HomeHoroscop Horoscop de weekend 13-15 Octombrie 2017

Horoscop de weekend 13-15 Octombrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 825 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Horoscop-de-weekend-13-15-Octombrie-2017.jpg

Horoscop de weekend 13-15 Octombrie 2017: Gemenii vor petrece timp cu persoana iubită, Scorpionii își pun în practică spiritul justițiar, iar viața peștilor ia o turnură la care nu se așteptau.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ați primit o invitație de la un prieten cu care nu v-ați mai întâlnit de mult timp, însă veți ajunge într-un colectiv în care nu veți cunoaște pe nimeni. Chiar dacă inițial sunteți puțin stingheriți, încercați să vă amestecați prin mulțime și să faceți cunoștință cu cât mai mulți oameni. Experiența aceasta vă va prinde foarte bine, prietenii noi sunt întotdeauna bineveniți.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunteți foarte dezamăgiți de tot ce se întâmplă de ceva vreme în viața voastră. Problemele v-au pus capac și nu știți cum să le mai faceți față. Nu sunteți singuri în această luptă, familia vă este alături, iar în acest weekend vă veți pune cu toții mintea la contribuție și în cele din urmă veți găsi o rezolvare pentru a ieși din acest impas.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relația dintre tine și persoana iubită se dezvoltă din ce în ce mai mult, merge către o direcție foarte bună. În acest weekend veți avea șansa să vă petreceți timpul doar cu partenerul, să vă descoperiți mult mai bine și să consolidați foarte bine baza relației voastre.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ați avut ocazia să participați la o petrecere ceva mai oficială organizată de un prieten, însă ați uitat să vă anunțați prezența și nu mai puteți lua parte la aceasta. Vă supără acest lucru, pentru că vă doreați foarte mult să participați. Data viitoare fiți puțin mai organizați pentru a nu mai uita!

Leu (23 iulie – 22 august)

Sunteți într-o mare dilemă, ați ajuns într-un impas și nu știți ce variantă ar trebui să alegeți. Vi se pare că nu aveți sub nicio formă sorți de izbândă și vă simțiți demoralizați. Weekendul acesta este propice pentru a analiza în amănunt situația și a alege varianta cea mai bună.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

O mare problemă care nu vă dă pace nu vă lasă să vă bucurați cu adevărat de lucrurile care vi se întâmplă. Această problemă o să-ți umbrească până și weekendul, însă duminică o discuție cu o persoană extrem de importantă pentru voi vă va aduce cu picioarele pe pământ și vă va liniști.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Locul de muncă actual nu vă mai place sau, mai exact, colegii de la locul de muncă. În acest weekend veți da peste o oportunitate imensă care vă va permite să faceți o schimbare în carieră. Totuși, se recomandă să analizați situația pe toate părțile pentru a fi siguri că luați cea mai bună decizie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Un lucru foarte nedrept i s-a întâmplat unei persoane foarte dragi vouă. Nu puteți suporta acest lucru și de aceea încercați să îi faceți singuri dreptate. Spiritul vostru justițiar este bine văzut de această persoană, care va aprecia intenția voastră, însă uneori nu puteți face nimic mai mult decât să susțineți moral persoana neîndreptățită.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunteți foarte sensibili în acest sfârșit de săptămână, vă afectează cele mai neimportante lucruri. Până și problemele unei persoane pe care nu o cunoașteți foarte bine vă sensibilizează de parcă ar fi ale voastre. Este doar o pasă, totul va trece până la finalul acestui weekend.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O rudă foarte apropiată vouă se pregătește de un eveniment important, care va da o direcție nouă vieții acesteia. Toate emoțiile acestei rude le veți resimți și voi. Încercați să le țineți sub control, deoarece nu doriți să o stresați și emoționați mai tare decât este deja.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aveți niște planuri menite să vă îmbunătățească considerabil viața, însă acestea nu sunt deloc ușor de realizat. Cu toate acestea, sunteți mai mult decât motivați, de aceea chiar și acest weekend îl veți petrece muncind pe brânci și căutând soluții pentru a ajunge tot mai aproape de îndeplinirea acestui țel măreț…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Viața voastră ia o turnură la care nu v-ați fi gândit. Deși de obicei sunteți foarte deschiși în fața noului, de această dată aveți sentimente negative cu privire la această schimbare. Nu știți exact cum să gestionați situația și ce decizii să luați pe mai departe. Orice sfat este binevenit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed