HomeHoroscop Horoscop saptamanal 22-28 Ianuarie 2018

Horoscop saptamanal 22-28 Ianuarie 2018

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Horoscop-saptamanal-22-28-Ianuarie-2018.jpg

Horoscop saptamanal 22-28 Ianuarie 2018: Taurii trebuie să corecteze niște erori, Racii vor începe un capitol nou, iar pe Capricorni pune stăpânire oboseala.

Horoscop saptamanal 22-28 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Agitația de la serviciu ați adus-o și în relația cu persoana dragă. Din acest motiv vor apărea câteva conflicte mai mici sau mai mari pe parcursul săptămânii. Trebuie să vă liniștiți și să încercați pe cât posibil să lăsați trăirile de la serviciu acolo, la serviciu, altfel riscați să stricați stabilitatea relației de cuplu.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ați comis câteva erori în sarcinile pe care le aveați de rezolvat la locul de muncă. De aceea în prima parte a săptămânii va trebui să vă ocupați de corectarea acestora, nu va fi ușor, însă veți reuși în cele din urmă. A doua parte a săptămânii va fi puțin mai liberă și astfel veți avea mai mult timp pe care să-l dedicați partenerului.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Veți descoperi în această săptămână o activitate ce are șanse foarte mari de a vă deveni hobby pe viitor. Chiar dacă nu sunteți foarte experimentați la momentul acesta, vă place atât de mult, încât doriți să vă informați și să învățați tot ce este nevoie pentru a vă îmbunătăți aptitudinile necesare acestei activități.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Un nou capitol în viața voastră va începe în această săptămână. Fie că este vorba despre un loc de muncă nou, o relație nouă sau începerea unei prietenii frumoase, acest capitol nou se va dovedi a fi unul benefic pentru dvs., vă va ajuta să evoluați ca persoană și să câștigați mai multă experiență profesională sau de viață.

Leu (23 iulie – 22 august)

Deși relația merge excelent, vă doriți să vă cunoașteți mult mai bine partenerul de viață. Vreți să cunoașteți care sunt toate activitățile care îi plac sau nu îi plac, precum și ce anume îl deranjează. Cel mai important este că veți afla lucruri importante despre direcția în care vă doriți să meargă relația voastră și veți găsi împreună cu persoana iubită calea de mijloc.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Nehotărârea pune stăpânire pe voi în această săptămână. Nu puteți să luați nici cea mai neînsemnată decizie fără să vă răzgândiți de cel puțin două-trei ori. Norocul vostru este că partenerul vă va fi alături și vă va ajuta prin sfaturi să luați deciziile corecte, mai ales în situațiile foarte importante.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna aceasta este săptămâna voastră. Toate lucrurile ies chiar mai bine decât v-ați fi așteptat, toate planurile pe care le aveți vor fi puse în aplicare și vor părea să meargă exact către finalitatea pe care v-o doriți. Este un moment oportun pentru investiții sau chiar demararea acțiunilor necesare înființării unei afaceri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vi se ivesc multe provocări în aceste șapte zile. Unora le veți da curs, altora nu; să aveți grijă în ce vă veți implica, deoarece multe dintre acestea este posibil să nu vă aducă niciun beneficiu și doar să vă consume inutil energia. Cu toate acestea, dacă analizați în detaliu fiecare provocare, puteți avea surpriza să dați peste unele care să aibă efecte pozitive asupra carierei dvs.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Deși sunteți o persoană extrem de curajoasă de obicei, în această săptămână curajul vă va părăsi. Unele proiecte pe care nu ați reușit să le duceți la bun sfârșit sau pe care nu le-ați realizat la nivelul la care vă doreați vă vor descuraja și vă va fi destul de greu să vă recăpătați încrederea, însă aceasta va reveni până la finalul săptămânii.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Oboseala pune stăpânire pe dvs. în prima parte a săptămânii, vă va fi foarte greu să faceți față sarcinilor de la serviciu, iar acasă nu veți mai avea chef de absolut nimic. Încercați să nu vă aglomerați timpul liber cu alte activități, ci odihniți-vă! Starea de oboseală va dispărea în a doua parte a săptămânii care va fi și puțin mai liniștită.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se vor arăta câteva oportunități pe plan profesional, fie că este vorba despre găsirea unui nou job mult mai atractiv, fie veți primi o mărire sau o promovare. Vă doriți foarte mult o evoluție în carieră, astfel că această săptămână va fi una fericită, veți avea motiv de sărbătorit…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunteți puțin dezorientați în cursul acestei săptămâni. Acest lucru vă încetinește puțin la locul de muncă, rezolvați cu o mai mare greutate sarcinile pe care le aveți de îndeplinit, iar acasă vă încurcați până și la cele mai minore activități casnice. Nu vă speriați, această dezorientare poate fi cauzată de oboseala acumulată, așadar luați o pauză și relaxați-vă!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed