Home HoroscopHoroscop lunar Horoscopul lunii Decembrie pentru toate zodiile

Horoscopul lunii Decembrie pentru toate zodiile

autor Elena Yvette
645 vizualizari
Horoscopul lunii Decembrie pentru toate zodiile

Pentru majoritatea zodiilor, vor apărea schimbări noi în zona finanțelor in luna decembrie. Bazați-vă pe resursele interioare de care dispuneți pentru a gândi mai pozitiv.

Berbec

Creativitatea, inspirația, dar și veștile bune vă vor schimba starea de spirit în decembrie. Veți fi foarte curios, dornic să acumulați cât mai multe informații, să vă implicați în cât mai multe proiecte, deoarece nu se știe niciodată când vă vor fi de folos aceste rezultate.

Taur

Vei tinde să îți împărtășești ideile, secretele față de absolut oricine. Dar reflectează mai întâi asupra persoanelor cărora te destăinui. În ceea ce privește zona finanțelor și a afacerilor, vei avea parte de schimbări și noi începuturi, potrivit horoscopului lunii decembrie.

Gemeni

Vei avea parte în această lună de o perioadă plină de freamăt în relațiile cu asociații sau șefii. Vei fi irascibilă, nu îți va mai convine nimic, în plus vei spune tot ceea ce gândești, lucru de apreciat, dar uneori e bine să mai reții anumite informații pentru a nu crea haos și a nu te trezi că vei avea probleme la locul de muncă.

Rac

La serviciu vei fi tras la răspundere pentru niște erori mai vechi. Recunoaște-ți vina, fă tot posibilul să nu le mai repeți și cere-ți iertare! Așa vei fi mai apreciată de șefii tăi. Este normal să greșim, e omenește. Clarifică întreaga situație și nu te grăbi să reacționezi fără a te gândi la ceea ce e mai bine de spus, pentru a nu fi înțeleasă greșit.

Leu

Decembrie este o lună perfectă pentru a depune actele necesare pentru primirea unei burse sau dacă dorești să îți faci o rată. Vei fi un pic mai indiscret, căutând să faci pe detectivul, dar vei stârni și conflicte, deoarece te vei implica peste tot, chiar și acolo unde nu îți e locul. Va fi o lună perfectă pentru a crea ceva, a adăuga ceva nou în zona profesională.

Fecioară

Filtrează ceea ce auzi și vezi, nu cataloga de la prima întâlnire. Vei foarte dinamică, dornică de a munci cât mai mult; evită totuși epuizarea prin consumul de energie, mai ales prin munca în plus de la serviciu. Când vei discuta cu membrii familiei despre anumite schimbări vei avea tact, chiar și atunci când nimic nu îți va conveni.

Balanță

Îți vei canaliza o parte mare din energie pe activitățile legate de familie și casă. Vei dori să faci o schimbare în spațiul familial. Numeroși prieteni vor fi dornici să te ajute cât mai mult, te vor vizita din ce în ce mai des, dar nu neglija responsabilitățile profesionale.

Scorpion

Ai încredere mai multă în creativitatea și inspirația ta! Ceea ce realizezi va fi absolut magnific, vei fi foarte apreciată la locul de muncă, datorită implicării și a muncii depuse. Vei reflecta asupra unor lucruri ce fac partea din amintirea ta, dar care te rănesc atunci când le vezi. Vei opta să le dăruiești nevoiașilor sau sa le depozitezi într-un spațiu nefolosit de tine.

Săgetător

Îți va fi greu să te concentrezi pe cele spuse din anturajul tău. Toată energia o vei canaliza spre locul de muncă, nefiind dornică să mai faci și alte activități extraprofesionale. Evită să intri în polemici cu superiorii tăi! Bucură-te seara de compania celor dragi ție, pentru a mai ieși din starea de letargie de la locul de muncă.

Capricorn

În prima jumătate a lunii decembrie vei fi interesat de aspectele financiare, mai ales a acelora obținute din activități extraprofesionale. Mai apoi vei dori să petreci mai mult timp liber alături de familie. Nu acționa în mod impulsiv atunci când ceva nu îți convine, analizează situația!

Vărsător

Vei avea de luat o decizie importantă, pe care ai amânat-o în ultima perioadă. Vei fi destul de nehotărâtă, dar îți vei duce la bun sfârșit reflectarea, reușind să te decizi. Neliniștile sufletului vor ținti zona profesională.

Pești

Din cauza suprasolicitării din ultima perioadă, vei avea nevoie de mai multă odihnă și relaxare. Fă-ți timp și pentru o scurtă călătorie! Încearcă să ai parte de o lună plină de activități ușoare, mai ales în cazul celor gospodărești.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..