vei petrece mult timp alături de persoana iubită. Te gândești serios să îi faci un cadou deoarece consideri că merită. În weekend veți merge împreună la o aniversare a unui prieten comun.

Capricorn

Vei petrece toată săptămâna la locul de muncă. Se pare că ai o perioadă cam solicitantă. Totuși, în weekend îți vei face puțin timp și pentru familie.

Vărsător

A sosit vremea să începi să te maturizezi. Te deranjează faptul că multă lume te tratează ca pe un copil, și pe bună dreptate! Încearcă să nu te mai plângi atât de orice lucru minor…

Pești

În această săptămână vrei doar să te relaxezi. Ce păcat că nu este totul de partea ta! Superiorul tău de la locul de muncă vrea să rămâi peste program deoarece trebuie să îl ajuți, iar acest lucru nu te încântă.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!