HomeHoroscopHoroscop bani Zodiile care vor câștiga la Loto în luna Octombrie

Zodiile care vor câștiga la Loto în luna Octombrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Zodiile-care-vor-castiga-la-Loto-in-luna-Octombrie.jpg

Unele persoane se consideră norocoase din naștere și aproape orice fac parcă se concretizează după sufletul lor. Altele au atât de mult ghinion încât cred că nici într-o mie de ani nu vor reuși să câștige ceva. E interesant să faci o introspecție ca să vezi cam ce notă ai da norocului în viața ta. Dar, până atunci, hai să urmărim care sunt cele mai favorizate zodii în materie de câștiguri la Loto pentru luna octombrie! Astrele au făcut următoarele predicții:

  1. Taur

Cu picioarele foarte bine înfipte în realitate, nu te lași prea ușor convins să dai banii pe niște bilete la Loto care doar este posibil să îți aducă un câștig. Știi că șansele sunt destul de mici și ești sceptic, mai ales că ai gustat de câteva ori din adrenalină.

Nu greșești dacă îți vei lua câteva bilete după 20 octombrie, pentru că zodia ta este prima pe lista celor mai favorizate pentru a câștiga luna aceasta.

  1. Capricorn

Un jucător demn de pus în romane, ești entuziasmat de ideea unui câștig la Loto și de multe ori creezi ocazii pentru a-ți lua bilete. Cuvântul-cheie pentru tine este perseverența și nu te demotivezi ușor chiar dacă nu câștigi din prima. Iar în octombrie bine faci că perseverezi, pentru că ai foarte mari șanse să câștigi o sumă destul de mare de bani.

Ai suficientă experiență și știi deja pe ce numere vei merge; încearcă să joci în primele două săptămâni din lună pentru că aceasta este perioada favorabilă pentru tine.

  1. Balanță

Ești un visător și numai la gândul că vei juca la Loto deja începi să îți faci planuri referitor la cum vei cheltui banii pe care o să-i câștigi. Fii optimist, fără însă a face o obsesie din asta!

Joacă la Loto în a doua parte a lunii octombrie, pentru că atunci ai cele mai mari șanse, și mizează pe numere mari. Câștigul mare îți va veni din rotund, așa că poți alege numere care conțin cifra zero sau numere pare.

  1. Berbec

Ești norocos și știi asta. Nu te vei lăsa copleșit de un câștig mare, ci vei privi ceea ce se întâmplă cu nonșalanță și cu detașare. Banii sunt bani și îi vei pune în slujba lucrurilor necesare. În octombrie nu ești tocmai optimist, iar câștigul la Loto va fi, evident, bine-venit, dar nu va reuși să îți schimbe radical starea de spirit.

Chiar dacă suma câștigată va fi destul de însemnată, se pare că sunt alte lucruri mai importante care îți lipsesc și pe care ai vrea să le ai dând bucuros toți banii.

  1. Fecioară

Chiar dacă nu îți plac jocurile de noroc și ai impresia că numerele extrase la Loto sunt aranjate dinainte, în octombrie șansele tale de câștig sunt foarte mari. Încearcă-ți norocul și nu vei regreta alegerea făcută, mai ales că vei reuși, cu banii câștigați, să acoperi niște probleme destul de presante din punct de vedere financiar, pentru care chiar nu știai de unde să faci rost de bani…

Un octombrie bun, cu câștiguri bune pentru multe zodii. Norocul este după inima omului și uneori e nevoie să-l provocăm!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed