HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Joi 30 Iulie 2015

Horoscop zilnic Joi 30 Iulie 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Horoscop-zilnic-Joi-30-Iulie-2015.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Joi 30 Iulie 2015. Citeste horoscopul zilei de Joi 30 Iulie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscopul de astăzi nu spune dacă va fi o zi bună sau nu, ne lasă pe noi să ne facem ziua în funcție de preferințe. Totuși, ne avertizează la capitolul sănătate, unde majoritatea sunt afectați de stres.

Rutina își pune amprenta pe majoritatea oamenilor. O schimbare nu trebuie privită cu frică, ci ca pe ceva benefic.

Berbec

O călătorie îndepărtată îi așteaptă pe Berbeci. Poate fi vorba de o mutare permanentă în alt oraș sau altă țară chiar. Situația actuală este dificilă, întrucât au probleme financiare și trebuie să obțină bani într-un timp scurt. Un împrumut de la rude ar fi util pentru a depăși această criză.

Berbecii trebuie împinși de la spate pentru a duce la bun sfârșit o treabă. Nu sunt motivați de nimic, noroc de colegii de lucru care îi presează.

O persoană se autoinvită la un eveniment organizat de nativii Berbec, s-ar putea isca o ceartă. Conflictul trebuie rezolvat cu calm.

Taur

Taurii s-au apucat de un nou proiect creativ de care sunt foarte încântați. Dacă se țin de treabă și-ar putea deschide o afacere. Programul încărcat nu le permite alte activități în afara serviciului, dar cu timpul lucrurile se vor rezolva.

Cel mai bine ar fi ca nativii zodiei Taur să ia o pauză de la relația amoroasă. Mai întâi să își resolve problemele personale și apoi să se implice sau nu într-o relație. Între iubire și ură este o distanță foarte mică și persoana de lângă trece prin stări confuze.

Gemeni

O persoană foarte dragă îi va dezamăgi pe Gemeni. Au așteptări mari de la cineva care îi tratează cu indiferență. Când faci un bine nu e neapărat că o sa fii tratat la fel.

Gemenii ar trebui să se concentreze mai mult pe dezvoltarea personală și să lase la o parte distracțiile din ce în ce mai dese. Lipsa somnului afectează capacitatea de a gândi.

Rac

Viața de cuplu a Racilor este invidiată de cei din jur. Se înțeleg perfect cu partenerul de viață și în casă predomină armonia. Nici problemele financiare nu afectează relația amoroasă.

Termenul de predare a proiectului se apropie, iar persoanele născute în zodia Rac nu se prea grăbesc să termine ceea ce au de făcut. Li se vor aduce reproșuri, depinde de ei dacă se vor simți cu musca pe căciulă sau nu.

Cartea pe care nativii Rac au început-o îi va motiva să fie persoane de succes. Își iau notițe dar trebuie să le și pună în practică.

Leu

Sentimentele îi pun la încercare pe Lei. Trebuie să lase în urmă o situație care a scăpat de sub control. Nu mai poate fi reparată, cel mai bine este să se conformeze situației. Pe moment va fi rău, dar pe viitor această decizie va fi benefică.

Viața socială a celor născuți sub semnul Leului se îmbunătățește. În această perioadă vor fi înconjurați de prieteni și se vor plimba mult.

Fecioară

Fecioarele se luptă cu niște sentimente confuze. Au trecut prin multe experiențe în ultimul timp care și-au pus amprenta pe sănătatea psihică. Uneori singurătatea face bine și ar trebui acceptată. Vor trece cu bine peste această perioadă.

Familia îi va sprijini pe nativii Fecioară cu o sumă de bani. Gestul este frumos și nu trebuie înțeles ca fiind făcut din milă. Fecioarele trebuie să își lase orgoliul la o parte și sa accepte ajutorul celor din jur.

Balanță

Balanțele nu ar trebui să țină cont atât de mult de felul cum își fac unii oameni treburile. Fiecare are stilul său de a-și rezolva problemele. Dacă o soluție a rezolvat o situație urgentă nu înseamnă că se aplică la toate.

Nativii Balanță vor primi sfaturi cu privire la viața sentimentală. Este bine să țină cont de ele, îi pot scoate din sitații urgente.

Scorpion

Scorpionii se abțin de la micile plăceri ale vieții pentru că vor să se concentreze mai mult pe muncă. Eliminarea lor nu este neapărat soluția. Atâta timp cât nu vor exagera munca nu va fi afectată.

O idee creativă îi va face pe nativii Scorpion să își petreacă după-amiaza printre materiale și mobilier. Își vor decora casa și vor face mutări prin dormitor.

Certurile cu familia vin din faptul că Scorpionii nu țin cont de păreri și se consultă doar cu ei înșiși. Mai multe idei la un loc pot da naștere la ceva frumos.

Săgetător

Tulburările de somn afectează capacitatea de muncă a Scorpionilor. Trebuie să afle sursa și să o elimine. Este recomandată o vizită la medic. Ar putea adopta un nou regim alimentar naturist.

La muncă nativii Scorpion tratează lucrurile superficial. S-au plictisit de ceea ce fac în fiecare zi, iar rutina îi face să se gândească la un nou loc de muncă. Ar putea începe cu schimbări de ordin personal și adoptarea unei gândiri pozitive.

Capricorn

Astăzi Capricornii sunt într-o grabă continuă. Nu pot fi amânate nici treburile de la muncă și nici situațiile urgente din familie. La locul de muncă vor fi mulțumiți de un proiect care îl vor termina cu brio.

Un telefon îi va face pe nativii din zodia Capricorn să își amâne o întâlnire plănuită cu un prieten. Ar trebui să acorde o mai mare atenție promisiunilor care le fac doar când sunt fericiți.

Vărsător

Starea de nervi pe care o au Vărsătorii se va proiecta pe membri familiei. Este recomandată izolarea în astfel de cazuri pentru a evita supărările. Controlarea emoțiilor nu este punctul forte al Vărsătorilor.

Sănătatea nativilor Vărsător este cu semnul întrebării. O vizită la medic i-ar putea scuti de dureri și bani. Ar putea fi vorba de afecțiuni la stomac.

Pești

Peștii vor veni cu o idee constructivă la locul de muncă. Vor fi priviți cu admirație de colegi și superiori. În ritmul acesta vor avea parte de o avansare în grad.

O vizită surpriză îi va face fericiți pe cei născuți în zodia Pești. Niște oameni pe care nu i-au mai văzut de mult îi vor umple de bună dispoziție. Trebuie să profite de vizita și sfaturile lor motivaționale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed